Pulzar

Belépő
Mindenkinek7 000 Ft
Elővételben 2009. november 6.-ig6 000 Ft

Partyajánló

CINETRIP SPARTY: Water Circus Grand Season Launch @ Rudas Gyógyfürdő

Fellépők
Dátum 2009. november 7.
Helyszín Rudas Gyógyfürdő, Budapest
Stílus Electro, House, Minimal
CINETRIP SPARTY: Water Circus Grand Season LaunchVízreszállás, légi-akrobatika és tüzes hangulat a Rudasban – indul a Cinetrip új szezonja!Rudas Gyógyfürdő
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Ancsi
összes résztvevő megtekintése

CINETRIP SPARTY: Water Circus Grand Season Launch @ Rudas Gyógyfürdő

Vízreszállás, légi-akrobatika és tüzes hangulat a Rudasban – indul a Cinetrip új szezonja!

CINETRIP SPARTY: Water Circus Grand Season Launch

2009.11.07., 21.00-
Rudas Gyógyfürdő

November 7-én a Rudas fürdő ismét megtelik 4 teremnyi zenével, látvánnyal és a zord időjárást feledő fiatalokkal, örökifjakkal. A népszerű, ódon fürdőt XXI. századi audio-vizuális elemekkel elvarázsoló Cinetrip új szezonja november első szombatján indul, és ezúttal  áprilisig havi egyszer ad alkalmat képzeletbeli léghajóutazásra a vizi-zenés látványcirkusz világában.

Ebben az évadban artisták, tüzesek, légies trapéz tornászok, a törökben éjféli hastánc,  csindadratta, buborék-idomárok, és apró villanó vizi-ufókák várják a zenés megtisztulásra vágyókat.

Az aulában a Goodfellaz és Ba10 hip hop electro szettje fogadja az átmenőfélben lévőket, bárpultnál kortyolgatókat illetve papucsocsos táncosokat, majd Marvin egyeli a ritmust, a Kiégő Izzók vizuális kíséretében. Az uszodában Superman adja meg a kéz- és lábtempót a mámoros lubickoláshoz, aztán a Girls and Mathematics zenei útmutatására vehetjük számba a körülöttünk lévő fiúk-lányok arányát, végül az úszómedence és partjának közönsége Grasshop zenéjére szökellhet egy emberként. Performanszok akrobaták és a sok tízezer pixeles LED installáció a Skylab VJs from Space és exlex munkája. A törökfürdő évszázadok óta alig változó légkörében Kaszi és Jácint dj-szettje és Amira hastánc csoportjának bemutatója hangolja át érzékeinket. És az öltözők mögött, a vetkőző bálna-bárban Sanyi és Waxman a 70-es évek New yorki disco hangulatát idézi.

 

A CINETRIPRŐL
Az 1998 január elsején vízrebocsátott Cinetrip sorozat a Rudas Fürdőben és egyéb exkluzív víz- és űr-közeli helyszíneken varázsolja el a hétköznapok és a futószalagpartik monotóniájából szabadulni vágyó közönséget. A 18-tól 70-ig lélekmelengető és valósággal testápoló programokat kínáló eseménysorozat 2009/10-es szezonja a vizicirkusz világát elegyíti a vízfüggönyök, vízpáravetítés és LED installációk színesítette fürdőzős-partiélménnyel.

A nyár során a Cinetrip Party Brand website aloldalai között a sparty oldal is megújult, de az online értékesítés indulása még kis idő kérdése. A jegyárak sajnos ebben a szezonban emelkedtek, de a hét és félórányi viziakrobatika élményéről továbbra is felejthetetlen emlékeket őrizhetsz.

Kedv szerint nyári ruházat illetve fürdőruha ajánlott, a papucs kötelező, és a törülközőt ne feledd!

Jegyek elővételben: 6000 Ft (Jegyelővétel a Merlinben,1052 Budapest, Gerlóczy u.4.)
2009. november 6. 18.00 órától: 7000 Ft

Rudas Fürdő, Budapest, 1013 Döbrentei tér 9.

 

Fellépők:

Audiovízuális fényterápium electronic waves

21.00-04.00 

Superman

Girls and Mathematics
Grasshop

Performanszok: Duotrixx, Fényeső, Debora

LED-vizuál: Skylab VJs from Space + exlex

Strandauditórium flip-hoppers

21.00-04.30     

Goodfellaz feat Ba10

Marvin

vizuál: Kiégő Izzók

 

Törökfürdő Ambient Space 

21.00-02.00 

Kaszi

Jácint

Amira és a fürdő hurijai - hastánc    

 

Kabin Disco Whale Strip Show

21.00-03.00  

Sanyi

Waxman

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó