Pulzar

Sebastian Ingrosso

Gyerekori barátjával Steve Angello-val sokáig próbálgatták mit is szeretnének igazán csinálni.Mindent kipróbáltak: hip-hop,funk n Soul, Techno, Lounge és még filmzenéket is készítettek. Fiatalkori tehetségüket később a house zene iránti szerelmük követte.

Gyerekori barátjával Steve Angello-val sokáig próbálgatták mit is szeretnének igazán csinálni.Mindent kipróbáltak: hip-hop,funk n Soul, Techno, Lounge és még filmzenéket is készítettek. Fiatalkori tehetségüket később a house zene iránti szerelmük követte.

Mindenkit üdvözlünk Sebastian Ingrosso világában:Energiával teli, bájos, elragadó és csakis arra hivatott, hogy szétpörgesse a built.

 

Sebastian első vállalkozása a szülei házában kezdődtek a 90-es évek közepén, 2002 ig megszületett Steve Angelloval közös alkotásuk a “Freshly Squeezed” és az “Echo Vibes”, amit később szintén egy jó barátjuk Eric Prydz remixelt meg.

Mai napra már tény, hogy a legfelkapottab house formáció a Swedish House Maffia, aminek tagjai:Sebastian Ingrosso, Steve Angello, Axwell és Eric Prydz. Ahol ők játszanak, ott mindig egy maradandó élménnyel lesz gazdagabb a nagyérdemű közönség. Mindig érződik a baráti kapcsolat és a house zene iránti szerelmük kiváló minőségü szettjeikben

Ingrosso szenvedélye a zene készítés, 2004-ben a “Get it Back”-et, a “Shake”-et és a  “Yo Yo Kidz”-et a saját Refune nevű kiadója adta ki. A Refune label számára az önmegvalósítást jelenti, olyan zenékat ad ki ezen, ami teljesen a saját stílusát tükrözik.Amit persze az összes jelentős dj/producer elismer. A Refune-on adták ki Till West világsikerű slágerét a “Same Man”-t is.

 

Sebastian nemzetközi karrierjének építésében nagy szerepet játszott az, hogy Erick Morillo Subliminal Session nevű partiján 2005-től felléptek Angello-val az neves ibizai Pachában. Továbbá New York legrangosabb klubjában a Cielo-ban, a Ministry of Soundban Londonban, Párizs legelőkelőbb klubjában a The Mixben is játszott csak, hogy a legnevesebbeket említsük, emellett olyan neves rendezvényeken “headline”-olt, mint a Creamfields, a Global Gathering, Coloursfest, stb.

 

A remek hírű Subliminal Session 8 válogatás albumot Steve Angello-val együtt készítették, ami hatalmas sikereket aratott a nemzetközi zenei szcénában.Ezt nyilatkozta a nemzetközi sajtó: 

 

===

“Just when I thought it couldn't get any better, Angello and Ingrosso drop a bomb mixing some acid, progressive, and techy tunes demanding some of my attention toward the volume knob. Many of the tunes on this side have been progressed by the likes of house music's biggest over the past few months. Songs like Cirez D's "Teaser" and Tony Senghore's "Peace" (Ingrosso Mix) set the stage for a well-formed album and excellent transaction from tune to tune. Listening to this you can’t help but wonder what these guys will come up with next! If you’re into the gritty deep dirty filthy dark house stuff then this one’s for you as these guys throw it down mashing 12 soon to be classics into one perfectly arranged album. An essential piece to any collection”

===

                                   

Ezután a Mixmag címlapjára kerültek, Essential Mix-et készítettek Pete Tong népszerű és elismert radio műsorába.Számára a legkedvesebb mégis Svédország legnépszerűbb rádióműsorának a “Dance Music Artist of the Year” cím elnyerése, amit az azt megelőző évben Eric Prydz kapott.

Sebastian Ingrosso nevéhez fűződnek olyan zenei műremekek, mint a “For Sale”, az “Instrumental”, a”82-83” és hatalmas sikereket elérő “Together”, amit Axwellel közösen készítettek.

 

Az ID-T Sebastian Ingrosso tehetségét felismerve, több Sensation White megapartira is meghivást kínált a művész számára és fog is a közeljövőben.

Archív partyajánlók

 • [2018-07-04] Balaton Sound 2018
  @ Zamárdi

  Július 4. és 8. között immáron tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre a legnépszerűbb és legnagyobb szabadtéri Balaton parti fesztivál, a Balaton Sound.
 • [2015-07-08] MasterCard Balaton Sound 2015
  @ Zamárdi

  A Nagyon Balaton rendezvénysorozat ötletgazdái és létrehozói – a VOLT Produkció két tulajdonos-ügyvezetője, Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán - a 2007-ben életre hívott Balaton Sound-on keresztül kerültek szoros kapcsolatba a Balaton Régióval. Az idén kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő, immár MasterCard Balaton Sound nevet viselő esemény a hazai fesztiválszervezés egyik sikertörténete lett.
 • [2014-07-10] Balaton Sound 2014
  @ Zamárdi

  A Balaton Sound 2014 nyolcadszorra vág neki Európa party arcainak elcsábításának, és nagyon úgy fest erre ismét tökéletes recepttel áll elő a zamárdi fesztivál július 10. és 13. között.
 • [2013-08-05] Sziget Fesztivál 2013
  @ Hajógyári Sziget

  Az idei sziget fesztivál megrendezésére augusztus 5-12 között kerül sor, ahol a -1. napon ismét magyar slágerek hangzanak fel, hazai sztárok előadásában. Azonban most nem a magyar dalokat ünnepeljük, hanem az idén tragikusan fiatalon elhunyt szerzőjükre, Cipőre emlékezünk. A fesztivál nagyszínpadán olyan közismert és közkedvelt – generációkat megszólító – dallamok és szövegek csendülnek majd fel Magyarország legendás és népszerű zenészei által előadva, amelyek önmagukért beszélnek. A szereplők a zene nyelvén igyekeznek leróni tiszteletüket és méltó emléket állítani a hazai pop-rock zene egyik legfontosabb alakjának.
 • [2009-07-15] STEVE ANGELLO and SEBASTIAN INGROSSO
  @ RIO, Budapest

  Nagy kuriózumnak számít, hogy Július 15-én szerdán hazánkban először lép fel együtt a 2 svéd világsztár dj. Ne hagyd ki STEVE ANGELLO és SEBASTIAN INGROSSO őrült partiját!
 • [2009-05-16] Sensation – The Ocean of White
  @ Papp László Sportaréna

  Fokozódik a Sensation láz! A jegyek már több, mint fele elkelt!. A vip teraszok beteltek, de DeLuxe jegyek még korlátozott számban kaphatóak, ugyanis a nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők megnyitottak egy újabb DeLuxe teraszt.
 • [2008-05-03] SENSATION HUNGARY
  @ Budapest Sport Arána

  Kedves Mindenki! Eljött amire minden hazai e-zene rajongó várt, megrendezésre kerül Európa egyik legnagyobb dance rendezvénye a Sensation White! Belépés csak fehérben :)

Kapcsolódó cikkek

Zenei stílusok

 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó