Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft

Partyajánló

Halloween @ KecelA Halloween mindig is különleges, grandiózus eseménynek számított a Korona életében!Club Korona, Kecel,
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: bencikeee88 Szancsu
összes résztvevő megtekintése

Halloween @ Kecel @ Club Korona, Kecel

A Halloween mindig is különleges, grandiózus eseménynek számított a Korona életében!

Ezen alkalmakkor egyfajta fesztiválszerű line uppal rukkoltunk elő immáron évek óta, mellyel az év egyik leglátogatottabb és egyben legnagyobb visszhangot kiváltó party-hagyományát sikerült meghonosítanunk. A tavalyi évben ezt egy újabb különlegességgel fejeltük meg, melynek közkívánatra itt az újabb felvonása! A közszájon ma már csak szimpla ’csajbuli’-ként emlegetett ’minifeszten’ egy évben egyszer a ’gyengébbik’ nem lemezlovasai kerülnek a középpontba! No nem a cserepesszájú, botoxos, szilikonbegyes ex-playmate-ekből válogatunk, nem! Nekik van egy eredeti szakmájuk, amihez ha van valakinek gusztusa ott skubizza meg őket! Mi a lemezlovasi lét felé elkötelezett, azt hivatás és küldetéstudattal, tehetséggel évek, sőt évtizedek óta művelő női djk-re gondolunk, akik minden tiszteletet megérdemelnek, hozzáállásuk és valódi szakmai sikereik miatt!
 
 
tINI (de) Desolat
 
A tavalyi évben már bizonyított, a DTD-Kecel feszten a köztudatba berobbant, és azóta Loco Dice-féle Desolat istálló egyik húzónevévé vált tINI lesz az est egyik vendége. A hölgy az elmúlt évben már önálló klubesten is jelentkezett Ibizáról (Ushuaia Beach Club) ahol a szakma színe javát vendégül látva ma már igazi ’nagyasszonyként’ tekint rá a szcéna.
 
 
Madame Tina (esp) UFO & Nima Gorji (esp) UFO
 
Ha Ibiza, akkor egy másik hölgy, illetve pár: Madame Tina! Barátjával Nima Gorjival immáron évek óta a sziget meghatározó arcai. Legendás b2b szetjeik, - melyek közül egyet a dancetrippin.tv nevű partywebtv-n te is visszanézhetsz – (109-es epizód). A Zoo Klub nyitóbuliján készült felvétel is arról árulkodik, hogy a hölgy kiválló érzékkel válogatja a kecelre leginkább jellemző tech-es korongokat! Mikor meghívtuk őt – egy spéci vendéget is kaptunk vele- Nima Gorji személyében, aki mint a mai tech house egyik megújítója majd egy éve nem járt már nálunk (és akit eleddig is csak nálunk hallhatott a hazai nagyérdemű!). Mivel régóta szerettük volna már viszont látni a Christmas Feszt legjobbját, így adódott az alkalom, hogy elkisérje kedvesét és, mint spéci vendég még komolyabbá tegye a line up-ot!
 
 
Nora Naughty (Hu)
 
Ha pedig csajbuli, akkor idehaza csaki Nóri! Az év felfedezettjeként nyugodtan mondhatjuk kecelen és a DTD-ben berobbant közönségkedvenc több, mint 15 éves kőkemény munkája mára érett sikerré! A bakelitfanatikus, példamutató emberi és szakmai hozzáállásáról és különleges, egyedi zenei világáról elhíresült Nóri ezúttal is kihagyhatatlan szereplője a csajbulinak!
 
 
www.myspace.com/​tinitier
www.myspace.com/​desolatmusicgroup
soundcloud/​tinidesolat
 
www.myspace.com/​nimagorji
www.residentadvisor.net/​dj/​nimagorji
www.myspace.com/​madamtina
 
www.myspace.com/​noranaughty
www.myspace.com/​naughtysounds

Belépő: 2000/2500/3000 Ft

 

Info: www.clubkorona.hu www.djbadgirls.hu , +36-70-933/1893


Flyer

Szervező

  • Badgirls

    A James Cole és Pat Duff alapította csapathoz 2004-ben csatlakozott Shabaam, így vált eggyé a keceli 3 rezidens triója a Badgirlssel.

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

    A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.
  • Welcome to Masomenos

    A Masomenos duo-t Joan Costes és Adrien de Maublanc alkotja.
  • A BADGIRLS VISSZATÉR KECELRE!

    Mint az köztudott a Koronában 2002-óta rendszeresen partikat szervező Badgirls csapata, akik 2003-óta a klub hivatalos rezidensi és programszervezői, illetve promóteri szerepkörét is ellátták, az újranyitástól eltelt rövid 3 hónapos szünet után újra visszatérnek a klubba!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó