Pulzar

Partyajánló

Mauro Picotto - LushGroove - audióvizuális orgia a város tetején @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. május 30.
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Trance, House, Techno, Deep House,
Minimal
Mauro Picotto - LushGroove - audióvizuális orgia a város tetejénMauro Picotto a budapesti Citadellán.Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

Mauro Picotto - LushGroove - audióvizuális orgia a város tetején @ Citadella, Budapest

Mauro Picotto a budapesti Citadellán.

NYERTESEINK:

- E. MILÁN

- SZ. ZSUZSA

------------------------------------------------

LushGroove // audióvizuális orgia a város tetején

 

2009. május 30.

Citadella Kupola és Panoráma Bár – Budapest

 

 

 A house, trance, techno és deep kedvelőinek egy garantáltan feledhetetlen éjszakát kínálnak a szervezők a hosszú hétvégére Budapest tetején a város legszebb panorámájával.

A LoveShine Event elkötelezte magát a dance4life hitvallása mellett, így a party létrejöttét nemes célok vezérelték. Gyere el a LushGroove – audiovizuális orgiára és tarts az AIDS megelőzését támogató dance4life nagykövetekkel / Tiesto, Paul van Dyk, Paul Oakenfold, Fedde le Grand és még sokan mások - http://dance4life.com !

 

 

Mauro, a világ legjobb techno DJ-je

 

Mauro Picotto régi név az elektronikus ritmusok galaxisában, trance megaslágerekkel robbant be a zenei életbe (Komodo, Pulsar), miközben gyerekkori jó barátjával Gigi D’Agostinoval járták a klubokat és pörgették a lemezeket. A közös munka gyümölcse néhány együtt kiadott szerzemény, melyek szintén nagy slágerévé váltak a klubéletnek.

A szétválás után Mauronak némileg átformálódott a stílusa és a techno felé fordult, mára a neve szinte fogalommá vált a monoton elektronikus zene kedvelői között. Nem is csoda, hiszen többször választották a világ legjobb techno Dj-jének, illetve gyakorlatilag az összes valamire való európai elektronikus tánczenei díjat besöpörte már. Valamint nem elhanyagolható tény, hogy hosszú évek óta kirobbantani sem lehet Maurot a két legnívósabb DJ lista, a DJ Mag (UK) és a TheDJList.com (USA) top 100as mezőnyéből. Pete Tong szerint Mauro Picotto „az elektronikus zene Michael Jackson-ja”, egyedi hangzású zenéje mindenkit transzba ejt.

A sztár DJ magával ragadó szettjeit több százezren élvezték világszerte, Miamitól Londonig, New Yorktól Rio de aneiroig. Hatodik éve minden szerdán a világ legnagyobb klubjában, az ibizai Privilege-ben saját Meganite nevű klubestjén szórakoztatja egész nyáron az oda látogató 5-7 ezer fős nagyérdeműt.

 

Az elmúlt két évben nem kisebb partykon ismerhette meg több ezer hazai partyarc Mauro feledhetetlen stílusát, mint a 2008-as Senstion White-on, ahol sokak szerint a rendezvény legjobb szettjét gurította, illetve a 2007-es Parádé Bónuszon is kivívta a több ezres tömeg elismerését.

 

Most ismét ellátogat hozzánk május 30-án, amikor a város tetején, a Citadella vadító kilátásával ad otthont a tavasz utolsó party-jának, ahol mámorító élményekben lesz részed. A lüktető zene varázsával, és vonagló testek buja táncával megrészegített éjszakán vérpezsdítő ritmusokkal fog még szolgálni DJ Sterbinszky is, akihez több szál is köti Maurot. A Roxy DJ Sterbit senkinek sem kell bemutatni, a nagy öreg majd 20 éve pörgeti a lemezeket és jellemző pályafutására a folyamatos megújulás, ami töretlen sikerének záloga. Az ország számos klubjában fellépet már, Budapesten rendszerint a Tabuban zenél, idén nyárra pedig Dandy mellett ő is a siófoki Flört rezidense lesz.

 

From the underground

 

Olyan kéjencek is megtalálják itt a gyönyört, akik a mainstream mellett az undergroundabb hangzásokban vagy épp fiatal, feltörekvő tehetségek szettjében szeretnének elmerülni. A partyarcok között igen csak jól ismert a Debüt-ös Garay vagy a Budapest Deep Café-ból Rizkid és Kormix, akik finom progi és deep muzsikákkal kényeztetik majd a közönséget. A Hairy színeiben ezúttal Andre és Mick fogja megmutatni miért is olyan közkedveltek a Hairy bulik. Itt lesz még Boolint, aki a legtöbb magyar underground helyen zenélt már az elmúlt években, de a legnagyobb hazai fesztiválok fellépőjeként is találkozhattunk vele. Richardson neve pedig folyamatosan feltűnik több kiemelkedő budapesti és vidéki klub line up-ján.

 

A lounge bárban tiszteletét teszi Pécs egyik legsikeresebb klubestjének, a Fiatal Pornósztárok Találkozójának rezidense, Pfunk, aki hiphop, jazz, funk, brasilian beats lemezekkel fogja megvadítani az éjszakát. A Tilos rádiós Zefyr és Kontrast-ot nem kell bemutatni a hazai minimál techno szerelmeseinek, sok-sok szettet gurítottak már együtt is, többek között a tavalyi gyenesdiási szabadtéri minimal techno camp talán legfényesebb gyöngyszemét. Az audiovizuális orgia élményeit fokozzák még a kárpátaljai Webber és Benitez, alias Stereostrip duó. A srácok djéztek már a Dokkolón, az egyikük volt már a Justmusic.fm DJ-versenyének döntőse, valamint vezettek klubestet Ukrajnában.  

 

Official After Party

 

A különleges éjszaka egy különleges helyszínen folytatódik tovább. A szervezők a Sofitel szálloda exkluzív Paris Budapest Caféjába költöztetik át az igényes szórakoztatást, ahol az aludni nem tudó partyzókat welcome koktél várja majd. Ezen felül egy egyelőre nem publikus meglepetés sztár dj is tiszteletét teszi.

 

 

LINEUP

 

Kupola

MAURO PICOTTO // Meganite - Ibiza

Sterbinszky

Garay // Debüt

Andre vs Mick // Hairy

Rizkid vs Kormix // Budapest Deep Cafe

Boolint  // LoveShine

Richardson

 

Blup Lounge

DJ PFunk // Fiatal Pornósztárok Találkozója

Stereostrip // LoveShine

Kontrast vs Zefyr // Tilos

 

VJ Praxinoscope // antropos.hu

Digeridoo és konga show

 

 

BELÉPŐ

23.00-ig Hölgyeknek 2000 HUF, Uraknak 3000 HUF, utána 3500 HUF.

VIP: limitált számban a Panoráma Bárba 5000 HUF

 

AFTER 5-től a Paris Budapest Café-ban (Sofitel Hotel - Roosevelt tér)

Entry: 1000 HUF, ajándék welcome drink

PARTY INFOLINE: + 36 70 50 82 498

Mixek

Mauro Picotto – Meganite Ibiza live mix (2007)
imeem.com/people/27PFh4/music/Ts0u7kpr/va-meganite-ibiza-2007-mixed-by-mauro-picotto/

Mauro Picotto – Essential Live Mix @ BBC Radio1 (2008)
http:/​/​www.imeem.com/​groups/​t3JD3b5O/​music/​u1DJCY-q/​mauro-picotto-sander-van-doorn-essential-mix-2008-09-13/​

Mauro Picotto – Essential Mix @ BBC Radio1 (2005) http:/​/​www.imeem.com/​groups/​t3JD3b5O/​music/​dZzyYqQu/​mauro-picotto-essential-mix-2005-05-08/​

LIZARD Sterbinszky remix by Mauro Picotto

http:/​/​music.myspace.com/​index.cfm?fuseaction=music.popupplayer&songid=20980511&artid=13068596&albid=5758047

Stereostrip mixek

http:/​/​www.stereostrip.com/​eng/​downloads.html

 

Kapcsolodó linkek

mauropicotto.com
myspace.com/mauropicotto

dance4life.com

myspace.com/thelushgroove

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó