Pulzar

Művész

Delete aka SERGIO MUNOZ

Delete aka SERGIO MUNOZ

A venezuela-i Segio Munoz, saját elmondása szerint az internet adta lehetőségek határtalan kiaknázásának köszönheti azt, hogy Dél-Amerika egyik legsikeresebb producerévé nőtte ki magát.

 Sergio szerint az elmúlt 20 év elektronikus zenei történését nyomon követve, illetve azon felnőve és abból merítve volt képes saját magát megvalósítani és lépésről-lépésre tovább fejleszteni azt a hangzást, melyet ma a sajátjának tudhat. 

Számunkra egy olyan világvégének is tűnő helyen, mint Caracas a globális zenei világhoz a világhálón keresztül csatlakozva emberünk bebizonyította, hogy mennyire nemzetközi, milyen átjárható és mennyire inspiráló az, mely az elmúlt években, vagy évtizedekben átírta a zene történetét. 

Így egy olyan srác, aki hazája „feka” zenei kultúrájából, a soul, a funky és az r&b mindennapokat meghatározó zenei élményéből táplálkozik képes integrálni Ricardo Villalobos és Luciano inspiráló szetjeit, Dubfire produkcióit, Dixon és Henrik Schwarz munkásságát, hogy valami újat és elismerésre méltót alkosson. Európa, az Egyesült Államok, Dél-Amerika e-zenei és klasszikus zenei világa a srác fejében valami olyanná állt össze, melyet ma már mindenki elismer. Nem véletlen jelentek meg trackjei a Safari Electronique-n, a SCI+TEC-en (Dubfire kiadója), a Saved Records-on (Nic Fanciulli kiadója), vagy éppen a Viva Records-on (Steve Lawler kiadója), hogy csak a legismertebbeket említsük. 

Igen termékeny producerről van szó, Paul Ritch-vel, vagy Anton Pietee-vel készített kollaborációi többször is vezették az underground techno és house top listákat, Richie Hawtin és Dubfie nagy kedvence. Legtöbb zenéje igazi főidős darab, kis túlzással „groove-varázslónak” is hívhatnánk hiszen, olyan bassline-okat képes kreálni, amely hallatán mindenkit képes táncra perdíteni! Aki csipázza a pirickázós,  odaverős darabokat, annak emberünk el is keni majd a száját!!!

EZT HALLGASD MEG!:

Ilario Alicante, Delete – Going Straight To Caracas

Johnny D – Soleil (Delete mix)

Ilario Alicante, Delete – Rolling Cookie

Anton Pieete_Delete aka Sergio Munoz_Minuten/Minutos

Adrian Kiliszek_Aeris_Delete El Loco Drummo Mix

+1. Delete aka Sergio Munoz_Gold Digger feat Guti_Original Mix

VIDEO:

 http://www.youtube.com/watch?v=qh2ggFcmjcY&feature=related

More info:  http://www.myspace.com/sergiomunozmusic

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

Zenei stílusok

 • Tech-house

 • Minimal

  A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.

Ajánlott rádiók

 • Prime FM

  A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
 • E L E C T R I Q U E

  Wicked Beats from NETMUSIQUE.com
 • TRAFFIC RADIO STATION

  Bolgár elektronikus rádióadó
 • TechnoBase.FM

  24h Techno, Dance, Trance, House and More

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó