Pulzar

Psure

Archív partyajánlók

 • [2014-03-07] Blast From The Past! > 10. Születésnap
  @ Gozsdu Manó Klub

  Jövő a múltban, múlt a jelenben: klasszikus breakbeat banzáj a GozsduManóban!
 • [2010-05-22] Takarítsuk ki a Lupát Zenére
  @ Luppa-szigeti tó

 • [2009-11-13] Tom Middleton a Merlinben
  @ Merlin, Budapest

  November 13-án a hipnotisták régi jóbarátja, Tom Middleton látogat másodjára a Merlinbe. Lesz itt fénykardozás, az új Hypnotizer maxi elővillantása, szakállcsavarás, Tiffany-lámpa lengetés, papírfecni mottók skandáltatása és az összes jedi trükk, ami miatt annyian szeretjük a sapkás csodabogarat. Úszunk majd a szívderítő deephouse melódiákban, felemelkedünk egy csipetnyi elementáris electroval, majd halászunk véletlenszerű pop-bootlegek zavarosában, hogy utána újra és újra végigjárjuk az egész utat. Tom sosem volt egy skatulyába húzható figura, és ezen az estén pláne szabadjára engedjük határtalan fantáziáját, amolyan jó Hypnosis-os hagyományoknak megfelelően!
 • [2009-04-12] Papírparty vol.2
  @ Merlin, Budapest

  Fellépők: Psure, 9b0, SKC, Ozon, Ekaros, Norm, Ekaros, Sickboy, Sim, Bal
 • [2009-03-28] Sublevel Soundclash: DJ párbaj első vérig
  @ Merlin, Budapest

  "Előző novemberben fregolira teregettünk vesét, és ordenáré módon dicsőítettük a kreatív fél agytekét, amikor különféle stílusokban, órás váltásokban egymásnak ugrasztottuk a hazai villanyzene számos fenegyerekét. Lesz dancehall, dubstep, breaks, electropunk és dnb. Aki pedig felteszi: Fine Cut Bodies, Mesterházy, Ludmilla, SKC, Bosi és sokan mások… A ceremóniát Busa Pista vezeti végig."
 • [2009-03-13] A Hypnosis 4x4 prezentálja Tiger Stripest
  @ Merlin, Budapest

  Megsvédeljük a pesti éccakát, újra egyenes beatek gördülnek le a csigalépcsőn, futnak fel a padlásra a Merlinben! A Hypnosis 4x4 vendége a 2008-as év egyik legforróbb house producere, a stockholmi Tiger Stripes, valamint most először a Hairy-gépezet szakavatott főmuftijai, Naga és Beta. Négykerék meghajtású házigazdák Marvin meg Grasshop, a bárban pedig a filmszemlén taroló ’Papírrepülők’ két díjnyertes soundtrekkistája, Psure és 9b0 lájvektel.
 • [2009-01-31] Goodfellaz Vol. 5. Digital Bust
  @ Corvintető, Budapest

 • [2008-12-05] Hypnosis
  @ Merlin, Budapest

  Ed Solo és MC Darrison december 5-én adja föl tört ritmusú leckét a Merlinben, mellette jótékonysági ruhagyűjtést is rendez a Hypnosis stábja. Hozzatok magatokkal plusz egy fölös ruhadarabot, lehetőleg a télre tekintettel, és mulassatok jóféle breakbeatre és hiphopra!
 • [2008-11-21] Autorun 3rd Birthday Party
  @ Ritmo Club, Kecskemét

  Fellépők: PSURE, PSYON, Ethan...
 • [2008-02-02] BlackLight pres.: JDS & Vandal
  @ A38, Budapest

  Hogy melyik breakbeat és house duó lenne az, melynek zenéit Laurent Garniertől FreQ Nastyn át Lee Combsig úgy írják körül, mint „káprázatos” „lélegzetelállító” „kib***t húzós”??
 • [2007-11-17] Blacklight presents Rennie Pilgrem
  @ A38, Budapest

  Ha valaki, akkor Rennie Pilgrem az, aki nem igényel részletes bemutatást. Aki mégis csukott szemmel, és befogott füllel járt az elmúlt 15 évben, annak pár szóban: Jazz zenész apja jóvoltából zenei karrierjét szaxofonnal kezdte, ám ezen a 80'as évek végén Detroitból érkező zajok gyökeresen változtattak.
 • [2007-10-06] Hypnosis, retrobreak banzáj!
  @ Merlin, Budapest

  Október 6-án álbajuszt növeszt a Hypnosis minden DJ-je, hogy autentikus körítésben pödörje a klasszikus brékzenéket!
 • [2007-06-16] NapHold Minfeszt 2007
  @ Püspökerdei Játszótér

  Idén is megrendezésre kerül a szabadtéri és teljesen INGYENES mégis karitatív (a bevétel része az erdõé) és immáron már lassan 7 éves múltból táplálkozó és tavaly is több ezer embert partyztató Greencode-ból átkeresztelõdött SikztahDotCom gyermek a NAPHOLD MINIFESZT gyõrben.
 • [2006-12-25] The Etiket
  @ Hotel Konferencia

  Idén karácsonykor is megrendezésre kerül Győr legnagyobb partyja, a The Etiket elnevezésű buli ami egy 100fős házibuliból bő 5 év alatt egy 2000 fős exkluzív rendezvénnyé nőtte ki magát és egy négycsillagos szállodában kerül megrendezésre a Győr barokk óvárosában.
 • [2006-12-02] ILS
  @ K2, Budapest

  Ilian Walker, avagy Ils először LTJ Bukem kiadójánál, a Good Lookingnál kóstolt bele a zeneszerzésbe, ahol Solo-val adta ki korai drum and bass munkáit. 1998-ban Dave Tipper kiadójához, az electro nuskool breaks meghatározó alkotóműhelyéhez, a Fuel-hoz igazolt, ott jelentette meg első breakbeat-tempójú albumát 'Idiots behind the Wheel' címmel.
 • [2006-11-17] Autorun
  @ La Fabriqe, Kecskemét

  Egy éves az Autorun! Mindenkinek szeretnék megköszönni az elmúlt egy évben az Autorunnak szentelt figyelmet, szeretetet és támogatást! Nélkületek nem jutottak volna el idáig! Hálájuk jeleként, úgy gondolták, méltóképpen ünnepelik az első évfordulót.
 • [2006-06-17] Fields of Joy 7
  @ CUSTO, Budapest

  Június 17-én FIELDS of Joy! Fellépők: DJ Fresh, TC Commix, MC LowQui, Bratwa, Bal, Safair, Longman, Chris.su, SKC, Stealth, Phil K, Psure, Grasshop, TB Gon és Marvin
 • [2006-05-27] The Breakfastaz & DJ Quest
  @ A38, Budapest

  A Black Light prezentálásában ezúttal breakbeat vizekre evezhetünk, hiszen Dj Quest és a Breakfastaz trió garantája az élménydús hajóutat!
 • [2006-04-15] Exile Soundz
  @ La Fabriqe, Kecskemét

  Fellép: Palotai (Tilos Rádió) Psure (Titlefight) Reza (ES, Tilos Rádió) C (ES, Tilos Rádió)
 • [2006-03-18] Fresh E.R. pres.: Aquasky
  @ A38, Budapest

  A Fresh E.R. csapata nem sokat tétovázik, ismét egy fergeteges partira lehet számítani, hiszen 18-án ismét hazánkban az Aquasky!
 • [2005-04-21] Fresh ER pres.: John B
  @ A38, Budapest

  John B, a drumandbass egyik különleges és meghatározó figurája ismét tiszteletét teszi Budapesten! Breakbeat fronton sincs ok aggodalomra, hiszen a Phantom Beats fogja a közönséget megtáncoltatni, mindez az A38-on!
 • [2008-03-22] Hypnosis: Stanton Warriors március 22-én
   

  Nem félünk Detroittól, pezsgőt pukkantunk és hadd szóljon! Jön a breaks legnagyobb formációja, sikít minden lány és a harcias imázs ide vagy oda, ettől még vidámak a pacifisták is. A Stanton Warriors-nál sütnek a perkák és hintáztatnak a grúvok. Extra remixek, egyedi hangzás, miegymás. Március 22, Merlin.

Biográfiák

 • Busti Grub

  A még csak 27 éves frankfurti producer meglehetősen korán közeli kapcsolatba került az elektronikus zenével. 14 évesen szüleitől megkapta élete első analóg szintetizátorát, egy Roland MC303-ast. Azóta az elektronikus hangszerek bűvöletében él, s az évek során egy sajátos, összetéveszthetetlen zenei hangzást alakított ki.
 • Tiësto

 • Carl Cox

  Elektronikus zenei nagykövet, aki tizenéves kora óta DJ , acid house veterán, a techno bajnoka.

Zenei stílusok

 • Breakbeat

  Minimalisztikus jellegű. Jellegzetes vonása a 3/4-es ütem.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott letöltések

 • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

   Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine
 • [2004-01-20] 2003.05.09. Beszélgetés #3

  23 perc, 14 Mb

Ajánlott rádiók

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó