Pulzar

Anthony Pappa visszatér - Moments 2

Anthony Pappa karrierjének története nagyon tartalmas, olyan nevekkel való együttműködését követően, mint a Global Underground, Renaissance, DMC vagy éppen az EQ, csak egy maroknyi példa karrierjéből.

Néhány évvel ezelőtt, elindította saját kiadóját, a Red Light District-et, majd tavaly következett a beiktató “Moments” válogatás, amely széles körben nyerte el mindenki tetszését. Rá egy évvel már a folytatást készíti elő, amely olyan előadóktól tartalmaz majd trackeket és remixeket, mint Jim Rivers, Henry Saiz, Stel, valamint saját vadonatúj együttműködéséből Phil K-el, valamint Danny Bonnici-vel. A Moments 2, júniusban jelenik meg.
A világjáró DJ, a dance zenei nagykövete, zenei rajongó, valamint igazi gentleman, Anthony Pappa mindez, és még több. Egy 15 évet átpörgetett karrierrel, Anthony az egyik leginkább tisztelt figurája a nemzetközi klub szcénának és ezt bizonyítandó, a mostani Moments mixe még inkább megerősíti, hogy jobban tudja a dolgát, mint valaha.
Az ezt megelőző Moments album 2008-ban látta meg a napvilágot, amely a kritikusok és szimpla partyba járók ízlését is elnyerte. A mostani album ugyanazt a minőséget hozza. Egy hangzás, amelyet a hektikus dj fellépései alatt kovácsolt az elmúlt pár hónapban, majd finomította a stúdiójában. Mint az örök maximalista, Anthony nem bízta a véletlenre, új zenéket keresett, majd összeállította őket egy egységgé drámai hatást okozva ezzel.
Nincs ország, amely nem képviseltetné magát Anthony albumán és ez egy nemzetközi tracklistet eredményezett a Moments 2 esetében. Olyan előadók járultak hozzá exkluzív anyagaikkal, mint a görög producerek, Stel és Dousk, Gabe Brazíliából, valamint az orosz duó Monaque. Igazi hazai angol producerektől is, mint Jim Rivers, Reset Robot & Fergie. Anthony együttműködött egy új project keretében az ausztrál Danny Bonnici-val a Nubreed-ből, valamint a technikai mágus Dj Phil K-el.
“Közel 200 repülőutam van egy évben a világ minden táján, és ez lesz megjelenítve a Dj szettemben. Manapság mindenhonnan áramlanak a zenék, és igazán nyitva kell tartani a szemünket és a fülünket az utazások alkalmával.” Mondta Anthony Pappa.
Anthony-nak persze nem idegen a Mix CD készítésének világa, hiszen már jó néhány nagy kiadónak készített ilyen jellegű lemezt, köztük a Renaissance, Global Underground, Balance, és még jó néhány sorozat. A mostani albuma folytatja ezt a nemes tradíciót szerepeltetve a legújabb anyagokat, valamint azokat a trackeket, amelyeket közel hat hónap alatt gyűjtött össze, és amelyek még mindig rendelkeznek egy különleges minőséggel. Minden azon múlik, hogy megtalálja azokat az anyagokat, amelyek e kategóriába tartoznak és Anthony-nak érzéke van ahhoz, hogy megtalálja ezeket a különlegesen vibráló anyagokat.
Olyan, mintha megpróbálnánk megtalálni egy albumnyit ezekből a különleges trackekből. Azok a különleges momentumok, amelyeket szeretsz, és amelyeket megpróbálsz együtt, működésre bírni. “Közel egy éve már, hogy az első Moments album megjelent. Ez, az Anthony Pappa 09, és a jelenlegi underground elektronikus zene, hangzása a house-tól a techno-ig.” mondta Anthony Pappa
A Moments 2 anyagainak gyűjtése alatt Anthony naptára tömöttebb, mint valaha. Mindig azon van, hogy új zenéket keressen Red Light District nevű kiadójához, valamint néhány anyagot havonta összerak egy mix erejéig Moments című rádió műsorához, amely a Proton Rádión megy. Amikor csak felszabadul egy napja a sűrű DJ naptárában, Anthony a stúdióba veszi az irányt, ahol jelenleg éppen Chad Jackson-al, egykori DMC bajnokkal dolgozik együtt. Vajon, mint az egyik legtöbbet foglalkoztatott és utazó DJ, mi teszi Anthony zene iránti elhivatottságát még mindig erőssé?
“Imádok játszani és imádom magát a zenét. A hátam borsódzik attól, ha felrázom a táncteret és látom, hogy az emberek boldogak. Az utazás megterhelő , de ahogy beérek a klubba és felteszem az első tracket, az utazás fáradalmai onnantól mellékesek számomra. Minden arról szól, hogy oszd meg a zenédet, amiket szeretsz az emberekkel, akik így élvezhetik azt. Ahányszor végeztem, mindig arra gondolok, hogy milyen jó, és különleges este volt. Egy nagyon jó élmény akkor és azt követően.
Minden azokról a kellemesen eltöltött momentumokról szól.
 
Anthony Pappa – Moments 2
 
Disc 1:
 1. Stel - The Nail That Sticks Out
 2. Reset Robot - M Siren
 3. Reset Robot - Continue
 4. Marc Romboy & Mr K Alexi - Acid Love (D'Julz Mix)
 5. Mark Broom - Get Serious (Broom's London Mix)
 6. Brendon Moeller - The Big Thrill
 7. Taster Peter - Metro Sexual
 8. Misstress De Funk - The Labyrinth (Lucca Mix)
 9. Jakiro - Litmus
 10. Erphun - 2wo Butterflies (Quivver Mix)
 11. Patlac & Matthias Meyer - Skipper
 12. Oliver Moldan Presents Prawler - Holy Cow
 13. Bonnici, Pappa & Phil K - Blending With The Ether
Disc 2:
 1. Florian Kruse – The Miracle (Dave DK Magic World Mix)
 2. Dousk – Keep Your Nose
 3. Paul Jackson – Souls (Gus Gus Mix)
 4. Peter Horrevorts – Romance Is Overrated
 5. Giorgo Giordano – Amazzonia (David Tort Tech Mix)
 6. Glenn Morrison – Orange Glow (Robert Babicz 'Spaceship' Mix)
 7. Fergie, Reset Robot & Alan Fitzpatrick – Gas Mask
 8. Yousef - Letter To No One (Fergie 'Excentric' Mix)
 9. Anton Pieete – Players
 10. Silicone Soul – The Call Of The Wild
 11. Gabe – Sea Monster
 12. Jim Rivers – Stone (Henry Saiz Mix)
 13. Monaque – ID

Archív partyajánlók

Ajánlott lemezek

 • A Pet Shop Boys új dallal jelentkezik

  A Pet Shop Boys új dallal jelentkezik, mely ‘Winner’ címmel július 3-tól már elérhető a digitális zeneáruházakban. A single maxi CD-n és 12” bakeliten is elérhető lesz augusztus 6-tól. A ‘Winner’ című szerzemény az új stúdióalbum, az ‘Elysium’ előfutára, melyet a Parlophone kiadó jelentet meg szeptember 17-én.
 • Turnézzuk újból végig a Depeche Mode Univerzumát!

  A Depeche Mode legutóbbi - 2009. májusa és 2010. februárja között lezajlott - turnéján 10 hónap alatt 40 országban lépett fel a legendás brit csapat, és ez idő alatt 102 show-t adtak több mint 2,7 millió embernek.
 • Megjelent az új The Chemical Brothers album, a“FURTHER”

  Az új Chemical album stílszerűen földönkívüli morze jeladás szerű hangokkal kezdődik; mintha Föld összekötő szignálok pattognának le a keringő űrszemétről.
 • DAVID GUETTA feat. Kid Cudi

  A friss Grammy-győztes David Guetta március 15-én immáron legújjabb 'Memories' című kislemezével tér vissza, melyet Kid Cudi-val közösen készített!
 • Tavasszal érkezik az új Röyksopp lemez

  Hosszú szünet után tavaly márciusban került a boltokba a Röyksopp Junior című lemeze.

Kapcsolódó cikkek

Biográfiák

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó