Pulzar

Boys Noize

Diszkógömbből faragott koponya, sújtó elektrohouse savmetál-gúnyában, fénysebes karrier.

 Ezek a különleges ismertetőjegyei a Boys Noize-ként ismert Alexander Ridhának, aki alig töltötte be a huszonhatot, már a Justice, a Simian Mobile Disco és a MSTRKRFT fémjelezte anarcho-frivol zenészközeg teljes jogú tagjaként tartják nyilván.

Németünk 2004-ben villantja első ízben foga fehérjét: összehaverkodik DJ Hell-lel, aki zenéin felbuzdulva megkínálja egy Gigolo Records-os kiadással. Rá egy évre már a másik óriásnál, az Anthony Rother által gondozott Datapunknál dobbant, de miért is ne tenne egy kitérőt a Turbo-hoz, majd a francia nagytestvér Kitsunéhez. A nagykönyvben mégis azután kezdik jegyezni, hogy az élvonalbeli brit gitárzenéhez ösvényt találva elkövet egy-egy vérbő átdolgozást a Kasier Chiefs Everyday I Love You Less And Less és a Bloc Party Banquet című aktuális slágerére, hogy aztán remixer bűnlajstromára felírhasson Marilyn Manson, Depeche Mode és Snoop Dogg zsoltárokat is. Első önálló albuma, az Oi Oi Oi egy éve jelent meg, rajta úthengerzúzás és elektronika dugják egymásba nyelvüket.

Ajánlott lemezek

 • Újra itt a Suck My Deck!

  Brodinski hamarosan előrukkol új Suck My Deck mix széria válogatásával!
 • Stanton Warriors – Sessions vol. III

  Számos díj és egy világ körüli turné után elkészítette a harmadik nagylemezét a breakbeat stílus egyik legmeghatározóbb formációja, a Stanton Warriors. A félig DJ mix, félig album hatását keltő kiadványon az elmúlt pár év összes nagy Stanton Warriors felvétele megtalálható lesz.

Archív partyajánlók

 • [2015-07-08] MasterCard Balaton Sound 2015
  @ Zamárdi

  A Nagyon Balaton rendezvénysorozat ötletgazdái és létrehozói – a VOLT Produkció két tulajdonos-ügyvezetője, Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán - a 2007-ben életre hívott Balaton Sound-on keresztül kerültek szoros kapcsolatba a Balaton Régióval. Az idén kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő, immár MasterCard Balaton Sound nevet viselő esemény a hazai fesztiválszervezés egyik sikertörténete lett.
 • [2013-08-05] Sziget Fesztivál 2013
  @ Hajógyári Sziget

  Az idei sziget fesztivál megrendezésére augusztus 5-12 között kerül sor, ahol a -1. napon ismét magyar slágerek hangzanak fel, hazai sztárok előadásában. Azonban most nem a magyar dalokat ünnepeljük, hanem az idén tragikusan fiatalon elhunyt szerzőjükre, Cipőre emlékezünk. A fesztivál nagyszínpadán olyan közismert és közkedvelt – generációkat megszólító – dallamok és szövegek csendülnek majd fel Magyarország legendás és népszerű zenészei által előadva, amelyek önmagukért beszélnek. A szereplők a zene nyelvén igyekeznek leróni tiszteletüket és méltó emléket állítani a hazai pop-rock zene egyik legfontosabb alakjának.
 • [2010-07-08] Exit fesztivál
  @ ÚJVIDÉK - (Novisad) Szerbia-Montenegro

  The Chemical Brothers, Faith No More, Placebo, Ricardo Villalobos, Klaxons és David Guetta az Exit Fesztiválon!
 • [2010-06-03] Urban Art Forms 2010
  @ Wiesen - Ausztria

  Idén is megrendezésre kerül európa vezető audiovizuális fesztiválja.
 • [2008-12-12] MONKEY6 presents BOYS NOIZE
  @ A38, Budapest

  Diszkógömbből faragott koponya, sújtó elektrohouse savmetál-gúnyában, fénysebes karrier. Ezek a különleges ismertetőjegyei a Boys Noize-ként ismert Alexander Ridhának, aki alig töltötte be a huszonhatot, már a Justice, a Simian Mobile Disco és a MSTRKRFT fémjelezte anarcho-frivol zenészközeg teljes jogú tagjaként tartják nyilván.

Kapcsolódó cikkek

 • Újabb nevek a Szigeten

  Végre megérkeztek az első nevek a Sziget idén is meglehetősen sokszínűnek ígérkező nemzetközi felhozatalából. Ahogy azt az elmúlt években már megszokhattuk, nemcsak a szabadtéri nagyszínpadok, hanem a hatalmas, akár 8-10 ezer főt befogadó koncert és party sátrak is izgalmas csemegékkel várják majd az érdeklődőket. A sztárkínálatban, a jól bevált recept szerint most is lesznek visszatérő közönség kedvencek és izgalmas, aktuális újdonságok.
 • Sónar 2011

  Június 16-tól 18-ig ismét megrendezik Európa leghíresebb és talán a világ egyik legkiemelkedőb elektronikus zenei és kultúrális fesztiválját, a Sónar 2011 fesztivált Barcelonában.

Zenei stílusok

 • Electro

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó