Pulzar

Partyajánló

NOIR (DK) /w Belocca, Bohumil @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2014. május 9.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Electro, House, Progressive House
NOIR (DK) /w Belocca, BohumilMájus 9-e (péntek) sokak számára piros betűs ünnep: végre Budapesten játszik NOIR, az Erzsébet téri Akvárium klubban.Akvárium Klub

NOIR (DK) /w Belocca, Bohumil @ Akvárium Klub

Május 9-e (péntek) sokak számára piros betűs ünnep: végre Budapesten játszik NOIR, az Erzsébet téri Akvárium klubban.

Noir 2004 óta dolgozik producerként, és egyre elismertebb, sőt a világ legismertebb DJ-i figyeltek fel rá, többek között Pete Tong is beválasztotta a BBC 1 rádión futó műsorába, az Essential Selection-be. A sok saját dal és remix mellett nemcsak producerként alkot örök slágereket, DJ-ként is remekel! Először szinte minden stílust játszott a soultól a hip-hopon át a technóig, de az évek alatt a repertoárja egy stílusra szűkült vagy inkább letisztult és a legígéretesebb house DJ-k egyike lett Európában, aki mindig friss számokkal és hallatlanul energikus DJ-szettel forrósítja fel a hangulatot.

A rendkívülinek ígérkező party-t tovább fokozza az, hogy csakis erre az estére hazatér Németországból Belocca!

BELOCCA stílusa a Mainground. Ez az elnevezés tökéletesen jellemzi azt a nehezen körülírható zenei hullámlovaglást, ami a jól bevált MainStream elemeket ötvözi az Underground kísérletező, előremutató tulajdonságával. Így lesznek a zenéi a nagyközönség által könnyen emészthetőek, ütősek és izgalmasak, és így érte el, hogy szakmai körökben komoly tekintélyt érdemelt ki magának. Előremutató szerzeményeit a legnagyobb nevek játsszák, mint pl.: Richie Hawtin, Marco Carola, Umek, Mark Knight, Roger Sanchez, Stefano Noferini (a teljes lista meglehetősen hosszú lenne). Zenéinek egyedi hangzásvilágát egyből fel lehet ismerni, a Belocca-hangzás ismert és keresett a világ minden pontján.

 

Mark Knight közös munkájuk során így nyilatkozott:

"Mitől lesz valaki jó producer? Attól, hogy képes megteremteni a saját, egyéni hangzását, és Belocca ezt tette az elmúlt 10 évben, töretlenül briliáns szerzeményeivel. Jómagam és a Toolroom csapata is hatalmas rajongói vagyunk munkásságának és büszkék vagyunk arra, hogy együtt dolgozhatunk vele."

 

A bemelegítésről pedig Bohumil gondoskodik, hazánk egyik legígéretesebb DJ-je, amit mi sem bizonyít jobban, mint a 'Soundhead Best of 2013' Szakmai szavazásán elért második helyezés.

 

CSATLAKOZZ AZ ESEMÉNYHEZ: https:/​/​www.facebook.com/​events/​1445550222356773/​?fref=ts

HA SZERETNÉL BELÉPŐT NYERNI A RENDEZVÉNYRE AKKOR KATTINTS IDE!

 

Jegyek:

'Early Bird' (első 100db) az Akvárium Klubban: 2500 Ft

Elővételben online és a helyszínen május 8-ig: 2900 Ft

A rendezvény napján online és a helyszínen: 3500 Ft

 

Online jegyek:

http://fesztivaljegy.hu/index.php?id_product=223&controller=product&id_lang=7

http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=46404

 

START: 23.00

END: 06.00

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó