Pulzar

Gergelyfi

Gergelyfi Pali 2000 januárjában kerül közelebb a DJ pulthoz, több tucat házibuli és iskolabuli levezetése után 2001 decemberében sikeres DJ vizsgát tesz az OSZK előtt és ezáltal lehetősége nyílik "komolyabb" munkákra is.

 

A tanuló évek alatt Bács-Kiskun megye és az ország clubjait végigjárva szerez tapasztalatot és jut el 2005 nyarán a siófoki Flört the Club-ba, ahol azóta is a nyári házigazda szerepét tölti be Dandy mellett.

2007 Januárjában felkérik a Dunaújvárosban akkor nyitó Club M6 (volt Remix Disco) házigazdájának, ahol egy évig megtalálható a DJ pultban a magyar élvonallal együtt.

2007 nyarán indul saját klubestje, a Rhythm of the Night, amely azóta számos hazai DJ és partyarc érdeklődése miatt egyre ismertebb és elismertebb. (www.myspace.com/rhythmofthenights)

2008 tavaszán megalakítja Dunaújváros közkedvelt clubját, a Bowling Center/Garden-t.

Külföldi meghívásnak is eleget tett már, így jut el pl. a londoni Oneill's-ba, vagy a szerbia-montenegrói Club Bali-ba.

Stílusa az évek alatt folyamatosan változik az aktuális trend-ekhez igazodva, a kezdeti funk house-os éveket napjainkban a tech-house és minimal szettek váltották fel, de megtalálhatóak a deep hangzáshoz közel álló felvételek is mixeiben.

Az új DJ generáció tagja, jelenleg Dunaújvárosban él, vállalkozó és programszervező.

 

Klubok:

BAR54 - Kiskunfélegyháza, Bowling Center/Garden - Dunaújváros, Campus Klub - Dunaújváros , Club Desperado - Ladánybene, Club Jamaica - Kecskemét, Club M6 - Dunaújváros, Club Seven - Budapest, Éden Beach - Szelidi tó, Flört the Club - Siófok, Havanna Club - Dunaújváros, Mokka - Kecskemét, Red Colt Garden - Kecskemét, Rolling Rock - Debrecen

 

Dj-k

akkikkel együtt dolgozott: ATB, FRANKY TUNES, MARIO LOPEZ, TOMCRAFT, WONDERLAND AVANUE, WOODY VAN EDEN, Andrewboy, Balakrishnan, Chriss, Dandy, Dave van N aka Polarize, Francis Blaid, Jay Lumen, Kühl, Lank, Madox, Manic N, Miss Siva, Sanfranciscobeat aka Profile 25, Schiipman, Snake Sedrick, Surprise, Yvel & Tristan

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • Minimal

    A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.
  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.
  • Techno

    Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó