Pulzar

Művész

Seth Troxler

Seth Troxler

Először akkor hördült fel a szakma, mikor emberünket a ma talán underground house és techno berkekben leginkább mérvadónak tartott residentadviror.net szavazásán a 8. helyre szavazták be rajongói!

Ez pedig nem a gagyi Djmag szavazás a fostalicska trance betyárokkal, hanem olyan nevekkel az élen, mint Richie Hawtin (1.), Ricardo Villalobos (2.) és Luciano (3.)! A 8. helyezéssel az öreg Sven után közvetlen megelőzte például, Magdát, Carolát, vagy éppen Digweedet és Dubfire-t is az újfiú!

 
Szinte minden momentum, ami vele kapcsolatos azt igazolja, hogy nem véletlen ez a siker, legyen az mix cd (a BPitch Control híres Boogybites sorozata), djszet, saját felvétel, vagy éppen interjú! A ’Félelem és reszketés Las Vegasban’ című kultfilm főhősére vajazó fizimiska (mintha Johnny Deep öccse lenne a srác!) a robbantott mikrofonfrizura, a csaja gatyójában való pózolás és a denevérek kergetése mellett persze a zenéje is legalább ennyire provokatív és innovatív emberünknek.
 
Nem is érdemes kiadókat és klubokat sorolni hát nála egy hagyományos bión keresztül, mert ha Lee-t kedveltük a bolondságáért, akkor őt egyenesen imádni fogjuk, ha csak fele igaz annak, amit róla mesélnek…
https://soundcloud.com/sethtroxler
 

Ajánlott lemezek

 • From Frankfurt to Mannheim

  A következő hónapban jelenik meg a Cécille első debütáló anyaga From Frankfurt to Mannheim címmel.

Archív partyajánlók

 • [2019-12-30] Seth Troxler & Archie Hamilton at Cinematiné 023
   

  Cinematiné Bye Bye 2019 x Cinema Hall 9th Birthday
 • [2018-04-29] Seth Troxler - Akvárium Klub
  @ Akvárium Klub

  Seth Troxlerrel ünnepel az Akvárium Klub ! Az elektronikus zene egyik legmeghatározóbb alakja, Seth Troxler érkezik április 29-én, az Akvárium NagyHalljába, a klub 4. születésnapi MEGAbulijára!
 • [2015-07-08] MasterCard Balaton Sound 2015
  @ Zamárdi

  A Nagyon Balaton rendezvénysorozat ötletgazdái és létrehozói – a VOLT Produkció két tulajdonos-ügyvezetője, Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán - a 2007-ben életre hívott Balaton Sound-on keresztül kerültek szoros kapcsolatba a Balaton Régióval. Az idén kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő, immár MasterCard Balaton Sound nevet viselő esemény a hazai fesztiválszervezés egyik sikertörténete lett.
 • [2013-07-11] Balaton Sound 2013
   

  Idén hetedik alkalommal nyitja meg kapuit a Balaton Sound az elektronikus zene kedvelői előtt.
 • [2012-07-13] Optimus Alive 2012
   

  Optimus Alive! Lisszabonban (Portugália) zenei és művészeti fesztivál kerül megrendezésre az Algés folyó partján. Az elsőre 2007-ben került sor. Az Egyesült Királyság NME magazin helyezve az egyik legjobb 12 európai fesztivál 2009-ben.
 • [2011-07-07] Balaton Sound
  @ Szabadstrand

 • [2011-04-02] Time Warp 2011 - A kör bezárul
  @ Maimarkthalle

  Immár a 2011-es Time Warp line upja teljes, a fellépők névsora mindössze a pontos időrendi line up-ot nélkülözi. A 30 éve pályán lévő Sven Väth például egy egyedülálló jubileumi szettel készül, míg Richie Hawtin egy hat órás maratoni performansszal szórakoztatja majd a nagyérdeműt. A berlini székhelyű Henrik Schwarz pedig, aki inkább a deep house műfajában vált ismertté, most egy teljesen új techno live acttel rukkol elő.
 • [2010-06-18] KECEL FESZTIVÁL 2010!
  @ Club Korona, Kecel

  A hazai fesztivál felhozatalban mindig is előkelő helyet elfoglaló Kecel Feszt az idén számos újdonsággal lep meg mindenkit!
 • [2010-06-02] Garden Festival Croatia 2010
   

  Néhány brit klubest megunta a szigetország klímáját, a sötét, füstös klubokat és úgy határozott, hogy átteszi székhelyét az egyik legszebb európai tengerpartra, a horvát Adriára.

Kapcsolódó cikkek

Zenei stílusok

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó