Pulzar

Partyajánló

TOSCA – ODEON LIVE SHOW @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2014. április 4.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Downbeat, Electronica
TOSCA – ODEON LIVE SHOWA TOSCA Richard Dorfmesiter és Rupert Huber közel húsz éves e-zenei projektje, ami az ével alatt semmit nem veszített aktualitásából.Akvárium Klub

TOSCA – ODEON LIVE SHOW @ Akvárium Klub

A TOSCA Richard Dorfmesiter és Rupert Huber közel húsz éves e-zenei projektje, ami az ével alatt semmit nem veszített aktualitásából.

Dorfmeister még a gimnáziumban találkozott Huberrel, és együtt zenéltek a Dehli9 nevű formációban. A középiskola után útjaik – egy időre - szétváltak, Dorfmeister fokozatosan felépítette jellegzetes remix-stílusát (valamint DJ-zni kezdett Peter Kruderrel, s ki ne ismerné a Krudel & Dorfmeister párost?), Huber pedig a kísérleti zenéknél maradt. 

Dorfmeister és Huber a ’90-es évek elején találkoztak újra, s létrehozták a bécsi downtempo elektronika emblematikus formációját, a TOSCA-t. Első maxijuk a Chocolate Elvis volt, amelyben klasszikus és street-blues sample-eket kevertek egymásra. A dalt rengeteg válogatásalbumra licenszelték, és máig is gyakran hallható a világ számos pontján a legnagyobb klubokban. 

A páros egycsapásra Ausztria legmenőbb zenei exportcikkévé vált, ráadásul a zenei világsajtó onnantól kezdve a “downtempo fővárosa” címen jegyezte Bécset. Lassan építkező, álomszerű, amibent számaik, a nagyszerű vendégénekesek és rapperek, Dorfmeister és Huber professzionális stúdiómunkája, az összetéveszthetetlen hangzás világraszóló népszerűséget hozott a Toscának. 

Lemezeik sorra jelentek meg a műfaj két legfontosabb kiadójánál, a !K7-nél, és a G-Stone-nál. 
Az ODEON LIVE SHOW - TOSCA (Tosca Music !K7)
2013 tavaszán jelent meg a Tosca hatodik albuma, az Odeon, s egyhamar több, mint 25.000 példányszámban kelt el, s világszerte több fesztiválon és koncerten nyűgözte le a közönséget. A páratlan hangzásvilág, a régihez visszanyúló, mégis újító akkordok, a “füstös vokál” szinte transzcendentális élményt nyújt. 

A Live Show egy 90 perces utazásra invitál a Tosca univerzumába.

A koncert elötti bemelegítést Deutsch Gábor "Keep Cool & Dance Slow" DJ-setje biztosítja.

START: 20.00

END: 00.30

Facebook esemény: https:/​/​www.facebook.com/​events/​1419843744930485/​

További info: www.akvariumklub.hu

Elővételes jegyek: http:/​/​fesztivaljegy.hu/​index.php?id_product=187&controller=product&id_lang=7

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó