Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft
Elővételben 2006. április 14.-ig2 000 Ft

Partyajánló

Nowsound Breaks meets United Colors of House @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. április 15.
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Breakbeat, Breaks, Electro, Tech-house,
Minimal, House, Goa, Psychedelic Trance,
House
Nowsound Breaks meets United Colors of HouseKét helyszínen várja tizenötödikén, szombaton a Nowsound Breaks és a United Colors of House szervezőgárdája a partizókat.Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

Nowsound Breaks meets United Colors of House @ Citadella, Budapest

Két helyszínen várja tizenötödikén, szombaton a Nowsound Breaks és a United
Colors of House szervezőgárdája a partizókat.

A Citadell panoráma termében a
melegítést és a levezetést a Grasshop - Vida G. - Erká hármas prezentálja,
míg a tetőponton DJ Search a Precision Cuts-ból és Tiger Lily a kenguruk
földjéről mutatja majd meg a manapság népszerű, törtütemű zenéket.

NOWSOUND BREAKS meets UNITED COLORS OF HOUSE

2006. Április 15. szombat CITADELLA.

Nowsound Breaks - Panorámaterem:
PRECISION CUTS (UK)
TIGERLILY (AUS)
Grasshop, Vida G., Erká

UCH terem:
MIRKO POPOV (PMG-SKOPJE)
Marvin, Beta, Erká.


Mixes:
Tigerlily
http:/​/​www.nowsound.hu/​mixes/​tigerlilly_promo_mix_1.mp3
Mirko:
http:/​/​www.nowsound.hu/​mixes/​tunes2diskonlove2_dj-miki-emocija.mp3
http:/​/​www.nowsound.hu/​mixes/​some-space-tonite_mirko-popov-mix-dec.2005.mp3
Precision Cuts:
http:/​/​www.breakbeat.hu/​mixtape/​sets.php?action=file&id=28
http:/​/​www.precisioncuts.co.uk/​download_music.htm
Best of UCH 2005:
http:/​/​www.breakbeat.hu/​mixtape/​sets.php?action=file&id=51

A londoni Precision Cuts triója valószínűleg nem szorul nagyobb bemutatásra senkinek. Minden bizonnyal a breakzenék szerelmesei jól ismerik őket, no meg jártak is már nálunk pár alkalommal a közelmúltban. Az Octagon kiadónál megjelent korai anyagaikkal elhíresült formáció az új évezredben jó kapcsolatot épített ki a nuskool világ legnagyobb alakjaival, köztük is talán a Tayóval született barátság lett a legerősebb.

Zenét írtak közösen Fire Good címmel, és ez később felkerült az Y4K: Further Still-re, azóta pedig vagy Will Saul Simple Records-án jönnek ki az anyagaik, vagy pedig a saját maguk által alapított Smart Breaks-en. Ezen kívül mindmáig ők testesítik meg az egyetlen brit breakformációt, akik remixelhettek DJ Krush-t, tehát akár a puszta nevük is garancia lehet a kellemes időtöltésre. Az estén ezúttal csak Jem Haynes aka DJ Search-csel pacsizhatunk majd, de ez aligha jelenthet bajt.

Tiger Lily vele szemben már kevésbé ismert, habár Londonba való betörése óta egyre többen jegyzik meg a nevét. Az Ausztráliából származó hölgy énekesként kezdte a kilencvenes években a zenei pályafutását, illetve dj-ként nagyban hatottak rá Fatboy Slim, a Leftfield és a The Beastie Boys slágerei. 2000 magasságában aztán elérte az ausztrálokat is a breakbeat őrület, innentől kezdve pedig egyértelmű volt Tigerlily számára az irány. Masszív dj-turnéja után rezidenciákat vállalt, és végül brithon fővárosában kötött ki, ahol mindmáig meghatározó név az underground estek line-upjaiban Elite Force, a The Freestylers, a The Drummatic Twins és az Evil Nine mellett, hogy csak pár példát említsünk.

Nem kell szomorkodniuk viszont azoknak sem, akik nem kifejezetten a törtütemekért rajonganak, ugyanis a szervezők rájuk is gondoltak. Nekik a lovagteremben a macedón Mirko Popov fogja pörgetni a lemezeket Marvin, Beta és Erká mellett. A szakmabeliek szerint Mirko Popov olyan Macedóniának, mint nekünk Palotai Zsolt, avagy egy nagy öreget köszönthetünk a house teremben.

A PMG kiadó és a Channel 103 című rádióműsor vezetője mutatta be tulajdonképpen a térségének a techno, house és electro stílusokat a múlt évtizedben, neki köszönhetően indult be az ottani underground élet, tehát a műértők és a veteránok biztosan egy hullámhosszra tudnak majd kerülni a szettjével, de a fiatalok is nyugodtan vehetnek egy zenetörténelmi órát a város tetején.

Ajánlott lemezek

  • TIESTO: IN SEARCH OF SUNRISE 6 (Ibiza)

    A szigeten számos felfedeznivaló kis titkos hely van, amellett, hogy a legnagyobb dance élet is itt zajlik a legextrább bulikkal a világ legjobb klubjaiban.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó