Pulzar

Cikk

Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

Létrehozva 2012. augusztus 12.
Stílus Drum and Bass
  0.00

Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.

Az igen csípős éjszakát hamar bemelegítették a medencében a hazai hangulatfelelősök, azaz James Cole és Shabaam. Őket követően lépett színpadra Lee Burridge, aki már nem ma kezdte az ipart, így méltán állíthatjuk, hogy a világ top lemezlovasai közé tartozik befutott karrierjét tekintve. Hírnevéhez képest azonban mindig egy sztárallűr mentes, hihetetlen kisugárzású embert láthatunk zenélni a dj pultban, aki pillanatok alatt magával ragadja a tömeget, ahogyan ezt tette a mostani estén is. Szettje alatt intenzíven átmozgatta a tömeget, és szakadatlan jókedve nekünk is folyamatosan mosolyt csalt az arcunkra, miközben zenéje minden porcikánkat bejárta. Lee Burridge sosem okozott még csalódást közönségének, és reméljük az elkövetkezendő években is megtartja ezen jó szokását.

 

 

Burridge után Luigi Madonna vette át a terepet, akinek a fellépését szintén nagyon vártuk. Eddigi pályafutása során nem kisebb nevekkel hozta össze a sors, mintJoseph Capriati, Par Grindvik, Ben Sims, Dave Clarke – csak néhányukat említve –, így egy igazán impulzív buliban reménykedhettünk. Az olasz fiatalember hozta is az elvárásokat, hiszen elsöprő energiával csapott a lemezjátszók közé, amolyan zenei úthengerként. Felpezsdítő volt a stílusváltás, nem hagyva lehetőséget a hallgatóságnak a pihenésre. Luigi bemutatkozása nagyszerűen sikerült, bízunk benne, hogy innentől ő is gyakrabban látogatja majd kis hazánkat. Lendülete végig sodort minket magával, míg végül az estét, vagy már inkább a hajnalt Pat Duff zárta.

 

A hajnali órákra sikerült mindenkit abszolút pozitív értelemben kifárasztani, hogy aztán csodás élményekkel gazdagodva hajthassuk fejünket a párnára. Egy nagyon színvonalas és zeneileg változatos buli részesei lehettünk, ami elejétől a végéig hibátlanul volt összerakva. Reméljük hamarosan ismét a mostanihoz hasonló rendezvény kerül majd az étlapra. 

 

Készítette: Bambi

Archív partyajánlók

Szervező

 • Badgirls

  A James Cole és Pat Duff alapította csapathoz 2004-ben csatlakozott Shabaam, így vált eggyé a keceli 3 rezidens triója a Badgirlssel.

Még több beszámoló

 • Rekord nézőszámmal zárta tizenegyedik szezonját a Budapest Park

  Az idén tíz éves szórakozóhely és kulturális komplexum csúcstechnológiás hangrendszerrel és lenyűgöző látványvilággal indította - három év után végre a tervezett időpontban - idei évadát, amely minden eddiginél sikeresebbnek bizonyult. Rengeteg külföldi világsztárt és a hazai zenei élet krémjét vonultatták fel, amire közel 610.000 ember volt kíváncsi.
 • B My Lake 2.0

  A tavaly mély nyomokat bennünk hagyó rendkívüli fesztivál élmény után, már rettenetesen vártuk, hogy az idei is kezdetét vegye augusztus 18-án. Tekintve a korábbi tapasztalatokat, az idei rendezvény kapcsán fejben magasra került a léc, hiszen a tavalyi szinte hibátlanra sikerült. Így hát kíváncsian vetettük be magunkat a B my lake 2014-es forgatagába.
 • TOM NOIZE beszámolója a világhírű ADE rendezvényről

  Amikor először jártam az Amsterdam Dance Event-en megfogadtam, hogy onnantól kezdve kötelező program minden évben. Azóta 5 év telt el, és még mindig hihetetlen feltöltődést és inspirációt nyújt. Ha az alábbi kis élménybeszámolót elolvassátok, talán nem is kell magyarázni, hogy miért.
 • B MY LAKE 2013 - röviden, tömören

  Nos, mint azt már az elektronikus zene hívei mind jól tudják, a VOLT Produkció és a Deadcode Production közös gyermekeként idén született meg, és debütált a B MY LAKE fesztivál.
 • Selected Sounds: Nathan Fake beszámoló

  Nathan Fake november 16-án ismét Budapesten járt. Live fellépése során, ezúttal a régi nagy kedvencek mellett, a szeptemberben megjelent Steam Days című albumából kaphattunk ízelítőt. A Border Community kiadó oszlopos tagját most is az NVC szervezőcsapat hívta meg Budapestre, ahogy az elmúlt évek során ezt már megszokhattuk.
 • Belocca hódított Horvátorszàg és Lengyelország legynagyobb fesztiválján

  Újabb izgalmakkal és sikerekkel teli lapok íródtak Belocca 2012-es turnénaplójába. Ezúttal Horvátország és Lengyelország közönségét hengerelte le a magyarok hírének egyik legaktívabb öregbítője…
 • DJ Festival 2012 beszámoló Gyöngyösről

  Hungarian DJ Festival elnevezésű rendezvény sorozat 2008-ban indult. A Dj Fesztivál törzsfejlődését nyomon követve elmondható, hogy a pécsi kiindulási ponthoz képest mára már számos helyen – Győr, Szeged, Baja, Salgótarján, stb. - rendezik meg ezt az eseményt a hazai elektronikus zenei világ legismertebb lemezlovasainak felvonultatásával.
 • Nic Fanciulli – Telibe talált

  Egy újabb I love deep-es rendezvénynek lehettünk részesei 2012. február 18-án a Merlin falai között. Külföldi vendég DJ-ként ezúttal Nic Fanciullit importálták az ILD-es srácok. Az este folyamán a külső teremben eleinte Vic, majd Madox és Lank, míg a belső teremben Kühl után lépett fel Fanciulli, őt követően pedig Budai.
 • Lesz*rom Projekt – Dave Seaman

  Múlt hét pénteken, azaz 2012. február 12-én startolt a Lesz*rom Projekt (a benzinkutakról már jól ismert Lesz*rom termékek promójaként) Dave Seaman-t, mint sztár DJ-t felvonultató 4 állomásos party sorozata. Pénteken a budapesti Prestige Club-ban, és a kiskunfélegyházi Globe-ban, szombaton pedig a sárospataki Highlander-ben, és a pásztói Miami Club-ban nyílt lehetőség a vájt fülű közönségnek meghallgatni a sámánt.
 • Híres holland fesztiválon hódított Belocca

  Lassan már a különleges lesz a szokásos Belocca életében. Egyik kedvenc magyar DJ-nk most éppen a hollandok szívét és hangrendszerét dobogtatta meg egy nem mindennapi fesztiválon…
 • Welcome to Masomenos

  A Masomenos duo-t Joan Costes és Adrien de Maublanc alkotja.
 • A BADGIRLS VISSZATÉR KECELRE!

  Mint az köztudott a Koronában 2002-óta rendszeresen partikat szervező Badgirls csapata, akik 2003-óta a klub hivatalos rezidensi és programszervezői, illetve promóteri szerepkörét is ellátták, az újranyitástól eltelt rövid 3 hónapos szünet után újra visszatérnek a klubba!

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó