Pulzar

Belépő
Mindenkinek4 000 Ft
Elővételben 2006. június 15.-ig3 000 Ft

Partyajánló

Fields of Joy 7 @ CUSTO, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. június 17.
Helyszín CUSTO, Budapest, Lágymányosi Híd pesti hídfő
Stílus Drum and Bass, Drum and Bass
Fields of Joy 7Június 17-én FIELDS of Joy! Fellépők: DJ Fresh, TC Commix, MC LowQui, Bratwa, Bal, Safair, Longman, Chris.su, SKC, Stealth, Phil K, Psure, Grasshop, TB Gon és MarvinCUSTO, Budapest, Lágymányosi Híd pesti hídfő

Fields of Joy 7 @ CUSTO, Budapest

Június 17-én FIELDS of Joy! Fellépők: DJ Fresh, TC
Commix, MC LowQui, Bratwa, Bal, Safair, Longman, Chris.su, SKC, Stealth, Phil K, Psure, Grasshop, TB Gon és Marvin

Fields of Joy 7
2006. június 17.
CUSTO - IX. Hajóállomás út 1. Lágymányosi híd pesti hídfõ, déli oldal
Esõhelyszín: Events Hall
belépõ: 3000 / 4000 HUF
elõvétel: Subvibe, Deep, TranceWave

MEGKÖZELÍTHETÕ:

TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL:
1. és 2. villamos végállomása
Csepeli - Soroksári HÉv Muvészetek Palotája megálló

AUTÓVAL:
Soroksári út Kvassay út (Csepeli lejáró), JET benzinkútnál balra.

Bladerunnaz field
DJ Fresh (Breakbeat Kaos, Bad Company)
TC (Valve, Dub Recordings)
Commix (Metalheadz, Liquid V, Hospital)
MC LowQui (Metalheazd, Essence of Chi)
Bratwa (Tactile)
Bal (Bladerunnaz)
Safair (Tactile)
Longman (Tactile)
Chris.su (Tactile)
SKC (Tactile)
Stealth (Bladerunnaz)

Hypnosis field
Phil K (Y4K, Distinct'ive, Global Underground UK, Renaissance)
Psure (Title Fight)
Grasshop (Breakbeat.hu)
TB Gon (TranceWave)
Marvin (TranceWave)

Fresh (Breakbeat Kaos, Bad Company Rec.)

Fresh-t talán nem is fontos bemutatni, az is elég lenne ha csak számcímeket sorolnánk fel. De azért vegyük szemügyre a drum and bass fenegyerekének munkásságát, hiszen a stílus egyik legelsöprõbb sikertörténete az övé. Dan Stein drum and bass ténykedésének kézzelfogható kezdete a two step korszak kezdetére, '97-'98-ra tehetõ, amikor is Absolute Zero és Fresh neveken a zúzásorientált zenék alapkiadójánál, a Renegade Hardware-nél megkezdte mûködését. Késobb Fresh, Maldini, Vegas és D-Bridge összehozta a Bad Company-t.
A csapat elsõ lemeze egybõl az egekbe repítette nevüket, hiszen a 'The Nine' a megjelenése után körülbelül öt perccel lett klasszikussá, a számot azóta már a DNB Arena nemzetközi olvasótábora 130 ezer szavazattal a No. 1. dnb számnak szavazta meg.
Három nagylemezzel és számtalan partihimnusszal a hátuk mögött végül útjaik különváltak és Fresh Adam F-fel összehozza a Breakbeat Kaos-t, ahol rajtuk kívül pl. Baron és a Pendulum is tevékenykedik. Tavaly a Breakbeat Kaos tarolt, habár a fõnökök nem nagyon hallatták hangjukat, de a Pendulum tette a dolgát, a Hold Your Colour hosszú idõóta a legsikeresebb és legkelendõbb drum and bass lemez.
De 2006-ban eljött az idõ, hogy fõnök, Fresh is akcióba lendüljön és szólóalbummal jelentkezzen. Az Escape From Planet Monday felerészt régi zenéket öltöztet újra, másik fele új számokból áll. A helyenként meghökkentõ, helyenként vicces, de mindenképp bulizós nagylemezen többen is vendégeskednek DJ Shadow, Neil Tennant a Pet Shop Boys-ból, Pendulum és MC Fats. Garantált õrület.

TC (Valve, Dub Recordings)

TC 2002. táján tûnt fel a drum and bass nemzetközi porondján, többen eleinte sokan egy újabb Dillinja alteregónak, esetleg a nagy D balkézrol való gyermekének gondolták. Zeneileg azonban sikerült túllépnie a klónstátuszon és az erõteljes dobokra támaszkodva saját hangzást fejlesztett ki.
TC suli után rögtön a zenekészítésbe vetette magát, samplerével és ATARI kompjúterén faragta a bitekbõl a dallamokat. Produkciós képességeit kamatoztatva tévéállomások számára gyártott háttérzenéket, majd az itt lehúzott három év után elérkezettnek látta az idõt, hogy elküldje demóját Dillinjának, aki visszahívta... A sztori innentol már ismert, TC a Valve család legifjabb, de bizonyítottan teljes értékû tagja, miközben Dub Recordings nevû saját kiadójának útját is egyengeti.
TC tárháza mint producerként, mint DJ-ként egészen széles, a liquid funk-tól a bristoli és wobble hangzásvilágon át egészen a Valve döngölésig mindent csinál és játszik is. Meggyozõ példaként említhetõ a Jakes vicces szövegével kísért 'Deep', az elektroboogie 'Robots', a hamisítatlan Valve sound 'Let's Go' vagy a 'No Escape'. Remixelhette az egyik legklasszikusabb dnb számot, a 'Warhead'-et, de jót tett Hype és J Majik 'Look To The Future'-jével is vagy Adam F 'The Original Jungle Sound'-jával. Bootleggerként is odatette magát, a 'Toxic', a 'One Thing', a 'Lighters Up' és a 'Smack My Bitch Up' kapott TC kezelést.
Ha ez még nem lenne elég a jóból, TC énekhangjával is virít, õ hallható például a Pendulum 'Plastic World' c. számában, Bailey egy eddig kiadatlan flitterhouse zenéjében és Jacko imitációja a saját 'Flatliners'-ben.

Commix (Metalheadz, Liquid V, Hospital)

A Nu:tone és Logistics lakhelyérõl, Cambridge-bol származó Commix eredetileg trióként 2003-ban jelentette meg elso zenéit, a New Identitiy, Good Looking és Tangent címkéken. A siker azonban a Hospital-nál érte utol a fiúkat, a nyugis, dubos 'Roots Train' a földikkel közös Future Sound of Cambridge EP jelent meg. Erre erõsített rá a jól sikerült remix DJ Die 'Autumn' címu klasszikusából, és nyugodtan mondhatjuk, hogy ez az év Cambridge-rõl szólt. A Commix hangzást olyan DJ-k fedezték fel és támogatták, mint Marky, DJ Flight, DJ Lee, Doc Scott, Marcus Intalex, D-Bridge vagy Fabio.
A sikerrel egy évben a csapat kéttagúvá fogyatkozott, hangzásuk azonban színesedett, a nyugis dolgok mellett egyre többször váltottak karcosabbra, ezek a darabok a Metalheadz-nél landoltak. A latinos hangulatú 'Undisco' a Liquid V-nél kötött ki, a D-Bridge-dzsel közös 'Providebnce' az ex BadCo-tag Exit labeljénél talált helyet. A Commix részt vett Jenna G albumának elkészítésében is, õk jegyzik a 'Healing'-et, az album egyik legszebb zenéjét.
A Commix az elsõ, akik lehetõséget kaptak arra, hogy a drum and bass fogalom Metalheadz kiadónál jelentethessenek meg nagylemezt, az album várhatóan osszel jelenik meg.

MC LowQui (Metalheadz)

Már egy évtizede annak, hogy MC GQ és a legendás Stevie Hyper D hatására LowQui elõször mikrofont ragadott, azóta számtalan alkalommal nyerte meg magának a legfinnyásabb közönséget. LowQui az a fajta MC, aki tiszteli a zenét, és ennek alárendeli magát.
Miután a Knowledge új tehetségeket bemutató New Blood sorozatában szerepelt, LowQui az AI fiúk felkérésére az általuk készített ATM mellékleten is mc-zik. Mindemellett rendszeres házigazdája a Metalheadz buliknak, a Technicality esteknek, az Essence of Chi sorozatnak, szövegel a Bassbin, Formation, és a tufabreak Cyberfunk Records bulijain is. Igazán változatos.
A rendezvények mellett LowQui különbözo rádióadóknál is elcsíphetõ. Közülük az itthon (interneten) is foghatóakat említve: Lifefm.co.uk, breaksfm.com, drumandbassworldwide.com.

Phil K (Y4K, Distinct'ive, Global Underground UK, Renaissance)

Phil K, gyökerei a mai otthonától, Melbourne-tol messzi Görögországig nyúlnak. Az elektronika táncágazatában – DJ-ként 21 évvel - a háta mögött sok produkció viseli magán kézjegyét, mely a korai haknis cégbulik álmos slágereitõl az acid korszak végigélésén át egészen az emblematikus Distinct’ive Breaks - Y4K mixsorozat megtisztelõ felkéréséig (2005) ível, és valószínû, még annál is tovább. Produkciós munkája az úttöro ausztrál színtér egyik alapköve, aktív részese a Nubreed és társai jellemezte jellegzetes hangvételû ausztrál alkotómuhelynek, közülük kiemelten a Luke Chable-lel közös Lostep, Andy Page-dzsel Hi-Fi Bugs valamint Habershammel The Operators formációknak. Dave Seamannel együtt jegyzik a máig is kedvelt ’The Therapy Sessoins’ címu Renaissance mixlemezt, tömve kiemelkedõ muzsikával, valamint az egy évvel korábbi „Breaks From Australia” is mély nyomtot barázdált a világ tudatába. Idén újra idegszálakat bizserget a Lostep album februári debütjével, ez a ’Because We Can’: képesek voltak a hajszolt szóló karrierjük mellé közös munkát szorítani, ennek eredményét tavasztól egész együttessé turbózva hintik a világra.

Kapcsolódó cikkek

  • Új Műsor a Justmusic FM-en!

    Június 26-án útjára indul a Planet Radio Show, amely minden szombaton 20:00-22:00 között jelentkezik Nils és BoncsAir prezentálásban! A két házigazda mellett hétről hétre a magyar élvonal kedvencei lesznek a műsor vendégei, akik méltán elismertek a saját műfajukban.
  • komolynak ígérkezik a Sensor Base

    SENSOR BASE most szombaton különleges látványelemekkel és holland sztárokkal!

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Bladerunnaz

    A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó