Pulzar

Partyajánló

Garden Festival Croatia 2010

Fellépők
Dátum 2010. június 2. – 2010. július 11.
Stílus Breaks, Chill Out, Deep House, Disco,
Electro, House, Industrial, Jazzy House,
Minimal, Progressive House, Tech-house, Trip-hop
Garden Festival Croatia 2010Néhány brit klubest megunta a szigetország klímáját, a sötét, füstös klubokat és úgy határozott, hogy átteszi székhelyét az egyik legszebb európai tengerpartra, a horvát Adriára.

Garden Festival Croatia 2010

Néhány brit klubest megunta a szigetország klímáját, a sötét, füstös klubokat és úgy határozott, hogy átteszi székhelyét az egyik legszebb európai tengerpartra, a horvát Adriára.

Petrcane a dalmáciai tengerpart gyöngyszeme, Zadar mellett fekszik 12 kilométerre, itt találták meg a tökéletes helyszínt, hogy az egész nyarat fesztiválszezonná varázsolják.
Petrcane egy kis halászfalu, egy Adriába nyúló félszigeten, amely ezen a nyáron összesen hét fesztiválnak ad otthont. A helyszínek között található egy amfiteátrum az élő fellépéseknek, egy tengerparti terasz a nappali és éjszakai dj programoknak, egy 600 fős Studio 54 stílusú klub Barbarella néven és egy vitorlás is, amelyen exkluzív különbulik várják a fesztiválozókat. A britek ügyelnek a hangminőségre is, az összes helyszínen Funktion 1 hangrendszerből dübörög a zene.
A szezonnyitó Garden Festival, minjárt két hétvége hosszúra nyúlik, az első hétvégi menet július 2-án, a második 9-én kezdődik, fókuszban a house, a disco és a reggae/broken beat.
 
További információk:
www.thegardenfestival.eu
www.watchthegardengrow.eu
 
Garden 2010 fellépők
További fellépők közzététele várható
2020 SoundsystemAdam ReganAdam SheltonAlex from TokyoAmeBobby BeigeBonoboBootsyBorkaBreakestra feat Chali 2naChristophe (Redux)Crazy PDaddy GDave BeerDave JarvisDeano FerrinoDiscomendmentsDixonDJ Lenny (OPM)DJ StrangefruitDolan BerginDom ChungEl DiablosEl HarvoEmma ChibukuFaze ActionFelix DickinsonFilthy DukesFloating PointsFlorian KellerGadi MizrahiGeddesGlimpseGreg WilsonHang The DjHarri and DomenicHenrik SchwarzHorse Meat DiscoHot ToddyIchisan & NakovaIlija RudmanItchysoulJames HillardJames HolroydJamie JonesJim StantonJimpsterJoe 90JogardeKaren PKelvin BrownKid BongoKiller Whale (The Arthur Russell Project)Matty J & Ben Terry (Tirk Records)Mayer HawthorneMetro Area (Darshan Jesrani)Mr ScruffNo Fakin DJ'sNorman JayOle SmokeyPBR StreetgangPete HerbertPhat Phil CooperPhil MisonQool DJ MarvRed Rack EmRob da BankRon BasejamRub n TugSam RedmoreSean BrosnanSebo KSeth TroxlerShur-i-kanSimon MorrellSoul Jazz Sound SystemSte HodgeStu PattersonSubb-anTensnakeTerry CallierTerry FarleyThe Phenomenal Handclap BandThe RevengeThe Roller BoysThomas BrunnerTristan Da CunhaYam Who?

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2012-07-04] The Garden Festival
     

    Könnyes szemmel búcsúzik a Garden Fesztivál jól bevált helyszínétől, Petrcane falucskától, de aggodalomra semmi ok, hiszen idén még szebb környezetben, délebbre, Tisno mellett fogják megünnepelni a rendezvény 7. születésnapját.
  • [2012-06-29] Hideout Festival
     

    Horvátország tengerpartja az utóbbi években egyértelműen felkerült a nyári látogatásra erősen javallott party helyszínek közé, szinte nem is tudnánk olyan hétvégét kiválasztani, amikor ne futnánk bele egy–egy nagyobb fesztiválba az országba történő látogatásunk során. Ha szemezgetni támadna kedvünk, melyiket is válasszuk 2012-es nyaralásunkra, az alábbi listát kell tüzetesen megvizsgálnunk: Inmusic, Hideout, Garden, ElectricElephant, Seasplash, Soundwave, SunceBeat, Stop MakingSense, Outlook, Dimensions.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó