Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft

Partyajánló

Calibre & Marcus Intalex @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. április 22.
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Drum and Bass, Trance
Calibre & Marcus IntalexA Drum&Bass lágyabb "liquid" vonalának két fő képviselőjét, Marcus Intalexet, valamint Calibrét látja vendégül a Bladerunnaz csapat szervezésében a Citadella április 22-én!Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

Calibre & Marcus Intalex @ Citadella, Budapest

A Drum&Bass lágyabb "liquid" vonalának két fő képviselőjét, Marcus Intalexet, valamint Calibrét látja vendégül a Bladerunnaz csapat szervezésében a Citadella április 22-én!

Marcus Intalex (Soul:r, Revolve:r) & Calibre (Signature) present the "MIST:I:CAL" album tour
2006. április 22.
Citadella
belépõ: 2500 / 3000 HUF
elõvétel: Subvibe, TranceWave, Deep
Az elsõ 50 jegy a Subvibe-ban 2000 forintba kerül.

line up:
Marcus Intalex
Calibre
Bratwa
Bal


Marcus Intalex (Soul:r, Revolv:r)

Marcus Intalex a manchesteri Hacienda klubban hallottak hatására kezdett lemezeket gyűjteni. St Files-t és L Double-t bevonva Da Intalex névvel adják ki közös zenéiket a Flex Recordings, és az Intallex alatt. Ekkor alakították ki azt a jellegzetes hangzást, ami a védjegyük is lett egyben. Lágy dallamok és gördülő ütemek jellemzik a zenéiket. Marcus nem nagyon hallatott magáról az 1995-1999 közötti időszakban, mivel a drum and bass-ben ekkortájt a sötétebb hangzás dominált. Igazi visszatéréset a Doc Scott kiadóján megjelent How You Make Me Feel-től számíthatjuk, amely sokkal dallamosabb irányba fordította a drum and basst. Miután olyan kiváló kiadók jelentették meg a zenéit mint a Metalheadz, Renegade Hardware, Reinforced és a Talking Loud, Marcus megalapította a saját labeljét, a Soul:R-t és a valamivel keményebb zenében utazó Revolv:R-t. A Soul:r a minőséget képviseli, legyen az saját szerzemény vagy D.Kay, Klute, Marky, az AI, D-Bridge vagy a magyar SKC és Bratwa műve. Marcus mostanság régi techno/acid hangokból építi fel új zenéit, új színt hozva saját hangzásába. Marcus Intalex, ST Files és Calibre alkotják a Mist:I:Cal szupercsapatot, akiknek nagylemezére a bemutatkozó EP óta vár a dnb világ. Ennek 2006-ban jött el az ideje, az album így látatlanban is minden bizonnyal esélyes az év nagylemeze cím elnyerésére. Aki 22-én fellátogat a Citadellára első kézből hallhatja sok más finomság mellett az új Mist:I:Cal darabokat is.

Calibre (Signature)

Dominic Martin, azaz Calibre üstökösként robbant be a nemzetközi drum and bass világba, 2000-ben, amikor is az összes nagymenő név a 'Mystic'-et játszotta. Azóta sokan szívükbe zárták a Calibre hangzásvilágot. Túl két sikeres és imádnivaló nagylemezen (a dupla Musique Concrete és a Second Sun), valamint számos maxin, a saját Signature labelen és más minőségi kiadóknál, 2006-ban a Mist:I:Cal felállásban készített zenék ideje következett el. Calibre az a drum and bass producer, akinek zenéit általában azok is szeretik, akik egyéként nem fogékonyak a dobbasszusra, mindez annak a muzikalitásnak és zenei finomságnak köszönhető, amely minden egyes zenéjéből árad, legyen az vonósokkal kísért epikus szerzemény, dubbal átitatott szám vagy három hangból építkező minimalista dnb. Calibre a drum and bass egyik legtermékenyebb producere, a legendák szerint több száz eddig kiadatlan felvétele porosodik stúdiója mélyén, amelyekből egyszer talán összeválogat egy (dupla) albumnyit, és talán az áprilisi Citadellás Soul:ution bulin is elcsíphetnek a szerencsések egyet kettőt ezek közül is.

Ajánlott lemezek

  • Anthony Pappa visszatér - Moments 2

    Anthony Pappa karrierjének története nagyon tartalmas, olyan nevekkel való együttműködését követően, mint a Global Underground, Renaissance, DMC vagy éppen az EQ, csak egy maroknyi példa karrierjéből.
  • TIESTO: IN SEARCH OF SUNRISE 6 (Ibiza)

    A szigeten számos felfedeznivaló kis titkos hely van, amellett, hogy a legnagyobb dance élet is itt zajlik a legextrább bulikkal a világ legjobb klubjaiban.

Kapcsolódó cikkek

Szervező

  • Bladerunnaz

    A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó