Pulzar

Belépő
Mindenkinek5 500 Ft
Elővételben 2010. augusztus 18.-ig4 500 Ft
első 500 darab3 900 Ft

Partyajánló

Open Air => Dubfire és Carlo Lio @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2010. augusztus 19.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus Tech-house, Progressive House, House
Open Air => Dubfire és Carlo Lio"Mindig a határokat feszegettem a zenében, és ha megjelenik egy új hangzás, azonnal odafigyelek rá"- vallja magáról az iráni születésű zenei szupernova, aki a zenei világban a trendkövetők és trendhatározók közül az utóbbiak táborába igazolt.Club Korona, Kecel,

Open Air => Dubfire és Carlo Lio @ Club Korona, Kecel

"Mindig a határokat feszegettem a zenében, és ha megjelenik egy új hangzás, azonnal odafigyelek rá"- vallja magáról az iráni születésű zenei szupernova, aki a zenei világban a trendkövetők és trendhatározók közül az utóbbiak táborába igazolt.

2010. Augusztus 19. Csütörtök

Club Korona@Kecel Open Air (Medence)

DUBFIRE & CARLO LIO 

Dj’s: DUBFIRE, CARLO LIO, Shabaam, Pat Duff, James Cole, Áky, Joshic, Benny

Belépőjegy: Elővételben az első 500 db limitált szuper kedvezményes: 3900 Ft, normál elővételes jegy: 4500 Ft, helyszínen: 5500 Ft

Info: +36-20-579/9067, +36-20-775/1873

Web: www.clubkorona.hu 

 A legendás Deep Dish másik feleként Sharam Tayebi mellett Ali 'Dubfire' Shirazinia 37 éves kora dacára eddig nem kisebb sikereket ért el, minthogy Grammy-ket nyert, egy halom slágert eresztett szélnek, a legnagyobb neveknek remixelt, a világ legkomolyabb klubjait mozgatta már meg és 2008-ban elnyerte az év legjobb techno és minimál művésze díjakat a Beatport Music Awards-on. Egy kis kreatív pihenés után Sharammal mindketten más pályára álltak és saját projektekbe kezdtek. Dufire zenei karrierjének fontos lépcsője az 'I Feel Speed', ami komoly bizonyíték, hogy a művészete nem fél áttörni a határokon. Az elismerések halomban potyogtak az ölébe a Mixmagtől, - ahol felkérték, hogy a magazin rangos CD-jét töltse meg - a DJ Magtől, a Ravelinetól, az IDJ-től, a Groove-tól, a Beatportaltól, a Resident Advisortól és még sok más fórumtól, és akkor még csak a sajtóról beszéltünk. DJ és producer képességeinek olyan trekkeket köszönhetünk, mint a 'Roadkill' és a 'RibCage', amik komoly visszhangot váltottak ki. Ilyen kritikailag és kereskedelmileg is sikeres produkciók nyújtottak táptalajt Dubfire új, csak digitálisan működő kiadójának, a Science + Technology Digital Audionak (SCI + TEC). Kezdetben Dubfire szóló produkcióinak nyújtott nyilvánosságot, majd bekebelezett néhányat kedvenc kiemelkedő és frissen felfedezett előadóiból. Olyan elosztó és letöltő partnerekkel, mint a Beatport, iTunes és Zebralution a SCI + TEC gyorsan kivívta nemzetközi hírnevét olyan kiadóként, ami minden vájtfülű kedvencei közé kell, hogy tartozzon.

2007-ben a Global Underground mix album sorozatában saját underground techno és elektronikus mixével, a 'Taipei'-el kavarta fel az állóvizet és sújtott le a médiára.
 
Dubfire irányváltásai mindig gyümölcsöző partneri kapcsolatok nyomvonalain jöttek létre, vagy a régiek lábnyomából szökkentek szárba. Utóbbira jó példa Ritchie Hawtin még Plastikman néven megalkotott szintén nem mindennapi "klasszikusára", a ’90-es évekbeli 'Spastik'-ra készült remixe, ami a M_nus-nál jött ki, az 'Emissions'-szel és 'Expansion-Contraction'-nel együtt.

Oliver Huntemann-val való közös együttműkös eredménye a „Diablo” vagy a „Dios”. A Paul Ritch „Split” és „Walk The Line” trackjeire készített „Split The Line(Dubfire Mega Remix)” pedig a beatporton az egyik legtöbbet eladott track lett a 2009-es évben! Nem is beszélve Loco Dice-val közösen készített „10 Years Cocoon Ibiza” mixükről, ami szintén óriási nemzetközi port kavart. Az egyes CD-t Dubfire míg a másikat Loco Dice mixelte!

Dubfire azóta is szárnyal legutóbbi tracjei a „Rejekt” a Cocoon records gondozásában jelent meg. Jelenleg Carlo Lio-val járja a világ legjobb club-jait, ő Ali hivatalos warm up dj-je a turnéállomásokon!

Carlo Lio interjú:

 http://peaktime.hu/cikkek/interjuk/carlo-lio-dubfire-hivatalos-warmup-dj-je-interju 

(Köszönet a peaktime.hu-nak!)

Videók:

 http://www.youtube.com/watch?v=Kp9N6cq_U1s 

(Dubfire – Time Warp 2010)

 http://www.youtube.com/watch?v=k8_sjnET8Do 

(Dubfire – Kecel 2008)

Jegyelővétel:

Budapest – Woodoo üzlet – West End City

Kecskemét – Woodoo üzlet – Malom Center

Szeged – Woodoo üzlet – Szeged Pláza

Pécs – Woodoo üzlet – Árkád

Kiskőrös – Pizzaphone Pizzéria – Petőfi tér 7.

Kiskunhalas – Ben Joe Pub – Rakodó u.6.

Baja – Zárszaküzlet – Attila u. 3. 

More info:

 www.dubfire.com

 www.scitecdigitalaudio.com 

 www.myspace.com/djdubfire 

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Badgirls

    A James Cole és Pat Duff alapította csapathoz 2004-ben csatlakozott Shabaam, így vált eggyé a keceli 3 rezidens triója a Badgirlssel.

Kapcsolódó cikkek

  • Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

    A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.
  • Welcome to Masomenos

    A Masomenos duo-t Joan Costes és Adrien de Maublanc alkotja.
  • A BADGIRLS VISSZATÉR KECELRE!

    Mint az köztudott a Koronában 2002-óta rendszeresen partikat szervező Badgirls csapata, akik 2003-óta a klub hivatalos rezidensi és programszervezői, illetve promóteri szerepkörét is ellátták, az újranyitástól eltelt rövid 3 hónapos szünet után újra visszatérnek a klubba!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó