Pulzar

Partyajánló

Hungarian All Stars @ Club Korona, Kecel

Fellépők
Dátum 2010. május 14.
Helyszín Club Korona, Kecel
Stílus Techno, Tech-house, Progressive House, Minimal,
House, Funk, Electro, Deep House
Hungarian All StarsMájus 14-én pénteken egy igazán rendhagyó, és minden bizonnyal felejthetetlen estére kerül sor a keceli Club Koronában. Az ország legjobb klubjában, a legjobb közönség előtt hazánk legjobb lemezlovasai lépnek fel.Club Korona, Kecel,
Az esemény résztvevői:
4 vendég igazolt vissza, például: marthha Sercy nikcsuh vad14
összes résztvevő megtekintése

Hungarian All Stars @ Club Korona, Kecel

Május 14-én pénteken egy igazán rendhagyó, és minden bizonnyal felejthetetlen estére kerül sor a keceli Club Koronában. Az ország legjobb klubjában, a legjobb közönség előtt hazánk legjobb lemezlovasai lépnek fel.

Az est folyamán két teremben összesen 21 Dj lép majd fel, igazán színesnek ígérkezik tehát a zenei paletta. Szinte a teljes magyar élvonal képviselteti majd magát: a rezidens Badgirls triója mellett itt lesz a Deadcode két frontembere, HOT X és Coyote, a Hairy-ből Naga és Béta, a mindig óriási bulit generáló Kühl, Surprise, Nigel Snorter, Zee, és még hosszasan sorolhatnánk.
Mindez egy este alatt a Korona falain belül. Hogy létezik még az a legendás magyar virtus, arról mindenki meggyőződhet tehát május 14-én, a Club Korona Kecel jóvoltából.
A rendezők erre a különleges estére kedvező jegyárakkal is kedveskednek a vendégeknek, hiszen például aki 23 óráig megváltja jegyét, mindössze 2000 forintért részt vehet a fesztiválnak is beillő bulin.
 
2010. Május 14. Péntek
Club Korona Kecel
KECEL and Friends with 21 dj
 
Dj’s: HOT X (Deadcode), Coyote (Deadcode), Kühl (Jelly room), Naga  & Beta (Hairy), Surprise aka Pressure Cooker (All inn records), James Cole (Badgirls), Nigel Snorter (I Love Deep), Zee aka Jaffa Surfa (Audiodelight), Pat Duff (Badgirls), Shabaam (Badgirls), Benny (DTD), Joshic (South session), Rizkid (The Debut), Kormix (The Debut), Elexi és Gergelyfi (Rhythm of the night), Creator (Necromancy), Feky (Necromancy), Sam Niel (The Bare Essential), Andy State (Brodway)
 
Belépő: 23:00-ig csak 2000 Ft, 23:00-01:00-ig 2500 Ft, 01:00-től 3000 Ft
Info line: +36 20 579 90 67
Web: www.clubkorona.hu | www.djbadgirls.hu
A parkolás a zárt, őrzött parkolóban baráti 400 Ft-os áron biztonságosan megoldható.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó