Pulzar

Partyajánló

Blast From The Past! > 10. Születésnap @ Gozsdu Manó Klub

Fellépők
Dátum 2014. március 7.
Helyszín Gozsdu Manó Klub, Király utca 13.
Stílus Hardcore, Breaks, Breakbeat, Electro
Blast From The Past! > 10. SzületésnapJövő a múltban, múlt a jelenben: klasszikus breakbeat banzáj a GozsduManóban!Gozsdu Manó Klub, 0, Király utca 13.

Blast From The Past! > 10. Születésnap @ Gozsdu Manó Klub

Jövő a múltban, múlt a jelenben: klasszikus breakbeat banzáj a GozsduManóban!

Amikor 2004-ben először felmerült az ötlet a Trance Wave lemezbolt apró sarkában, még nem tudhattuk mennyire sokat fog ez jelenteni a hazai breaks mozgalomnak. Azt se, hányszor kapunk majd nosztalgiarohamot újra és újra... 

2014. március 7-én múltkutatási kongresszusra gyűlik a hazai breaks apraja-nagyja: 10 éves lett a Hypnosis-csapat BLAST FROM THE PAST sorozata! Speckó vendég a nuskool korszak egyik legnagyobbja, a zenében elveszett B.L.I.M., melette a hazai tört ritmusok ős-arcai! 

Gervase rászolgált a nevére: ő egy Boy Lost In Music. A kilencvenes évek első felében, az Emotif kiadó égisze alatt drum and bass producerként publikált, így juttott el először Budapestre Vini és DJ Trace társaságában. A középtempós korszaka '98 magasságában kezdődött, a nuskool hajnalán. 'Chronologic' című klasszikusa a Botchit & Scarper cimkén, majd Adam Freeland 'Tectonics' mixlemezén és FreQ Nasty-val High Prime álnév alatt elkövetett 'Funky As' trekkje a Marine Parade-en bréktörténelmet írt. Az ezredforduló éve egy harckocsi lövegtornyában hozta el újra Pestre arra az ominózus parádéra, majd 'Earthman'-je a Füstiben Tipper szettjében leszakította a fejünket. Együtt reccsentettük vele tönkre a kontroll hangfalat a szép emlékű Süsiben, majd a Kopaszi-gáton és a 'Cukában is nyáron. 'Modernizm' mixe és 'Lost in Music' című szerzői albuma Pilgrem TCR-ján, a 'Music Takes You' remixe a Hooj Choonson örökre fregmentálta a szívcsakránk. BLIM ugyan már régen visszavonult, de mivel hazajár, elfogadta a lelkes invitácót és boldog izgalommal eleveníti fel mindannyiunk zenei öntudatra ébredésének korszakát.

Csapást mérünk a múltból, elvicceljük a jövőt! Jubileumi Blast From The Past.

BLAST FROM THE PAST!
Oldskool Breakbeat Banzáj

∞ 10. Születésnapi Különszám ∞
∞ 10 Years Back and Further Into the Future ∞

Fellép:
¤ B.L.I.M. (Track Records, Botchit & Scarper UK)
¤ Dj Palotai & Cadik
¤ Fine Cut Bodies
¤ TB Gon & Marvin & Grasshop (BFTP rezidensek)
¤ Psure (a norvég break-attasé)
¤ 9b0 (oldskool dj set)
¤ Jinx

Jegyelővétel / Advance tickets: 
Az első száz darab limitált / Early birdz: 1000 HUF
Kapható Gozsdu Manó Klub, Gozsdu Udvar, Király u. 13.

www.facebook.com/​events/​1418923481685004/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó