Pulzar

Belépő
23.00-ig2 500 Ft
23.00-01.003 000 Ft
01.00-tól3 500 Ft

Partyajánló

Badgirls presents: Guy Gerber @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2010. április 30.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus Electro, House, Progressive House, Tech-house
Badgirls presents: Guy GerberMr Gerber-t méltán nevezhetjük az izraeli elekrtonikus zene úttörőjének! Olyas valaki aki pillanatok alatt felhívta magára az elektronikus világ figyelmét.Club Korona, Kecel,
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: vad14 Sercy
összes résztvevő megtekintése

Badgirls presents: Guy Gerber @ Club Korona, Kecel

Mr Gerber-t méltán nevezhetjük az izraeli elekrtonikus zene úttörőjének! Olyas valaki aki pillanatok alatt felhívta magára az elektronikus világ figyelmét.

Guy teljesen egyedi szemszögből közelítette meg a techno-t, mint zenei műfajt. Ez leginkább a trackjeiben rajzolódik ki, teljesen egyedi dolgokat ötvöz, melódiái egy végtelen utazásra invitálnak. Persze a dinamika sem maradhat ki zenéiből, feszes groove-ok és bassline-ok jellemzik trackjeit! Élő fellépéseiről ódák zengenek világszerte, gondoljunk csak pl: a Kecel Feszten tolt produkciójára. A Supplement Facts records feje, trackjei nagy része itt jelenik meg. De olyan kiadóknál is jelentek/jelennek meg zenéi, mint a: Cocoon records, Liebe Detail, Saw, Azuli, Tsuba, Great Stuff vagy éppen a Bedrock records. Akár forradalmárként is hívhatnák őt, hiszen ő az az innovátor, aki hidat vert az utolsó napjait élő progressive house és a techno hangzásvilága közt. A proggiból kölcsönzött dallam és érzelemvilágot vegyítette a minimalista építkezéssel és teches groove-okkal, lelassítva az egykori techno alapokat 126-127 bpm-re. Nem véletlen az, hogy a világ két legjobb labeljeinél egyaránt publikált már, a Renaissance-tól a Bedrock-on keresztül, egészen a Sven Vath-féle Cocoonig. Ez utóbbi ügynökség igazolta le az izraeli fenegyereket, aki néhány év alatt hazája büszkeségeként hírdeti az igét szerte a nagyvilágban!!
 
 
More info:
 
www.myspace.com/​guygerber
www.myspace.com/​clubkoronaofficial
www.myspace.com/​djjamescole
www.myspace.com/​djshabaam
www.myspace.com/​djpatduff
 
 

Start 22.00 End 05.00

Flyer

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó