Pulzar

Time Warp 2011 - A kör bezárul flyer

Partyajánló

Time Warp 2011 - A kör bezárul @ Maimarkthalle

Fellépők
Time Warp 2011 - A kör bezárulImmár a 2011-es Time Warp line upja teljes, a fellépők névsora mindössze a pontos időrendi line up-ot nélkülözi. A 30 éve pályán lévő Sven Väth például egy egyedülálló jubileumi szettel készül, míg Richie Hawtin egy hat órás maratoni performansszal szórakoztatja majd a nagyérdeműt. A berlini székhelyű Henrik Schwarz pedig, aki inkább a deep house műfajában vált ismertté, most egy teljesen új techno live acttel rukkol elő.Maimarkthalle

Time Warp 2011 - A kör bezárul @ Maimarkthalle

Immár a 2011-es Time Warp line upja teljes, a fellépők névsora mindössze a pontos időrendi line up-ot nélkülözi. A 30 éve pályán lévő Sven Väth például egy egyedülálló jubileumi szettel készül, míg Richie Hawtin egy hat órás maratoni performansszal szórakoztatja majd a nagyérdeműt. A berlini székhelyű Henrik Schwarz pedig, aki inkább a deep house műfajában vált ismertté, most egy teljesen új techno live acttel rukkol elő.

A már említett fellépők mellett még számos meglepetés vár a rendezvényre ellátogatókra. Többek között ilyen lesz a Cadenza feje, Luciano és a detroiti legenda Carl Craig b2b szettje, amely ez idáig mindössze a Vagabundos partik közönsége számára volt hallható. Két év kihagyás után visszatér Anglia első számú techno DJ-je, Carl Cox. Laurent Garnier L.B.S. néven Scan X-szel és Benjamin Rippertonnal karöltve egy exkluzív 4 órás dj szettel készül az estére. Mannheim lesz szintén az egyik megállója Marco Carola és Nick Curly turnéjának: az olasz fenegyerek itt mutatja be "play it loud!" című albumát, Nick pedig a Maimarkthalle-t választotta világkörüli turnéja utolsó állomásának. De még ezek mellett sem nevezhető teljesnek a felhozatal: Ricardo Villalobos, Loco Dice, Dubfire, Chris Liebing, Planetary Assault System és SLAM mellett még nagyon sok névvel találkozhatunk 2011-ben.

Az világhírű fellépők mellett a legjobb fénytechnikus szakemberek, hangmérnökök és VJ-k dolgoznak keményen annak érdekében, hogy 2011 április 2-án a Maimarkthalle-t egy egész estés audio-vizuális élménnyé varázsolják.

Szintén érdemes még megemlítenünk, hogy a rendezvény weboldala, a www.time-warp.de is megújult. Habár a webcím változatlan, a site egy teljesen új külsőt kapott, ami január óta elérhető. Az új design mellett számos hasznos funkcióval, fellépő információval bővült és izgalmas hírekkel a Time Warp és az elektronikus zenei szcéna háza tájáról.

A szervezők külföldi látogatóikra is gondoltak weboldaluk tervezésekor, ahol tájékoztatást nyújtanak szálláslehetőségekről, repülő- és buszjáratokról, vonatcsatlakozásokról. A még kényelmesebb odajutás érdekében a Time Warp jegyekkel -akárcsak az elmúlt években- idén is biztosított lesz az ingyenes tömegközlekedés Heidelberg és Frankfurt régiókban.

A jegyek "print-at-home" formában megrendelhetők a www.time-warp.de oldalon 55 euro + kezelési költség ellenében.
További információ a www.time-warp.de és a www.facebook.com/timewarpofficial oldalakon.


Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó