Pulzar


Kövess minket!

Elexi

Elexi 2001-ben ismerkedett meg az elektronikus zenével, ilyen jellegű mixeket, kis hazánk akkori top DJ-itől hallgatva. Innentől kezdve ennek a rabja lett, és egyre több stílussal ismerkedett meg (disco, house, trance, techno...)

  2003-ra beszerezte első cd-játszóit és mixerét, ezután szüntelen gyakorlásba kezdett. Kecskemét klubjaiba járva, a dj-k játéka, technikájuk elsajátítása mindig is jobban érdekelte, mint a partyzás. 1-2 évvel később, a cd-t lemezek váltották fel, összes megtakarított pénzét lemezvásárlásra költötte. Ekkor kezdett el kisebb bulikon zenélgetni, valamint a kecskeméti Gong Rádióban is ekkor pörögtek először mixei.

   A 2007-es év mérföldkőnek bizonyult eddigi pályafutása során, ugyanis áprilisban megnyerte a Justmusic.fm által először indított DJ bajnokságot. Ennek apropójápól a VIVA TV is készített vele interjút. Nagyobb közönség megismerhette zenei stílusát, majd lehetőséget kapott játszani olyan helyeken, mint a budapesti Dokk Club, vagy a legendás, keceli Club Korona.

  2008-ban egy régi barátjával, Gergelyfivel nagy közös tervük valósult meg, a Rhythm Of The Night partysorozat (a csapat 3. tagja Mark'off,). Ennek keretein belül Dunaújvárosban, havi rendszerességgel rendeznek House Party-kat, igen nagy sikerrel, ahol az ország legtöbb top DJ-je megfordult már. Szintén ebben az évben megismerkedik Surprise-zal, aki beveszi őt és Vicdát a Pressure-be, ettől kezdve, e név allatt hármójuk közös munkája jelenik meg. A szoros baratság és a közös munka mellett, nagy hatással van rá "Gyugyo" munkássága. Zenei stílusa is leginkább a House és annak alfajai felé orientálódik.

  Elexi jelenleg egy főiskola hallgatója, ezen kívül legtöbb idejét természetesen a zenének rendeli alá. Egyre többet stúdiózik, valamint játszik klubokban és rádiókban, az ország több pontján.

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó