Pulzar

CikkFriss

A BADGIRLS VISSZATÉR KECELRE!

Létrehozva 2010-01-10
Stílus House, Progressive House
    0,00

A BADGIRLS VISSZATÉR KECELRE!

Mint az köztudott a Koronában 2002-óta rendszeresen partikat szervező Badgirls csapata, akik 2003-óta a klub hivatalos rezidensi és programszervezői, illetve promóteri szerepkörét is ellátták, az újranyitástól eltelt rövid 3 hónapos szünet után újra visszatérnek a klubba!

A tulajdonosi kör, a korábbi üzemeltetők és a rezidens Badgirls tiró a South Session csapatával kiegészülve egy hosszú távú megállapodást kötött, melyben egyesítették azokat az erőket, melyek a klub elmúlt 22 éves fennállása alatt és az utóbbi 7 évben sikerre vitték a Koronát. Az üzemeltetést, a programszervezést teljes egészében a Badgirls csapata veszi át, akik a rezidensi szerepet is ellátják a kiskunhalasi Benny-vel kiegészülve, a Bár házigazdája pedig a South Session csapata lesz.

A klub teljes megújulásának részeként vadonat új weboldallal  jelentkeznek, a korábban már bizonyított 20.000 Watt Outline Butterfly hangrendszer kerül beépítésre, valamint a klub belső designe-ja és eszközei is folyamatosan megújulnak majd. Új beléptetési rendszer, zárt belső őrzött parkoló és remélhetőleg a klub újabb aranykora várja majd a klubereket, azzal a csapattal akik az elmúlt években is naggyá tették a klubot.

Szervező

  • Badgirls

    A James Cole és Pat Duff alapította csapathoz 2004-ben csatlakozott Shabaam, így vált eggyé a keceli 3 rezidens triója a Badgirlssel.

Még több Friss

Archív partyajánlók

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó