Pulzar

Belépő
Mindenkinek7 000 Ft
Elővételben 2010. április 2.-ig6 000 Ft

Partyajánló

CineTrip: 100. vízparty SPArty @ Rudas Gyógyfürdő

Fellépők
Dátum 2010. április 3.
Helyszín Rudas Gyógyfürdő, (válassz)
Stílus Breakbeat, Breaks, Drum and Bass, Dubstep,
Electronica, House, Jungle
CineTrip: 100. vízparty SPArtyEgy-kis fejszámolás, archívum bogarászás után kijött a bűvös szám: az április 3-i Rudasos sparty-val együtt ünnepeljük a 100. vízparti bulinkat!Rudas Gyógyfürdő

CineTrip: 100. vízparty SPArty @ Rudas Gyógyfürdő

Egy-kis fejszámolás, archívum bogarászás után kijött a bűvös szám: az április 3-i Rudasos sparty-val együtt ünnepeljük a 100. vízparti bulinkat!

Ennek örömére visszapörgetjük az időt: régi és új audio-vízuális elemek elegyednek az ünnepi pancsoláshoz. Az uszodában DJ-k az első bulikról, az aulában némafilmek új köntösben

Voltál az első száz vizesbuli valamelyikén? A DJ-kísérettel vetített némafilmek idején? A Királyban? Széchenyiben? A Gluglun? A Rudasban? Eljutsz egy ilyen bulin minden terembe? Időben odaérsz minden performanszra vagy netán néha valaki/valami eltérít? Láttál már Skylab LED-installációt? Ott voltál az óriási tükörgömbnél? A Cápánál te is kiszaladtál a medencéből? Lementetted a 2008-as szezon mp3 emlékeit a mobilodra? És hány darab Cinetripes vizhatlan értéktartó tasakod van otthon?

Ott lesz mélyvizi elektronikájával Nandee, Titusz is szokás szerint tuti tartogat meglepetéseket lemeztáskájában. A régi szellemben Palotai követi őket, és kivételesen Kaszi egy órára előbújik a törökfürdő mélyéről, hogy az uszoda-rész lezárásaként hozza transzba a nagymedence táncosait. Az évek során megszokott váratlan, tüzi-vizi és légi-performanszok, egyedi LED-installáció és lézershow színesíti a programot. Az aula karibi-hangulatban nyit Bosival, Mango a felkérés alapján súlyos régi szettet varázsol elő, Superman pedig a zenei visszaszámlálásban fog jeleskedni. Itt a régi hangulatban némafilmek futnak majd új megvilágításban. A törökfürdő Kaszival, Jácinttal, valamint Amirával és a Fürdő hurijaival állítja meg az időt – érdekes módon történelmileg is és a Cinetrip történetében is ez a Rudas legkevésbé változó pontja-. A szomszédos kabin disco pedig egy egész más korszakba vezet: Sanyi és Waxman az ABC-től a Celebrationön át az Underwater Love-ig pörgetik funk, soul és disco-közeli kedvenceiket.

Jegyek

Jegyek elővételben a Merlinben (1052 Budapest, Gerlóczy u.4.):

április 2. 18.00-ig: 6000 Ft

április 2. 18.00 után: 7000 Ft

a helyszínen / online: 7000 Ft - www.cinetrip.hu/​cineshop

Találkozunk nyáron a Széchenyiben!

További infók hamarosan a Cinetrip website-on – www.cinetrip.hu

Flyer

Ajánlott lemezek

  • Martyn – Fabric 50

    Kilenc év hosszú idő: ennyi ideje, pontosabban 2001. november 5-e óta jelennek meg minden hónapban töretlenül a londoni székhelyű Fabric szuperklub Fabric és Fabriclive mixei, amik idővel az évtized legfontosabb sorozataivá váltak.

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Cinetrip VJ Torna Budapest 2010

    Október 18. és 22. között a Cinetrip csapata ismét megrendezi a VJ Tornát, a VJ szcéna legkiemelkedőbb hazai seregszemléjét és nemzetközi zsűri előtti megmérettetését.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó