Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

Blacklight presents Rennie Pilgrem @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. november 17.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Breakbeat, Tech-house, House
Blacklight presents Rennie PilgremHa valaki, akkor Rennie Pilgrem az, aki nem igényel részletes bemutatást. Aki mégis csukott szemmel, és befogott füllel járt az elmúlt 15 évben, annak pár szóban: Jazz zenész apja jóvoltából zenei karrierjét szaxofonnal kezdte, ám ezen a 80'as évek végén Detroitból érkező zajok gyökeresen változtattak.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Blacklight presents Rennie Pilgrem @ A38, Budapest

Ha valaki, akkor Rennie Pilgrem az, aki nem igényel részletes bemutatást. Aki mégis csukott szemmel, és befogott füllel járt az elmúlt 15 évben, annak pár szóban: Jazz zenész apja jóvoltából zenei karrierjét szaxofonnal kezdte, ám ezen a 80'as évek végén Detroitból érkező zajok gyökeresen változtattak.

Rhythm Section nevű formációjának a 90'es évek elején minden jelentősebb partyn szerepelt a neve, többek közt a The Prodigy, Moby, és a Bizarre Inc. mellet. A sokszor a Nu Skool Breaks műfajteremtőjeként is emlegetett Rennie, a 150bpm-ig gyorsuló raveből kiábrandulva visszatért a house tempójához. 1993-ban megalapította a legendás TRC-t, ami azóta több mint 100 megjelenéssel büszkélkedhet. Rennie-t hivatalosan is a Breaks szcéna legbefolyásosabb emberének választották a 'The International Breaks Awards'-on. Neve a magyar közönség számára sem ismeretlen, garancia a felhőtlen bulizásra.

Blacklight presents - Rennie Pilgrem

2007. november 17.

A38 (Petőfi híd, budai hídfő)

2000/2500
elővétel kizárólag a hajón, nyitvatartás: 11-23, info:464-39-40
a rendezvény napján már csak teljes áron váltható.

RENNIE PILGREM (TCR/UK)
Palotai (Tilos)
Psure (Titlefight, Hypnosis)
Bergi (Fresher)


Guerilla Crew Stage:
Rockchild
Rori Breaker
Nils
Joe Soft


Visual:
Eclips3 Inzanes

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • ITOM records: 4 EP, 2 válogatáslemez és 1 podcast a nyári termés

    A 2012 elején indult hazai kiadó az ITOM records Nortio vezetésével (Moti Brothers) a nyár folyamán felpörgette az eseményeket a label háza táján. Marco Grandi EP, válogatás lemezek és ifjú tehetségek anyagai jelentek meg sorra a kiadó virtuális lemezes polcain a nyári hónapokban. Ezekből szemezgetünk.
  • Paul Mad – Előre a múltba

    A Moti Brothers Itom Records-nál megjelent debütáló albumának nagy sikerét követően Paul Mad-del folytatjuk a zenei utazásunkat, aki egy két trackes EP-vel rukkolt elő.
  • Isten hozott az ITOM Records világában

    Ezúton szeretnénk bemutatni számotokra a 2011-ben alakult ITOM Records első kiadványát. Az EP-t a kiadó alapítója a magyar Moti Brothers készítette el és a címe „Miami”.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó