Pulzar

CikkBeszámoló

Lesz*rom Projekt – Dave Seaman

Létrehozva 2012. február 13.
Stílus Drum and Bass, House, Minimal
  0.00

Lesz*rom Projekt – Dave Seaman

Múlt hét pénteken, azaz 2012. február 12-én startolt a Lesz*rom Projekt (a benzinkutakról már jól ismert Lesz*rom termékek promójaként) Dave Seaman-t, mint sztár DJ-t felvonultató 4 állomásos party sorozata. Pénteken a budapesti Prestige Club-ban, és a kiskunfélegyházi Globe-ban, szombaton pedig a sárospataki Highlander-ben, és a pásztói Miami Club-ban nyílt lehetőség a vájt fülű közönségnek meghallgatni a sámánt.

 Úgy gondolom senkinek sem kell őt bemutatnom, hiszen nem mai bútordarab már az elektronikus zene világában, ami egyfajta garanciát is jelenthet egy kellemes kis party élményre, ha meglátjuk a nevét egy buli flyerén.

Seaman utoljára Budapesten 2010. januárjában zenélt a Studio-ban, és fellépése akkor bennem maradandó nyomot hagyott, így tűkön ülve vártam, hogy a nosztalgikus élményeim magukkal ragadhassanak majd a Prestige-ben.


Dave mellett még az alábbi nevek voltak megtalálhatók a palettán: Maxim Kuznyecov, Tomy Montana, DJM, Raka Jr., Griff, és D.Y.L.A.N.

Raka Jr. és Griff ténykedése közben érkeztem meg a helyszínre. A srácokhoz élőben eddig még nem volt szerencsém, és meglepően nagyon jó hangulatot teremtettek, itt-ott becsempészve egy-két populárisabb nótát, kellően bepörgetve a hallgatóságot.  Griffel való beszélgetésem során kiderült, hogy már 10 éve űzi az ipart főként Miskolcon, nem kis sikereket elérve (bővebb információk a honlapján találhatók: http:/​/​www.djgriff.hu).

A srácok után - majd bő fél órás csúszással a beígért időponthoz képest - végre megérkezett a várva várt sztár vendég, és a lemezek közé csapott. Reméltem, hogy ez lesz az a pont, amikor a party hangulat majd a tetőfokára hág, de ez a pillanat mégsem következett be. A keverés, a zenék, a körülmények mind jók voltak, ám semmi több. Nem volt katartikus élmény, nem volt sikítozás, csak jóféle muzsikára való lötyögés. Úgy gondolom egy ilyen ikontól, mint Dave Seaman, az ember joggal várná, hogy a szokásos hétvégi bulikhoz képest ad valami pluszt amitől más lesz, vagy több lesz a kapott élmény, mint ahogy azt tette 2 évvel ezelőtt. Ám ez most valamilyen okból nem valósult meg, ami természetesen mindig benne van a pakliban.

Összességében nézve a buli jó volt, de az 5 csillag nem jár érte. :)

szerző: Bambi

Archív partyajánlók

Még több beszámoló

 • Rekord nézőszámmal zárta tizenegyedik szezonját a Budapest Park

  Az idén tíz éves szórakozóhely és kulturális komplexum csúcstechnológiás hangrendszerrel és lenyűgöző látványvilággal indította - három év után végre a tervezett időpontban - idei évadát, amely minden eddiginél sikeresebbnek bizonyult. Rengeteg külföldi világsztárt és a hazai zenei élet krémjét vonultatták fel, amire közel 610.000 ember volt kíváncsi.
 • B My Lake 2.0

  A tavaly mély nyomokat bennünk hagyó rendkívüli fesztivál élmény után, már rettenetesen vártuk, hogy az idei is kezdetét vegye augusztus 18-án. Tekintve a korábbi tapasztalatokat, az idei rendezvény kapcsán fejben magasra került a léc, hiszen a tavalyi szinte hibátlanra sikerült. Így hát kíváncsian vetettük be magunkat a B my lake 2014-es forgatagába.
 • TOM NOIZE beszámolója a világhírű ADE rendezvényről

  Amikor először jártam az Amsterdam Dance Event-en megfogadtam, hogy onnantól kezdve kötelező program minden évben. Azóta 5 év telt el, és még mindig hihetetlen feltöltődést és inspirációt nyújt. Ha az alábbi kis élménybeszámolót elolvassátok, talán nem is kell magyarázni, hogy miért.
 • B MY LAKE 2013 - röviden, tömören

  Nos, mint azt már az elektronikus zene hívei mind jól tudják, a VOLT Produkció és a Deadcode Production közös gyermekeként idén született meg, és debütált a B MY LAKE fesztivál.
 • Selected Sounds: Nathan Fake beszámoló

  Nathan Fake november 16-án ismét Budapesten járt. Live fellépése során, ezúttal a régi nagy kedvencek mellett, a szeptemberben megjelent Steam Days című albumából kaphattunk ízelítőt. A Border Community kiadó oszlopos tagját most is az NVC szervezőcsapat hívta meg Budapestre, ahogy az elmúlt évek során ezt már megszokhattuk.
 • Belocca hódított Horvátorszàg és Lengyelország legynagyobb fesztiválján

  Újabb izgalmakkal és sikerekkel teli lapok íródtak Belocca 2012-es turnénaplójába. Ezúttal Horvátország és Lengyelország közönségét hengerelte le a magyarok hírének egyik legaktívabb öregbítője…
 • Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

  A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.
 • DJ Festival 2012 beszámoló Gyöngyösről

  Hungarian DJ Festival elnevezésű rendezvény sorozat 2008-ban indult. A Dj Fesztivál törzsfejlődését nyomon követve elmondható, hogy a pécsi kiindulási ponthoz képest mára már számos helyen – Győr, Szeged, Baja, Salgótarján, stb. - rendezik meg ezt az eseményt a hazai elektronikus zenei világ legismertebb lemezlovasainak felvonultatásával.
 • Nic Fanciulli – Telibe talált

  Egy újabb I love deep-es rendezvénynek lehettünk részesei 2012. február 18-án a Merlin falai között. Külföldi vendég DJ-ként ezúttal Nic Fanciullit importálták az ILD-es srácok. Az este folyamán a külső teremben eleinte Vic, majd Madox és Lank, míg a belső teremben Kühl után lépett fel Fanciulli, őt követően pedig Budai.
 • Híres holland fesztiválon hódított Belocca

  Lassan már a különleges lesz a szokásos Belocca életében. Egyik kedvenc magyar DJ-nk most éppen a hollandok szívét és hangrendszerét dobogtatta meg egy nem mindennapi fesztiválon…

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó