Pulzar

CikkBeszámoló

DJ Festival 2012 beszámoló Gyöngyösről

Létrehozva 2012. március 20.
Stílus House
  0.00

DJ Festival 2012 beszámoló Gyöngyösről

Hungarian DJ Festival elnevezésű rendezvény sorozat 2008-ban indult. A Dj Fesztivál törzsfejlődését nyomon követve elmondható, hogy a pécsi kiindulási ponthoz képest mára már számos helyen – Győr, Szeged, Baja, Salgótarján, stb. - rendezik meg ezt az eseményt a hazai elektronikus zenei világ legismertebb lemezlovasainak felvonultatásával.

Az idei évadot 2012. március 14-én indították a győri Vertigo-ban a The Etiket színeiben. Minket az ezt követő állomáson, azaz a gyöngyösi helyszínű buliban láttak vendégül március 16-án, melyet a Mistique Party-s (http://www.mistiqueparty.com/) brigáddal karöltve szerveztek.

A gyöngyösi rendezvény étlapján nem kisebb nevek voltak fellelhetőek, mint Jay Lumen, Miss Siva, Nora Naughty, és a Bad Girls trió, valamint a helyiek képviseletében Tomy Montana, DjM, Johnnie Pappa, és Marc Mandre. Ilyen line-up láttán az elvárások tekintetében a léc magasra kerülhetett mindenki fejében, amit a rendezvény, összességében nézve, meg is ugrott. Ám kezdjük az elején – vagy legalábbis a mi szempontunkból az elején … ami azt jelenti, hogy sajnos nem sikerült kezdésre megérkezni, így a warm-up dj-k alakításáról lemaradtunk. Azonban a légkör amelybe belecsöppentünk azt tanúsította, hogy a közönséget már korán sikerült beindítani. A dj pultból épp Miss Siva adagolta a coronita-s hangulatot, és az őt követők is – Nora, James Cole, Jay Lumen, Tomy - végig tartották a jó kis pattogós, húzós tech house/house dallamokat, becsempészve 1-2 klasszikus, kellemes nótát is. És hogy a fesztivál feeling teljes legyen a fénytechnikában sem volt hiány.

Konklúzió? A buli teljes mértékben hozta az elvárásokat. Jó helyszín, jó hangzás, jó fények, jó szervezés, és ami a legfontosabb, jó hangulat. Aki még nem tette, a jövőben feltétlenül látogasson el egy ilyen rendezvényre.

Archív partyajánlók

 • [2010-06-12] Djfestival& verseny
  @ Corso Bevásárlóközpont mélygarásza

  A 2008. őszén Pécsen útjára indított HUNGARIAN DJ FESZTIVÁL elnevezésű rendezvénysorozat országos turnéja végre Kaposvárra is elérkezett! A tisztán magyar lemezlovasokra építő megapartik célja, hogy professzionális körülmények között, csúcsminőségű hang és fénytechnikával, vizuál show-val és szervezéssel biztosítson terepet a hazai house és techno szcéna legjobbjainak.
 • [2005-02-11] Minimal Zebra
  @ Zebra Club

  Február.12.-én szombaton, a szarvasi Zebra klubban Dork+ Karamel a frankhegy csapata, valamint Piot + Micra pörgeti a lemezeket.

Még több beszámoló

 • Rekord nézőszámmal zárta tizenegyedik szezonját a Budapest Park

  Az idén tíz éves szórakozóhely és kulturális komplexum csúcstechnológiás hangrendszerrel és lenyűgöző látványvilággal indította - három év után végre a tervezett időpontban - idei évadát, amely minden eddiginél sikeresebbnek bizonyult. Rengeteg külföldi világsztárt és a hazai zenei élet krémjét vonultatták fel, amire közel 610.000 ember volt kíváncsi.
 • B My Lake 2.0

  A tavaly mély nyomokat bennünk hagyó rendkívüli fesztivál élmény után, már rettenetesen vártuk, hogy az idei is kezdetét vegye augusztus 18-án. Tekintve a korábbi tapasztalatokat, az idei rendezvény kapcsán fejben magasra került a léc, hiszen a tavalyi szinte hibátlanra sikerült. Így hát kíváncsian vetettük be magunkat a B my lake 2014-es forgatagába.
 • TOM NOIZE beszámolója a világhírű ADE rendezvényről

  Amikor először jártam az Amsterdam Dance Event-en megfogadtam, hogy onnantól kezdve kötelező program minden évben. Azóta 5 év telt el, és még mindig hihetetlen feltöltődést és inspirációt nyújt. Ha az alábbi kis élménybeszámolót elolvassátok, talán nem is kell magyarázni, hogy miért.
 • B MY LAKE 2013 - röviden, tömören

  Nos, mint azt már az elektronikus zene hívei mind jól tudják, a VOLT Produkció és a Deadcode Production közös gyermekeként idén született meg, és debütált a B MY LAKE fesztivál.
 • Selected Sounds: Nathan Fake beszámoló

  Nathan Fake november 16-án ismét Budapesten járt. Live fellépése során, ezúttal a régi nagy kedvencek mellett, a szeptemberben megjelent Steam Days című albumából kaphattunk ízelítőt. A Border Community kiadó oszlopos tagját most is az NVC szervezőcsapat hívta meg Budapestre, ahogy az elmúlt évek során ezt már megszokhattuk.
 • Belocca hódított Horvátorszàg és Lengyelország legynagyobb fesztiválján

  Újabb izgalmakkal és sikerekkel teli lapok íródtak Belocca 2012-es turnénaplójába. Ezúttal Horvátország és Lengyelország közönségét hengerelte le a magyarok hírének egyik legaktívabb öregbítője…
 • Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

  A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.
 • Nic Fanciulli – Telibe talált

  Egy újabb I love deep-es rendezvénynek lehettünk részesei 2012. február 18-án a Merlin falai között. Külföldi vendég DJ-ként ezúttal Nic Fanciullit importálták az ILD-es srácok. Az este folyamán a külső teremben eleinte Vic, majd Madox és Lank, míg a belső teremben Kühl után lépett fel Fanciulli, őt követően pedig Budai.
 • Lesz*rom Projekt – Dave Seaman

  Múlt hét pénteken, azaz 2012. február 12-én startolt a Lesz*rom Projekt (a benzinkutakról már jól ismert Lesz*rom termékek promójaként) Dave Seaman-t, mint sztár DJ-t felvonultató 4 állomásos party sorozata. Pénteken a budapesti Prestige Club-ban, és a kiskunfélegyházi Globe-ban, szombaton pedig a sárospataki Highlander-ben, és a pásztói Miami Club-ban nyílt lehetőség a vájt fülű közönségnek meghallgatni a sámánt.
 • Híres holland fesztiválon hódított Belocca

  Lassan már a különleges lesz a szokásos Belocca életében. Egyik kedvenc magyar DJ-nk most éppen a hollandok szívét és hangrendszerét dobogtatta meg egy nem mindennapi fesztiválon…

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó