Pulzar

Partyajánló

MasterCard Balaton Sound 2015 @ Zamárdi

Fellépők
Dátum 2015. július 8. – 2015. július 12.
Helyszín Zamárdi
Stílus Techno, Tech-house, Deep-House, Dance,
Bass, Jungle, Progressive, Minimal,
Progressive House, Drum and Bass, Dubstep, Electro,
House, Trance
MasterCard Balaton Sound 2015A Nagyon Balaton rendezvénysorozat ötletgazdái és létrehozói – a VOLT Produkció két tulajdonos-ügyvezetője, Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán - a 2007-ben életre hívott Balaton Sound-on keresztül kerültek szoros kapcsolatba a Balaton Régióval. Az idén kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő, immár MasterCard Balaton Sound nevet viselő esemény a hazai fesztiválszervezés egyik sikertörténete lett.Zamárdi

MasterCard Balaton Sound 2015 @ Zamárdi

A Nagyon Balaton rendezvénysorozat ötletgazdái és létrehozói – a VOLT Produkció két tulajdonos-ügyvezetője, Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán - a 2007-ben életre hívott Balaton Sound-on keresztül kerültek szoros kapcsolatba a Balaton Régióval. Az idén kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő, immár MasterCard Balaton Sound nevet viselő esemény a hazai fesztiválszervezés egyik sikertörténete lett.

A 2015-ben 5 napossá bővült fesztiválra talán minden eddiginél erősebb line up-ot sikerült összeállítania a szervezőknek, így Zamárdiba látogatnak az elektronikus zene olyan sztárjai, mint a jubileumi turnéval visszatérő Faithless, Tiesto, a Swedish House Mafia két alapító tagjának formációja, Axwell v Ingrosso, a DJ Mag szavazásán a világ jelenlegi legjobb dj-jének megválasztott Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, a Grammy-díjas Zedd és Nicky Romero. A hip-hop, r’n’b műfajok nagyágyúi is fellépnek a Balaton partján, többek mellett Jason Derulo és Ludacris.

Az idei fesztiválon az egyedi kialakítású és rendkívül látványos, 2013-ban Lollipop díjjal kitüntetett MasterCard Nagyszínpadon kívül további három programhelyszín (a megújuló a Telekom Aréna, a vízpartra telepített Terasz és a Jager Aréna), valamint számos kisebb-nagyobb színpad és partihelyszín, napozóterasz, lounge, koktélbár és vízre épült stég – köztük egy exkluzív kialakítású yacht - várja a Sound rajongóit.

A tavalyi évben bemutatkozó Nagyon Balaton Gasztroudvar átalakul, és a parton, valamint a Balaton vizére épült Teraszon elsősorban a balatoni borvidék legjobb pincészeteinek borait és pezsgőit, valamint a régió éttermi specialitásait kínálják majd, hazai dj-k élő szettjeinek kíséretében. Ugyanitt a Nagyon Balaton szervezői rendhagyó tárlat és egyedi installációk segítségével mutatják be a Balaton Régiót, de megtalálhatók lesznek különféle hazai designerek, alkotóművészek Balaton tematikájú szuvenírjei is. A Nagyon Balaton Terasz szakmai és együttműködő partnere lesz az idei évben is a Magyar Konyha, a We Love Balaton, valamint a Balaton Kör.

Fellépők:

0. nap / Day 0
Tiësto ► Oliver Heldens ► Guy Gerber ► Dyro ► AronChupa ► Tony Junior ► MOTi ► Jan Blomqvist live

1. nap / Day 1
Axwell Λ Ingrosso ► Nicky Romero ► Zedd ► Showtek ► Dannic ► Quintino ► Joey Badass ► Art Department ► Ame ► Flight Facilities ► Oliver Koletzki ► Flosstradamus ► Habstrakt

2. nap / Day 2
Hardwell ► Jason Derulo ► Pusha T ► R3hab ► Ummet Özcan ► Boys Noize ► Don Diablo ► Roni Size Reprazent live ► The Martinez Brothers ► Vinai ► Brodinski ► Maxi Jazz & The E-Type Boys ► George Fritzgerald ► Alle Farben

3. nap / Day 3
Faithless ► Afrojack ► DVBBS ► Loco Dice ► Netsky live ► Pan-Pot ► Chris Liebing ► Klingande ► Skream ► The Bloody Beetroots (SBCR DJ set) ► Leftfield live ► Claptone Immortal live!

4. nap / Day 4
Dimitri Vegas & Like Mike ► Ludacris ► Kaskade ► Laidback Luke ► Charli XCX ► Seth Troxler ► Firebeatz ► Noisia, Alix Perez, Teddy Killerz ► Bakermat ► Jackmaster ► Odesza ► Elliphant ► Stadiumx ► Eva Shaw ► Rae Sremmurd ► A-Trak

Online rendelés és info: www.balatonsound.hu

Facebook esemény: www.facebook.com/​events/​342786145916810/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2023-06-28] Balaton Sound 2023
  @ Zamárdi

  Magyarország legmenőbb tóparti fesztiválja, a Balaton Sound június végén ismét visszatér Zamárdiba.
 • [2022-06-29] Balaton Sound 2022
  @ Zamárdi

  Magyarország legmenőbb tóparti fesztiválja, a Balaton Sound két év kihagyás után végre visszatér Zamárdiba.
 • [2019-07-03] Balaton Sound 2019
  @ Zamárdi

  Július 3. és 7. között immáron tizenharmadik alkalommal kerül megrendezésre a legnépszerűbb és legnagyobb szabadtéri Balaton parti fesztivál, a Balaton Sound.
 • [2018-08-22] Strand Fesztivál 2018
   

  Zárd velünk a nyarat a Balaton partján, Zamárdiban!
 • [2018-07-04] Balaton Sound 2018
  @ Zamárdi

  Július 4. és 8. között immáron tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre a legnépszerűbb és legnagyobb szabadtéri Balaton parti fesztivál, a Balaton Sound.
 • [2017-08-23] B my LAKE 2017
  @ Zamárdi

  Augusztusban ötödik alkalommal kerül megrendezésre Közép-Európa első számú szabadtéri underground elektronikus zenei fesztiválja, a B.my.Lake!
 • [2017-07-05] Balaton Sound 2017
  @ Zamárdi

  Idén július 5. és 9. között tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a legnépszerűbb Balaton parti fesztivál, azaz a Balaton Sound.
 • [2016-08-24] B my LAKE 2016
  @ Zamárdi

  Főszerepben a techno/tech-house/minimal/house! Idén is a legnívósabb előadókat szállítjuk a B my Lake-re. Új külsőt kapnak a színpadok, s egyben alakul a tematika is: a B Stage-hez és a my Stage-hez hasonlóan idén a Lake Stage-n is a 4/4-ek veszik át terepet és a legjelesebb techno/tech-house hazai klubestek szervezői és képviselői kapnak majd itt helyet.
 • [2016-07-06] Balaton Sound 2016
  @ Zamárdi

  Tizedik alkalommal hívja a zamárdi szabadstrandra híveit Magyarország legnépszerűbb prémiumeseménye, a MasterCard Balaton Sound 2016. július 6 - 10. között.
 • [2015-08-19] B MY LAKE 2015
  @ Zamárdi

  Harmadszor kerül megrendezésre az „elektronikus zene Mekkájaként” is gyakran aposztrofált B.my.Lake, mely 2013-as debütálásakor azonnal Magyarország egyik legnépszerűbb fesztiválja lett, és rögtön a hazai e-zene rajongók elsőszámú nyári célpontjává vált.
 • [2014-07-10] Balaton Sound 2014
  @ Zamárdi

  A Balaton Sound 2014 nyolcadszorra vág neki Európa party arcainak elcsábításának, és nagyon úgy fest erre ismét tökéletes recepttel áll elő a zamárdi fesztivál július 10. és 13. között.
 • [2013-07-11] Balaton Sound 2013
   

  Idén hetedik alkalommal nyitja meg kapuit a Balaton Sound az elektronikus zene kedvelői előtt.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó