Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 500 Ft
Mindenkinek éjfél után2 000 Ft

Partyajánló

Badgirls OPEN AIR

Fellépők
Dátum 2005. július 29.
Helyszín Akasztó
Stílus House, Progressive House, Minimal, Tech-house
Badgirls OPEN AIRKözkívánatra újra AKASZTÓ a jurtás tavas okossággal! Olyannyira jól sikerült ugyanis a júniusi kis szösszenet (minden időjárás okozta viszontagság ellenére is), hogy nem változtatunk a helyszínen és a nyár 2. BADGIRLS-ös open air-jét ugyanitt rendezzük meg!

Badgirls OPEN AIR

Közkívánatra újra AKASZTÓ a jurtás tavas okossággal! Olyannyira jól sikerült ugyanis a júniusi kis szösszenet (minden időjárás okozta viszontagság ellenére is), hogy nem változtatunk a helyszínen és a nyár 2. BADGIRLS-ös open air-jét ugyanitt rendezzük meg!

Ahogy tavaly, úgy az idén is sikerült összeverbuválni a keceli korona magját és az őket kiegészítő csipet csapatot erre a tradicionális partiestre - melynek második felvonásán azt a Chrisst hívtuk meg fő vendégnek, aki ezúttal 3 órás szettel boldogít majd minket! Mellette a két Badgirls alapítón kívül egy régen várt back2back szettel is meglepünk mindenkit - Dave Van N és Shabaam jóvoltából. Ha voltál már ilyen bulin, biztosan nem hagyod ki ezt sem, ha pedig még nem, épp itt az ideje, hogy belekóstolj egy kicsit Akasztó miliőjébe!

Belépõ: 24.00-ig: 1500 HUF, 24.00-tól 2000 HUF
Info: 20/579-90-67 www.clubkorona.hu

Archív partyajánlók

  • [2011-11-10] FRIDGE 2011
    @ Városligeti Műjégpálya

    November 10-13. között ismét megnyitja kapuit a Monster Energy Budapest Fridge Fesztivál! Az immáron második alkalommal megrendezett négy napon át tartó télnyitó bulin a neves külföldi és magyar fellépők, valamint a világhírű riderek mellett Szlovákia és Ausztria is kiköltözik a Városligeti Műjégpályára, ahol idén is felépül a főváros legmagasabb mesterséges pontja.
  • [2010-07-29] Hungarian Underground Festival (HUF) a BEERTOKon.
     

    Három napos kultúrális zenei esemény veszi kezdetét a Pest mellett elhelyezkedő Kismaroson.Az összmûvészeti befogadótérként mûködõ helyszín ezúttal egy felszabadult, különleges hangulatú elektronikus zenei rendezvény!
  • [2010-05-01] Zsíroskenyér Fest
    @ Móricz Zsigmond Körtér Aluljáró

    Idén 5. alkalommal kerül megrendezésre a Móricz Zsiga Körtéri Aluljáróban.
  • [2010-03-20] VJ Parádé
    @ Tűzraktér, Budapest

    A Vj Centrum bemutatkozó buliját követően március 20-án a Tűzraktér újabb látványos eseménynek ad otthont. Ezúttal két helyszín, a gigantikus molinótölcsérrel fedett udvar és a jól ismert „tornaterem” lesz a vizuális gyönyörkeltés és hallószerveket kényeztető house és minimal ütemek Mekkája a Hegedű utcában.
  • [2005-05-21] Explore The Future
    @ Club of Colors, Keszthely

    Ismert, de "még nem sztár" lemezlovasok, és mindjárt egyszerre több, mint húszan lépnek fel május hónapban a Colorsban, hogy megmutassák Nektek a jövő dj generációjának tudását. Az ország minden tájáról, Kecskeméttől Sopronig érkeznek a tehetségek. A felhozatal a névhez méltóan "színes" lesz: az ifjú titánok a house-tól a progressive-en át a techno-ig három zenei stílusban bizonyítják, hogy méltóak a "jövő sztárjai" megnevezésre!
  • [2012-12-22] Cybershot X-Mass Night /w SKC + ZERO METHOD @ Roham Bár
    @ Roham bár, Budapest

    Sok szeretettel várunk mindenkit az év utolsó Cybershot eseményére!

Szervező

  • NVC

    2004 nyarán született meg a No Vidra Crew (NVC), melynek megálmodói és megteremtői zenészek, fanatikus zenekedvelők és nem utolsó sorban barátok. Idő közben a “mag” köré épült egy teljes dj-kből, vizuálosokból, producerekből, fotósokból álló brigád. A hazai partykultúrában évek óta jelenlevő promoter csapatunk eddigi tevékenysége során számtalan előremutató nemzetközi előadót hozott el a magyarközönségnek a minimal, techno, tech-house színtérről. Fő profilunk mellett szerveztünk már space-rock koncertet, psytrance bulikat és a tört ritmusok felé is nyitottunk. 2007 nyarán beindítottuk saját klubsorozatunkat Casino Bangkok néven, ahol a hazai szcéna színe-java mellett a kezdetek óta teret adunk a feltörekvő tehetségeknek is. Állandó bázisaink, a Merlin, a Mono és az A38 mellett megfordultunk már a Citadellán, a Mokka Cukában, a Trafóban, valamint a nagyobb hazai fesztiválokon is rendszeresen képviseltetjük magunkat (Balaton Sound, Sziget, Ozora), továbbá külön színpadunk volt a 2009-es MTV Ema Regional Award Show-n rendezvényen. Együttműködésben állunk többek között a Német Nagykövetséggel és aBest Hollywood filmforgalmazó céggel a német újraegyesítéshez kapcsolódó rendezvények és a Berlin Calling c. film kapcsán. Akiket eddig vendégül láttunk: Ellen Allien, Apparat, Paul Kalkbrenner, Sascha Funke, Thomas Muller, Extrawelt, Oliver Huntemann, T. Raumschmiere, Nathan Fake, Fairmont, Petter, Oliver Koletzki, Florian Meindl, Martin Eyerer, Ramon Tapia, Butch, Axel Bartsch, Kanio, Roland M. Dill, Current Value, Hidria Spacefolk, X-Dream, Fuzzion…
  • Badgirls

    A James Cole és Pat Duff alapította csapathoz 2004-ben csatlakozott Shabaam, így vált eggyé a keceli 3 rezidens triója a Badgirlssel.
  • Sziget kft.

Kapcsolódó cikkek

  • Electronic Beats Appok – Letöltötted már őket?

    Exkluzív dj-mixek és fesztiválhanganyagok? EB rádió-applikáció. Videó streamek és koncertfelvételek? EB videó-applikáció. Rögtön tudni szeretnél mindent? EB hírek-applikáció.
  • Selected Sounds: Nathan Fake beszámoló

    Nathan Fake november 16-án ismét Budapesten járt. Live fellépése során, ezúttal a régi nagy kedvencek mellett, a szeptemberben megjelent Steam Days című albumából kaphattunk ízelítőt. A Border Community kiadó oszlopos tagját most is az NVC szervezőcsapat hívta meg Budapestre, ahogy az elmúlt évek során ezt már megszokhattuk.
  • Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

    A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.
  • Balaton Sound – DAY #2/3

    A Heineken Balaton Sound második napján olyan nevek kerültek a terítékre – szigorúan csak példálozva -, mint David Guetta, Gossip, Gareth Emery, Sander Van Doorn, Sven Väth, a magyarok közül Sterbinszky, Roberto, Carbonfools, Nora Naughty, Pöli, és még sokan mások.
  • Heineken Balaton Sound – DAY #1

    Sokak örömére immáron hatodik alkalommal nyitotta meg kapuit a Heineken Balaton Sound, mely a Balaton parti helyszínével egyedinek számít a hazai fesztiválok tekintetében. A szervezők a rendezvény során közel százezer látogatót várnak.
  • Elstartolt a Heineken Balaton Sound

    A 6. Heineken Balaton Sound a megszokottnál korábban, tegnap kora délután nyitotta meg kapuit, a nyitónapon a Nagyszínpadon Ákos, az arénában pedig Afrojack lépett fel. A fesztiválon 150 hazai és világsztár ad koncertet, headlinerként szerepel többek között Avicii, David Guetta, Paul Kalkbrenner és Armin van Buuren. Az eseményre öt nap alatt százezer vendéget várnak Zamárdiba.
  • Kraak & Smaak, Beardyman és további új nevek a Szigeten

    ....és még mindig Sziget Újabb izgalmas csapatok és előadók mondtak igent a jubileumi Sziget szervezőinek. A Nagyszínpadon landol majd legújabb albumával a Maxďmo Park s szintén erre a helyszínre bérelt helyet a többszörös Grammy-díjas The Roots. Az Aréna “live” sávjában találkozhatunk majd Hollandia legkelendőbb zenei exportcikkével, a Kraak & Smaak formációval. A most visszajelzett fellépők között négyen pedig az A38 színpadán zenélnek majd, köztük Dánia legtehetségesebb kortárs női előadója, Agnes Obel, a fenomenális beatbox technikájáról ismert Beardyman, a friss lemezüket a Sziget közönségének is bemutató Citizens! és az elvetemült, látványos és hajmeresztő performanszairól híres berlini punk kollektíva, a Bonaparte.
  • Armin jön Björk helyére

    A trance univerzum legismertebb, egymás után négyszer a világ legjobbjánal kikiáltott DJ-je, Armin van Buuren tölti be a Björk által hagyott űrt a Heineken Balaton Sound vasárnapi programjában. Jön továbbá a Balaton-partra a mainstream elektronikus zene kiválósága, Calvin Harris, a tracket jegyző nemzetközi hírű DJ-producer, Martin Solveig. Jön a formabontó techno anyagairól ismert Guy Gerber, a Grammy-díjas alternatív hip-hop banda, a De La Soul (USA) és egy igazi kozmopolita elektronikus zenei produkció, a Tale Of Us.
  • A Sziget a legjobb legnagyobbak közt

    Európa tíz legjobb nagyfesztiválja közt már ott van kedvenc fesztiválunk, a Sziget. De hogy ki a nagyok közt a legeslegjobb, a fesztiválozók szavazatán múlik. Regisztrálj és szavazz a Szigetre! – és még fesztiváljegyet is nyerhetsz.
  • NVC Selected Sounds Interjú

    Az NVC legújabb sorozata a Selected Sounds kapcsán készítettünk a csapattal egy villáminterjút, hogy mi is ez az előremutató, új sorozat, és mire számíthatunk a jövőben.
  • “Varázslatos ez a közeg!”

    A sztárfellépők a világ legjobbjának tartott Glastonbury fesztiválhoz hasonlították a Szigetet, az itt lévő nagykövetek szerint nincs is jobb Európában, a nemzetközi újságírók le voltak nyűgözve a változatosságától és hangulatától, a magyar politikusok pedig a legvonzóbb hungarikumnak tartják kedvenc fesztiválunkat. 382 ezren voltak, békében, boldogságban.
  • Sziget - Vodafone percjegy

    Az idei évben a Sziget-látogatók két, merőben új, és előremutató fejlesztéssel is találkozhatnak a fesztiválon, melyek olcsóbbá, illetve kényelmesebbé teszik a fesztivállétet.
  • Helikopter, csoki, csipsz és bio tea

    David Guetta, Pet Shop Boys, Jamiroquai, Chemical Brothers, Paul van Dyk, Paul Kalkbrenner, Tricky, Paul Oakenfold, Pink Martini, Sven Väth – megannyi sztár megannyi kéréssel érkezik a Heineken Balaton Soundra.
  • Welcome to Masomenos

    A Masomenos duo-t Joan Costes és Adrien de Maublanc alkotja.
  • James Holden Biztosan Jön

    A mai napon újra beindult az európai légi forgalom, már Heathrow-ról is megérkeztek az első járatok.
  • Balaton Sound: az első nevek

    Július 8-11 között ismét a Heineken Balaton Sound tölti meg élettel a Balaton déli partját. A legfrissebb hírek szerint már biztosan a nagyszínpad headlinerei között szerepel a CHEMICAL BROTHERS…!
  • A BADGIRLS VISSZATÉR KECELRE!

    Mint az köztudott a Koronában 2002-óta rendszeresen partikat szervező Badgirls csapata, akik 2003-óta a klub hivatalos rezidensi és programszervezői, illetve promóteri szerepkörét is ellátták, az újranyitástól eltelt rövid 3 hónapos szünet után újra visszatérnek a klubba!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó