Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Pótszilveszter @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2005. január 7.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus House, Progressive House, House, Deep House,
Tech-house
PótszilveszterUgye nem akarsz szilveszter után pihizni?! Nem is hagyunk, mert itt a PÓTSZILVESZTER! Akinek nem volt elég a jóból, vagy akinek kimaradt valami a nagy újévi happeningbõl, annak itt az év elsõ bulija!Club Korona, Kecel,

Pótszilveszter @ Club Korona, Kecel

Ugye nem akarsz szilveszter után pihizni?! Nem is hagyunk, mert itt a PÓTSZILVESZTER! Akinek nem volt elég a jóból, vagy akinek kimaradt valami a nagy újévi happeningbõl, annak itt az év elsõ bulija!

Január 7-én 2 teremmel (elõtér és bár), 7 dj-vel vár mindenkit a Korona egy hamisítatlan BADGIRLS „koncertre” ahol a klub rezidensei nyomják majd egész este. Pat Duff, Shabaam és James Cole az elõtérben puccogtat majd Kenny warm upja után, míg a bárban a két helyi illetoségû kedvenc keni el mindenki száját Joshic és Áky személyében, akiknek Mort segít be technopunkbreakbeat lemezeivel?


Sõt, hogy kedveskedjünk neked, ha kinyomtatod ezt a flyert, 500 ft-tal olcsóbban jöhetsz be, vagyis 1000 ft-ért!

Jegyár: 1500 Ft, ezzel a flyerrel CSAK 1000 Ft!
Infoline: 20/579-90-67

Szervező

  • Badgirls

    A James Cole és Pat Duff alapította csapathoz 2004-ben csatlakozott Shabaam, így vált eggyé a keceli 3 rezidens triója a Badgirlssel.
  • I Love Deep

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

    A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.
  • Nic Fanciulli – Telibe talált

    Egy újabb I love deep-es rendezvénynek lehettünk részesei 2012. február 18-án a Merlin falai között. Külföldi vendég DJ-ként ezúttal Nic Fanciullit importálták az ILD-es srácok. Az este folyamán a külső teremben eleinte Vic, majd Madox és Lank, míg a belső teremben Kühl után lépett fel Fanciulli, őt követően pedig Budai.
  • Welcome to Masomenos

    A Masomenos duo-t Joan Costes és Adrien de Maublanc alkotja.
  • A BADGIRLS VISSZATÉR KECELRE!

    Mint az köztudott a Koronában 2002-óta rendszeresen partikat szervező Badgirls csapata, akik 2003-óta a klub hivatalos rezidensi és programszervezői, illetve promóteri szerepkörét is ellátták, az újranyitástól eltelt rövid 3 hónapos szünet után újra visszatérnek a klubba!
  • Elmarad az I Love Deep!

    A Sundanceparkba meghirdetett szerdai és csütörtöki elektronikus rendezvények, így a július 15-i és augusztus 5-i I Love Deep is, elmarad.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó