Pulzar

Partyajánló

Seth Troxler - Akvárium Klub @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2018. április 29.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus House
Seth Troxler - Akvárium KlubSeth Troxlerrel ünnepel az Akvárium Klub ! Az elektronikus zene egyik legmeghatározóbb alakja, Seth Troxler érkezik április 29-én, az Akvárium NagyHalljába, a klub 4. születésnapi MEGAbulijára!Akvárium Klub

Seth Troxler - Akvárium Klub @ Akvárium Klub

Seth Troxlerrel ünnepel az Akvárium Klub !

Az elektronikus zene egyik legmeghatározóbb alakja, Seth Troxler érkezik április 29-én, az Akvárium NagyHalljába, a klub 4. születésnapi MEGAbulijára!

Seth Troxler valahol Chicago és Detroit között félúton egy kis amerikai városban született, zenei munkássága pedig - mint DJ és producer – a techno fellegvárában, Berlinben indult be igazán. Szettjeiben ötvözi a klasszikus detroiti techno-ra és chicagoi house-ra jellemző stílusjegyeket a kétezres évek berlini minimalista hangzásával, de bátran kalandozik a legmodernebb középtempós irányokba is.

2012-ben az év DJ-je lett a Resident Advisor top 100-as listáján, de a Rolling Stone magazin is beválasztotta már a világ 25 legfontosabb DJ-je közé.

A világ legnagyobb fesztiváljainak állandó fellépője, játszott már hazánkban is, klubkörnyezetben viszont most először lép fel, ami saját bevallása szerint is a kedvenc terepe, mert ilyenkor tud igazán kiteljesedni.

A vasárnapi időpont sem okozhat gondot, hiszen másnap MUNKASZÜNETI NAP lesz!

Hazai support:
Zvezda Beta (Hairy)
Tolo /​ Mate Tollner (LavaLava)

// Jegyek:

Early bird - 3000 Ft

Kedvezményes elővételes I. - 4000 Ft

Kedvezményes elővételes II. - 5000 Ft

Normál - 6000 Ft

// Korhatár: 18+

www.facebook.com/​events/​415438582245925/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó