Pulzar

Partyajánló

KECEL FESZTIVÁL 2010! @ Club Korona, Kecel

KECEL FESZTIVÁL 2010! @ Club Korona, Kecel

A hazai fesztivál felhozatalban mindig is előkelő helyet elfoglaló Kecel Feszt az idén számos újdonsággal lep meg mindenkit!

A többször is az év rendezvényének választott megmozdulás - ahogy a tavalyi évben, úgy az idén is - kénytelen alkalmazkodni a hatóságok által megteremtett körülményekhez. A 2009-es évben a DTD-be költöztetett rendezvény most végre újra az eredeti helyszínen kerül megrendezésre,- ugyanakkor mivel az önkormányzat az idei évre csak egy szabadtéri-medencés bulit engedélyez és ez a 2010-es évben augusztus 19-én Dubfire és Carlo Lio exclusive fellépése lesz, - így a klub nagy és kisterme a terasszal ad majd otthont az idei Kecel Fesztnek.
 
A fesztivál dátuma a nyár nyitó rendezvénye lesz (június 18-án pénteken), ahol a szervezők a hagyományokhoz híven olyan csemegékkel lepik meg kishazánk house és techno rajongóit, melyekre régóta fáj már a fogunk.
 
RAMON TAPIA (B)-n kívül egyik művész sem járt eleddig soha Magyarországon, (ő is csak egyszer!) - noha napjaink legfelkapottabb és legjobban csengő tech house, vagy éppen minimal producer-dj-iről van szó.
A detroiti fenegyerek SETH TROXLER (USA) a hollandok tech donja – LAUHAUS (NL), afranciák különleges dj-párja és párosa – MASOMENOS (F), és a venezuelaiminimaltechno és tech house határán mozgó DELETE aka SERGIO MUNOZ (YV), lesznek az idei év húzónevei.
 
Így ha kicsit másként is, de az innováció hagyományát megtartva az idén is érdemes lesz odafigyelni a Kecel Fesztre!
 
Bővebb információ, jegyárak, Május 20.-tól a www.clubkorona.hu és a www.kecelfestival.hu weboldalakon.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó