Pulzar

Partyajánló

DIGITALISM DJ SET & KOAN Sound @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2014. április 12.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Indie, Dubstep, Electronic
DIGITALISM DJ SET & KOAN SoundFergeteges bulinak lehetnek szem-és fültanúi azok, akik szombatot ellátogatnak a budapesti Akvárium klubba. A világ legnagyobb fesztiváljai után ugyanis hazánkba látogat el a KOAN Sound duó és a Digitalism!Akvárium Klub

DIGITALISM DJ SET & KOAN Sound @ Akvárium Klub

Fergeteges bulinak lehetnek szem-és fültanúi azok, akik szombatot ellátogatnak a budapesti Akvárium klubba. A világ legnagyobb fesztiváljai után ugyanis hazánkba látogat el a KOAN Sound duó és a Digitalism!

DIGITALISM (D)
Hangládáikban és színpadi produkciójukban olyan őrületes energiák lakoznak, mint a francia Justice-éban, legalább annyira kreatívan nyúlnak az elektronikus zenei témákhoz, mint a Daft Punk, számaikat pedig a Soulwax, Erol Alkan és a Boys Noize néven alkotó Alexander Ridha is előszeretettel beveti bulijaiban. Ők az indietronica műfaj populárisabb irányzatát képviselő, az újhullámos posztpunk és indie zenekarok hangzásvilágából ihletet merítő Digitalism-duó...

-------------------------

A KOAN Sound duó (UK) számára a 2011-es esztendő hozta el az igazi áttörést, méghozzá SKRILLEX támogatásának formájában. Elsőként a ‘Kill Everybody’ című számát remixelték a srácok, ez is a UKF-en debütált, majd pedig a Skrillex által alapított OWSLA kiadónál jelentették meg a ‘Funk Blaster’ nevet viselő EP-jüket. Az OWSLA-nál jelentek meg amúgy Porter Robinson, Skream és Kill the Noise anyagai is, nem véletlen, hogy az utóbbi Deal With It című számából Koan Sound remix is készült.
Hangzásukra nagyon jellemző a zenei sokszínűség és vegyesség, melyet aprólékosan kevert sötét tónusú basszusok tesznek izgalmassá. Ez az egyediség lehet sikerük titka, aminek eredményeként a színtér egyik legnagyobb nevévé válhatnak, ezt bizonyítja a Dubstep Music Awards-on elnyert "Év felfedezettje" díj is!

LineUp

StereoKillaz

KOAN Sound (UK)

Digitalism (D)

Sikztah

Jegyek elővételben már kaphatók online: http://fesztivaljegy.hu/index.php?id_product=193&controller=product&id_lang=1

HA SZERETNÉL BELÉPŐT NYERNI AZ ESEMÉNYRE, KATTINTS IDE!

www.facebook.com/​events/​450411435092767/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó