Pulzar

CikkBiográfia

Welcome to Masomenos

Létrehozva 2010. május 29.
Stílus Dance, Rnb, House, House
  0.00

Welcome to Masomenos

A Masomenos duo-t Joan Costes és Adrien de Maublanc alkotja.

Érdekes felállás az övék, hiszen több szerepkörben is különlegeset és maradandót alkottak-alkotnak! Joan inkább grafikusként és dj-ként tevékenykedik, míg Adrien a duó produceri oldalát alkotja.
A Masomenos név így egyszerre takarja a szerző és dj-párost, a kiadót és egy különleges viseletet is saját bolttal! A mókás kis figurák így nem csak a lemezes tokokon, de egy pólón, pulcsin, vagy éppen kitűzőn is ott virítanak.
Első komolyabb válogatásuk a ’Bon Voyage’ nevet kapta, és 2007-ben óriási nemzetközi visszhangot váltott ki. 2008-ban számos EP-t dobtak a piacra, e mellett egy 14 saját track-ből álló mix cd-t is. A 2009-es évben ezen sajátos mix szériát is folytatva a ’The Third Eye’ albumukkal minden deep, tech és minimal rajongót meggyőztek arról, hogy valóban valami teljesen egyedi és utánozhatatlan az, ami a kezük alól jön ki.
Legutóbbi kiadványaikon többek közt Chris Carrier-vel, Lemos-val és Kreon-val dolgoztak együtt. A legtöbb Masomenos kiadvány a száraz és techesebb jegyeket hordozza magával de néhol a minimal jelző is értelmezhető esetükben. A jellegzetes Masomenos hangzáshoz korunk modern, összművészeti, audio-vizuális élményei és alkotásai párosulnak. Ők  azok az arcok, akik számára valami sokkal többről szól a zene, a parti, vagy éppen a ruházkodás, mint szimpla kiszolgálás és fogyasztás! A 21.század sajátos lenyomatát adják ciklámen, vagy éppen türkiz zöld szemüvegen és figurákon keresztül hihetetlen komoly zenével illusztrálva világunk sokszínűségét.
 
                     www.welcometomasomenos.com
 

Archív partyajánlók

Szervező

 • Badgirls

  A James Cole és Pat Duff alapította csapathoz 2004-ben csatlakozott Shabaam, így vált eggyé a keceli 3 rezidens triója a Badgirlssel.

Még több biográfia

 • Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

  A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.
 • Domyan Aka Collective Machine – sikerszéria itthon és külföldön

  Saját útját járja mostanában Domyan, az egyik legtehetségesebb fiatal magyar DJ/producer. Igaz, eddig sem másokat majmolva táncoltatta a közönségét: egyszerűen csak önállósította magát, és szólóban folytatja a munkát, miután a közelmúltban kivált a NoCrew formációból…
 • Őstehetség a láthatáron: Dubaa

  Dubaa ereiben vér helyett is hangjegyek csörgedeznek, és a house ritmusára ver a szíve. A két lábon járó muzikalitás egy ifjú magyar DJ/producert takar, aki a világ talán leggyorsabban beinduló karrierjével büszkélkedhet, hiszen mindössze 4 hónapja – egészen pontosan 2010 novemberében - kezdte el a zeneírás rejtelmeit elsajátítani, amikor az első szerzeménye megjelent, méghozzá nem is akármilyen kiadónál, hanem a Soulman Music-nál! A kollégák és barátok az első megdöbbenésükből felocsúdván igyekeznek egyengetni az útját a fiatal művésznek. /Dubaa először egy ’a’-val írta a nevét, ám a névazonosság miatt megduplázta a szóvégi hangzót, így a másik megjelenése már ezen a néven került kiadásra a Soundtribe Rekords égisze alatt./
 • Richie Hawtin

  Richie Hawtin az elmúlt húsz év folyamán minden kétséget kizáróan az elektronikus-zenei szcéna egyik legmeghatározóbb egyénisége lett.
 • RAMON TAPIA aka EL CARLITTO

  Ramon Tapia alias El Carlitto egy chilei zenész és egy holland nő gyermekeként látta meg a napvilágot. Fiatal korában még senki nem gondolta volna, hogy az antwerpeni lemezboltos srác trackjei egyszer olyan kiadóknál jelennek majd meg, mint a Great Stuff, a Monique Musique, a Yellow Tail vagy a legendás Striclty Music.
 • LAUHAUS (NL) Remote Area / Soweso

  Az amszterdami származású Lauhaus ma már Hollandia egyik legkeresettebb producere és dj-je.
 • A BADGIRLS VISSZATÉR KECELRE!

  Mint az köztudott a Koronában 2002-óta rendszeresen partikat szervező Badgirls csapata, akik 2003-óta a klub hivatalos rezidensi és programszervezői, illetve promóteri szerepkörét is ellátták, az újranyitástól eltelt rövid 3 hónapos szünet után újra visszatérnek a klubba!
 • MARCO BAILEY BIO

  Marco Bailey, polgári nevén Marco Beelen több mint másfél évtizede tekintheti hivatásának a lemezlovaskodást, melyhez páratlanul termékeny produceri munkásság is kapcsolódik.
 • DOMINIK EULBERG BIO

  A kora reggeli órákban Dominik Eulberg-et általában egy tó partján lehet megtalálni, egyedül áll ott, a teleszkópjával felszerelve. Ott, ahol senki sem zavarja, a hobbijának él: madarakat figyel. Amikor pedig a szenvedélyes ornitológus épp nem a tollas barátait követi, a komputere mellett üldögél és techno zenéket alkot.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó