Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 500 Ft
Mindenkinek éjfél után2 000 Ft

Partyajánló

Badgirls OPEN AIR

Fellépők
Dátum 2005-07-29
Helyszín Akasztó
Stílus House, Progressive House
Badgirls OPEN AIRKözkívánatra újra AKASZTÓ a jurtás tavas okossággal! Olyannyira jól sikerült ugyanis a júniusi kis szösszenet (minden időjárás okozta viszontagság ellenére is), hogy nem változtatunk a helyszínen és a nyár 2. BADGIRLS-ös open air-jét ugyanitt rendezzük meg!

Badgirls OPEN AIR

Közkívánatra újra AKASZTÓ a jurtás tavas okossággal! Olyannyira jól sikerült ugyanis a júniusi kis szösszenet (minden időjárás okozta viszontagság ellenére is), hogy nem változtatunk a helyszínen és a nyár 2. BADGIRLS-ös open air-jét ugyanitt rendezzük meg!

Ahogy tavaly, úgy az idén is sikerült összeverbuválni a keceli korona magját és az őket kiegészítő csipet csapatot erre a tradicionális partiestre - melynek második felvonásán azt a Chrisst hívtuk meg fő vendégnek, aki ezúttal 3 órás szettel boldogít majd minket! Mellette a két Badgirls alapítón kívül egy régen várt back2back szettel is meglepünk mindenkit - Dave Van N és Shabaam jóvoltából. Ha voltál már ilyen bulin, biztosan nem hagyod ki ezt sem, ha pedig még nem, épp itt az ideje, hogy belekóstolj egy kicsit Akasztó miliőjébe!

Belépõ: 24.00-ig: 1500 HUF, 24.00-tól 2000 HUF
Info: 20/579-90-67 www.clubkorona.hu

Szervező

 • Badgirls

  A James Cole és Pat Duff alapította csapathoz 2004-ben csatlakozott Shabaam, így vált eggyé a keceli 3 rezidens triója a Badgirlssel.

Kapcsolódó cikkek

 • Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

  A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.
 • Welcome to Masomenos

  A Masomenos duo-t Joan Costes és Adrien de Maublanc alkotja.
 • A BADGIRLS VISSZATÉR KECELRE!

  Mint az köztudott a Koronában 2002-óta rendszeresen partikat szervező Badgirls csapata, akik 2003-óta a klub hivatalos rezidensi és programszervezői, illetve promóteri szerepkörét is ellátták, az újranyitástól eltelt rövid 3 hónapos szünet után újra visszatérnek a klubba!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó