Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Hypnosis: Stanton Warriors március 22-én

Fellépők
Dátum 2008. március 22.
Stílus Breakbeat, Breaks, Techno, House
Hypnosis: Stanton Warriors március 22-énNem félünk Detroittól, pezsgőt pukkantunk és hadd szóljon! Jön a breaks legnagyobb formációja, sikít minden lány és a harcias imázs ide vagy oda, ettől még vidámak a pacifisták is. A Stanton Warriors-nál sütnek a perkák és hintáztatnak a grúvok. Extra remixek, egyedi hangzás, miegymás. Március 22, Merlin.

Hypnosis: Stanton Warriors március 22-én

Nem félünk Detroittól, pezsgőt pukkantunk és hadd szóljon! Jön a breaks legnagyobb formációja, sikít minden lány és a harcias imázs ide vagy oda, ettől még vidámak a pacifisták is. A Stanton Warriors-nál sütnek a perkák és hintáztatnak a grúvok. Extra remixek, egyedi hangzás, miegymás. Március 22, Merlin.

Jön a breaks legnagyobb formációja, sikít minden lány és a harcias imázs ide vagy oda, ettől még vidámak a pacifisták is.

A Stantons legutóbbi Hypnosis-os látogatásakor csak az volt fura, hogy ezernyi ember állt furán, feje fölött a karját lengetve vagy két órán át. Nagyrészük nyitott szájjal, lábukat érdekesen rugóztatva. Miután a mutatóujjunkat csodálkozva kihúztuk a fülünkből, kiderült, hogy egyrészük énekel, a másik pedig csak visongat. Ja, és táncoltak. Jól érezték magukat. Bődületesen nagyot szólt az a szett&
Pont így: http:/​/​www.youtube.com/​watch?v=ug2eU2RNlHI

Nézzük át akkor a szokásos témát, miből nőtt ki a cserebogár: a garage virágzás idején indult Stanton Warriors duó tagjai, Dominic B és Mark Yardley igencsak unta a korszak pehelykönnyű ritmusok és cukorédes vokálok jellemezte világát. Militáns akcióba lendültek: pörölycsapás dobokat, rézágyú basszust és felvágott nyelvű emszíket állítottak hadrendbe. 2001-ben a Prodigy-t és a Basement Jaxx-et is gondozó kiadó, az XL vette pártfogásba őket: megjelent a Stanton Sessions válogatás, mely a valaha eladott legnagyobb példányszámú breakbeat lemez lett.

Ezután népszerűségük tovább fokozták több sláger "stantonosításával", nem menekült Busta Rhymes, a Gorillaz és Azzido Da Bass sem. Saját Punks nevű kiadójuk pont a hasonló bootlegekre jött létre, viszont mára teljes értékű kiadóvá avanzsált. 2006. tavaszán a Richard Branson-féle V2-nél jelent meg rég várt első szerzői albumuk, a Lost Files, mellé még bónuszként a Stanton Session 2 mix. Az évet a legendás Fabriclive 30. zárta. Amúgy ki nem borzong meg a Who is Afraid of Detroit remixétől?

Termésük a kezdetektől fogva mindig tiszta elképzelést tükröz: tökéletes megszólalás, fülbemászó dallamok és nehéz grúvok, melyekben mindig ott lüktet a funk  ez teszi a Stanton Warriorst még mindig a breaks legnagyobb ma létező produkciójává.

Nyerj ingyen belépőt és italkupont a Breakbeat.hu oldalon: www.breakbeat.hu

Linkek:

Klub linkek
o Hypnosis blog // www.hypnosis.hu
o iWiW // http:/​/​iwiw.hu/​pages/​user/​userdata.jsp?userID=10393302
o Hypnosis TV // www.youtube.com/​profile?user=HypnosisProductions
o LastFM // www.last.fm/​user/​HypnosisEvents
o MySpace // www.myspace.com/​hypnosisclub
o Day.hu // www.day.hu/​csoportok/​30
o Grasshop // www.myspace.com/​grasshophypnosis

o Psure // www.myspace.com/​psure

o Marvin // www.myspace.com/​marvinsan

o VJ Menzkie // www.menzkie.com


Vendégek

o Stanton Warriors// www.myspace.com/​stantonwarriors //

www.stantonwarriors.com //

o Zest + Egér // www.kilenc20.hu



Hypnosis

Hány Éves a Kapitány Különszám

2008.03.22. Szombat

@ MERLIN, Budapest

Fűrészporos hordó:

Stanton Warriors

(Punks, XL Recordings, Mob, Fabric / UK)

Zest + Egér (Kilen20, Kalocsa)

Grasshop (Hypnosis)

Psure (Title Fight, Hypnosis)

Menzkie visual

Pacifista Aula:

Zen, Zaii, Prslik (El Ritmo, Békéscsaba)


Árak, akciók:
Lányoknak 22h-ig ingyenes!

2000 Ft csak a helyszínen!

Free entry for girlies until 10 PM!

Tickets on the door for 2000 HUF

Játékidő//Door times:

22:00-05:00 h
Helyszín//Location:

Merlin, 1052 Budapest, Gerlóczy u. 4. Megközelíthető a Deák tértől gyalog körülbelül 3 perc alatt.

Szervező

  • Badgirls

    A James Cole és Pat Duff alapította csapathoz 2004-ben csatlakozott Shabaam, így vált eggyé a keceli 3 rezidens triója a Badgirlssel.

Kapcsolódó cikkek

  • Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

    A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.
  • Welcome to Masomenos

    A Masomenos duo-t Joan Costes és Adrien de Maublanc alkotja.
  • A BADGIRLS VISSZATÉR KECELRE!

    Mint az köztudott a Koronában 2002-óta rendszeresen partikat szervező Badgirls csapata, akik 2003-óta a klub hivatalos rezidensi és programszervezői, illetve promóteri szerepkörét is ellátták, az újranyitástól eltelt rövid 3 hónapos szünet után újra visszatérnek a klubba!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó