Pulzar

Művész

MC LowQui

MC LowQui

A 2005-ös év nagyon jó volt MC LowQui számára.

Mindamellett, hogy a ő volt az egyik házigazdája a 1XTRA egy hetes Xtrabass elnevezésű élő drum and bass adássorozatának, felléptett Fabio-val és debütált a Movement klubesten, ő a tíz éves Metalheadz születésnapi turnája és a klub egyik rezidens MC-je.


Már egy évtizede annak, hogy MC GQ és a legendás Stevie Hyper D hatására LowQui először mikrofont ragadott, azóta számtalan alkalommal nyerte meg magának a legfinnyásabb közönséget. LowQui az a fajta MC, aki tiszteli a zenét, és ennek alárendeli magát.


Miután a Knowledge új tehetségeket bemutató New Blood sorozatában szerepelt, LowQui az AI fiúk felkérésére az általuk készített ATM mellékleten is mc-zik. Mindemellett rendszeres házigazdája a drumfunk Mekka Technicality esteknek, az Essence of Chi sorozatnak, szövegel a Bassbin, Formation, és a tufabreak Cyberfunk Records bulijain is. Igazán változatos.


A rendezvények mellett LowQui különböző rádióadóknál is elcsíphető. Közülük az itthon (interneten) is foghatóakat említve: Lifefm.co.uk, breaksfm.com, drumandbassworldwide.com.
LowQui a Fields of Joy mindkét színpadán fokozza majd a hangulatot. Előbb a breakbeat részen a bassline breaker Ed209 oldalán, majd a drum and bass színpadnál a nagyszerű Andy C közönségét hypeolja a mikrofonista.

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • Drum and Bass

    Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.
  • Breakbeat

    Minimalisztikus jellegű. Jellegzetes vonása a 3/4-es ütem.

Ajánlott rádiók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó