Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2009. július 14.-ig2 000 Ft

Partyajánló

STEVE ANGELLO and SEBASTIAN INGROSSO @ RIO, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. július 15.
Helyszín RIO, Budapest, 1117 Goldmann György tér 1., Petőfi-híd, budai hídfő
Stílus Hip-hop, Funk, , Reggae,
Drum and Bass, Breakbeat, Pop, House
STEVE ANGELLO and SEBASTIAN INGROSSONagy kuriózumnak számít, hogy Július 15-én szerdán hazánkban először lép fel együtt a 2 svéd világsztár dj. Ne hagyd ki STEVE ANGELLO és SEBASTIAN INGROSSO őrült partiját!RIO, Budapest, 1117 Goldmann György tér 1., Petőfi-híd, budai hídfő
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: Adryenne86 Cat
összes résztvevő megtekintése

STEVE ANGELLO and SEBASTIAN INGROSSO @ RIO, Budapest

Nagy kuriózumnak számít, hogy Július 15-én szerdán hazánkban először lép fel együtt a 2 svéd világsztár dj. Ne hagyd ki STEVE ANGELLO és SEBASTIAN INGROSSO őrült partiját!


STEVE ANGELLO and SEBASTIAN INGROSSO 07.15.SZERDA

Steve Angello és Sebastian Ingrosso először együtt Magyarországon!

 Elérkezett a pillanat amikor a formációnak két oszlopos tagja Steve Angello és Sebastian Ingrosso először áll együtt Magyarországon kizárólag a RIO lemezjátszói mögé. Ma már köztudott tény a zenei szcénában, hogy ez a két srác a világ legőrültebb dj-e és ahol megfordulnak mindig felejthetetlen partihangulatot teremtenek. Tehetségük, kifogyhatatlan energiájuk, zene és parti imádatuk tették Őket a világ talán legjobb house djivé. Ibiza szigetén is találkozhatsz velük hétfőnként önálló estjükön hétről hétre a Pacha klubban. Olyan zenékkel írták bele magukat az elektronikus zene történetébe, mint pl a Show Me Love/BE vagy a Leave the World Behind. Ha eddig nem jött volna meg a kedved bulizni egy hatalmasat velük Július 15-én, akkor mindenképp nézd meg a videokat lentebb!

A kiemelt rendezvényeken, így a Steve Angello-Sebastian Ingrosso bulin is a RIO speciális színpadán, megnövelt teljesítményű hang, fénytechnika, Ledfal és különböző látványelemek fokozzák a megaparti hangulatát.

Jegyek kaphatók a Ticketpro országos hálozatában és a RIO-ban: 2000 HUF és a helyszínen 3000 HUF | VIP:5000 HUF! Call center:555-5515

További info, videók: www.rio.hu 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Több ezer ember az esőben!

    Elszenvedték a klubbok és a nagyrendezvények a múlt hétvégi hideg, esős semmiképpen sem nyári időjárást.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó