Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Futurevibez Summer Open Air @ Wakeboard Centrum

Fellépők
Dátum 2009. július 25.
Helyszín Wakeboard Centrum, Kecskemét
Stílus Drum and Bass
Futurevibez Summer Open AirAz idei év első szabadtéren rendezendő breakbeat-el vegyített, drum & bass orientált Futurevibez bulijára szeretnénk benneteket invitálni Kecskeméten.Wakeboard Centrum

Futurevibez Summer Open Air @ Wakeboard Centrum

Az idei év első szabadtéren rendezendő breakbeat-el vegyített, drum & bass orientált Futurevibez bulijára szeretnénk benneteket invitálni Kecskeméten.

 A jelek szerint minden adott lesz ahhoz hogy napfelkeltéig ropjátok a táncot, a strand homokján: Vízpart, napfény vagy éppen a csillagok és a kellemes zenék lesznek a segítségetekre az utazásban.

Ezen az estén előkerülnek a srácok táskájából a dallamosabb, nyarat idéző korongok is.  De senki se lepődjön meg ha felcsendül néhány korábbi EZ Rollers vagy Prodigy hímnusz, ugyanis ez  is részét képezi majd az egész estés mókának. GreenHell szokás szerint break oldalról kezeli a  dolgokat, a drum & bass egyletet pedig Levo kívánja elutaztatni más vizekre. GreenHell továbbá egy meglepetés - úgynevezett "Best Of BeatBoxX" - válogatással is készül az estére,  ami az egykori Gixx rádió által sugárzott műsorában hallatott legjobb zenéket tartalmazza.

Jegyár: 500 HUF
Kapunyitás: este 9 óra (bejárat a parkoló felől)
Cím: Kecskemét, Csabai Géza Krt. 7. (Wakeboard Centrum) GPS koordináták: É.SZ. > 46.907669, K.H. >19.668292 *Az autóval érkezőknek kb. 150 férőhelyes parkoló áll a rendelkezésükre!



!!! FIGYELEM !!!

A rendezvény ideje alatt  - a saját érdeketekben - a tóban fürdeni szigorúan TILOS és BALESETVESZÉLYES!
Mozgásigényetek kielégítésére a parton van lehetőség, illetve a part vonaláig. Továbbá megkérünk mindenkit hogy a szabadidőpark tisztaságának és természeti értékeinek megőrzése érdekében, a KIHELYEZETT HULLADÉK GYŰJTŐKET használjátok.

buli neve: Earwig pres. Futurevibez Summer Open Air buli időpontja 2009. 07. 25.
buli helyszíne: Wakeboard Centrum (Szabadidő központ), Kecskemét (Csabai Géza Krt. 7) belépő ára: 500 HUF fellépők neve GreenHell (Penitentiary) Levo (Technorganic, Foul Play Rec.)



© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó