Pulzar

Marvin

Az 1976-os gyártási évű Leányvári Jószef alias Marvin a Hairy művészek legfrissebb tagja. Szíve a pult mögött 90-130 bpm-re dobog, többek között a minimal, tech-house és deephouse frekvenciákon belül működik.

Rádióműsorában a hip-hop/ downtempo-tól a breakbeat-ig levő spektrumon belül is mozog.

A hév az elektronikus zene iránt 1995-ben kapta el a budapesti fiatalembert, innen egyenes út vezetett az eleinte kisebb, majd nagyobb földalatti megmozdulások felé, ‘97-ben csatlakozik a Tilos rádió csapatához. A korongok iránti szenvedélye által egy évvel később eladóként találja magát a Trancewave lemezboltban, amelynek később tulajdonosa lesz.
Az új évezredben Betával és Erkával megalakul a United Colors Of House, amely legendás klubesté fejlődik a Jailhousban. Ennek kapcsán nagyobb szabású fellépések következnek (SüssFelNap, MokkaCuka, Merlin) a szakma határon túli mestereivel (Nathan Coles, Terry Francis, Mirko Popov, Switch, Jesse Rose, Dirk Technik). Marvin számlájára írható szintúgy a Blast from Past sorozat is.

Mint országon belül, hamarosan a határokon kívül is megtáncoltatja a közönséget (Szlovákia, Csehország, Horvátország, Erdély/Románia, Németország) pályafutása során. Jelenleg a Radiocafé-ben munkálkodik, a megújult Cinetrip sorozat egyik rezidens Dj-e, mindemellett a budapesti Merlinben is rendszeresen hallható játéka, ahol példának érékeként többedmagával a Hypnotronik esteket szervezi (Chicken Lips, Tom Middleton, Layo & Bushwacka!, Josh Wink).

Archív partyajánlók

Biográfiák

Ajánlott rádiók

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó