Pulzar

Belépő
Mindenkinek6 000 Ft

Partyajánló

Cinetrip Sparty: Swimsuit Fiesta @ Rudas Gyógyfürdő

Fellépők
Dátum 2009. május 2.
Helyszín Rudas Gyógyfürdő, Budapest
Stílus ismeretlen
Cinetrip Sparty: Swimsuit FiestaElérkezett a Cinetrip Rudasos szezonjának évadzáró bulija. Ha a hosszú hétvégére a fővárosban keresel szórakozást, semmiképp se hagyd ki a 4 helyszínes, nyári hangulatú fürdős fiestát!Rudas Gyógyfürdő

Cinetrip Sparty: Swimsuit Fiesta @ Rudas Gyógyfürdő

Elérkezett a Cinetrip Rudasos szezonjának évadzáró bulija. Ha a hosszú hétvégére a fővárosban keresel szórakozást, semmiképp se hagyd ki a 4 helyszínes, nyári hangulatú fürdős fiestát!

A lélegzetállító és hűsítő vízfüggönyvetítés, a LED falak, -függönyök, és lézersugarak irányítói – és természetesen a DJ-k – este 9-től hajnali 4-ig munkálkodnak a totális kikapcsolódás elérésén.

A fürdőbe lépve az első zenés helyiség az aula „strandauditóriuma”, ahol a Waterproof DJ-válogató nyertes MarTone és a két rezidens bootlegger, Waxman és Superman hangminta-alapú zenéi fogadják a hangfürdőzni vágyókat.

Az uszoda mesebeli vizuális világában a Girls and Mathematics, a Bëlgás Titusz és Grasshop-Marvin DJ-duo elektronikus zenei szettjeire lubickolhatunk a hiperegészséges termálvízben. Fél egykor és fél kettőkor a Duotrixx és Debora tüzi-légi performansza csavarja-tekeri meg a nyakakat és az érzékeket. A közel 30.000 pixelből álló LED-látványt a Skylab – VJ’s from Space duója és a Kiégő Izzók csapata bűvöli.

A fürdő további 2 helyisége a kabinokon túl található, és valamivel a végső záróra előtt zár. A hajnal kettőig nyitva tartó török fürdő az épület legrégebbi része, forrásai közel 500 éve látják el a központi, és a később köré épített négy sarokmedencét különféle hőfokú vízzel. Az ódon hangulatban Peter, Kaszi és Jácint ambient zenéi folydogálják körbe az úszkálókat. A spartyzók kedvelt helyiségének legforróbb pillanatai éjfél körül érkeznek, Amira és a fürdő hurijainak hastánc és tűz-show-jával. A törökhöz legközelebbi bárhelyiség, a pihenő részen 3-ig nyitva tartó Kabin Disco ez alkalommal egy azóta hazánkba költöző, ős-Cinetrip fellépőt rejteget. A 2007 óta inkább a különféle hangulatú helyiségek zenei stílusának tudatos felépítésére, mint külföldi fellépőkre koncentráló Cinetrip most a disco, funk, soul, latin és nu jazz zenéket pörgető helyiségben Sanyi mellett a pár hónapja hazánkba települt Afroartos Paul Murphy zenéire párásodik a levegő.

Igyekezz, mert a fürdő véges befogadóhellyel rendelkezik!

A CINETRIPRŐL és a nyárról
Az 1998 január elsején vízrebocsátott Cinetrip sorozat a Rudas Fürdőben és egyéb exkluzív víz- és űr-közeli helyszíneken varázsolja el a hétköznapok és a futószalagpartik monotóniájából szabadulni vágyó közönséget. A 18-tól 70-ig lélekmelengető és valósággal testápoló programokat kínáló eseménysorozat a májusi Swimsuit Fiestával eléri a Rudasos szezon végét. De az őszi folytatás előtt a fürdős-szabadság nyáron is folytatódik, sőt kicsit specializálódik is, hogy valóban minden korosztály megtalálhassa kulturális és zenei igényeinek megfelelő éjszakai fürdőtípust. Június 13-án, a könyvhét környékén a Lukács Fürdőben Parti Nagy Lajos audiovizuális felolvasó-pancsával indulnak az alkalmi Hangfürdő estek. Július-augusztusban péntekenként a Széchenyi Fürdőben szabadtéri vizirevü várja a különböző generációkat, a Balaton-környékére látogatókat pedig a Plein air sorozat várja július 18-án és augusztus 22-én.

Fürdőruha vagy nyári öltözék ajánlott, papucs kötelező, és a törülköződ ne feledd!

Jegyek elővételben: 5000 Ft. Május 1. 18.00-tól: 6000 Ft.
Jegyelővétel a Merlinben (1052, Gerlóczy u. 4)
Rudas Fürdő 1013, Döbrentei tér 9.

Fellépők:
uszoda 21.00-04.00
Girls and Mathematics, Titusz, Grasshop-Marvin
performanszok 00.30 és 01:30-kor: 
Duotrixx, Fényeső, Debora, a levegő királynője

aula 21.00-04.00


MarTone, 
Waxman
, Superman

törökfürdő 21.00-02.00

Peter, 
Kaszi, 
Jácint

éjfélkor: Amira és a fürdő hurijai hastánc

 

pihenőrész: 
21.00-03.00

Paul Murphy (UK/Hu), 
Sanyi

VJ-k:

Skylab – VJ’s from Space
Kiégő Izzók

Performanszok:
- uszoda: 00:30, 1:30
Duotrixx (tűzzsonglőrök)
Fényeső
Debora (légtornász)
– Törökfürdő: 24.00
Amira és a fürdő hurijai (hastánc)

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó