Pulzar

Belépő
Mindenkinek4 500 Ft

Partyajánló

Simian Mobile Disco & Phil Hartnoll @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. december 29.
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Electro, House, House, House,
Progressive House, Techno
Simian Mobile Disco & Phil HartnollEgy igazán különleges rendezvényt szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani...Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

Simian Mobile Disco & Phil Hartnoll @ Citadella, Budapest

Egy igazán különleges rendezvényt szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani...

Első ízben látogat Budapestre a legendás Orbital-t alkotó testvérpáros fele, Phil Hartnoll. talán nem szükséges részletezni, hogy az Orbital munkássága milyen jelentősséggel bír és hány mai dj/producerre gyakorolt hatást.
szintén először érkezik Budapestre a Simian Mobile Disco, akik jelenleg a brit tánczene egyik legfontosabb párosa. az SMD a Justice segítségével megírta az új electro generáció himnuszát, a 'We are your friends-'t, valamint saját slágereik mellett James Ford jegyzi producerként a Mercury-díjas Klaxons és az Arctic Monkeys nagylemezeit.

A rendezvény december 29-én lesz a Citadellán, ahol mostanában és a közeljövőben csak ilyen különleges alkalmakkor bulizhatnak a budapestiek.


D363 pres. SIMIAN MOBILE DISCO & PHIL HARTNOLL (LONG RANGE / ORBITAL)

2007. december 29.
helyszín: Citadella
belépő:
december 24-ig: 3500 HUF
december 27-28-29: 4000 HUF
helyszínen: 4500 HUF
A Subvibe-ban az első 100 jegy 3000 forint!

elővétel: Subvibe, TranceWave, Deep, www.Ticketportal.hu és offline eladóhelyei

myspace.com/db4nye

line up
Simian Mobile Disco (dj set) /Wichita - UK/
Phil Hartnoll /Long Range / ORBITAL - UK)
FineCutBodies (Chi)
TB Gon (TranceWave)
Bergi (A38)
Killbert (Lollipop)

Simian Mobile Disco - a mozgó diszkóüteg
Ugye már mindenki kívülről fújja azt, hogy "because we are your friends, you'll never be alone again"? Nos a kétszeres MTV European Video Music Awards győztes francia Justice által megkezelt We Are Your Friends legalább annyira köszönhető a Daft Punk unokáknak, mint legjobb angol cimboráiknak a Simian Mobile Disconak, hiszen a sláger eredetije a Simian 2003-as Never Be Alone című indie zenéje.
Az eredetileg pszichedelikus popnak indult Simian-t második albumán már elkapta az elektronika, majd a nagy áttörés elmaradása után feloszlott együttes romjain alakította meg a ritmusszekció James Ellis Ford és James Anthony Straw a magát rendkívül komolytalanul vevő mozgó diszkóüteget, a Simian Mobile Disco-t.
A brit SMD duó jelenleg a francia Justice és a német Digitalism tásraságában alkotja az öregsulis rave, space-disco, electro, techno és gyakorlatilag szinte minden elektronikus zene bohém katyvaszából, valamint a Daft Punk örökbecsű munkásságából összeálló, magával ragadó új tánczenei hullám szentháromságát.
Emellett a duó agytrösztje, James Ford producerként jegyzi a Klaxons és az Arctic Monkeys Mercury-díjra is felterjesztett albumait.

www.myspace.com/simianmobiledisco


Phil Hartnoll (Longe Range / Orbital) - az elektronikus zene félistene
Az angol elektronikus zene történetének megkerülhetetlen duója a Phil és Paul Hartnoll testvérpár alkotta Orbital. Az 1989-től 2004-ig együtt alkotó testvérpárt csak a Chemical Brothers-szel és az Underworld-del szokás egy lapon említeni, befolyásuk a brit tánczenére és egyáltalán az elektronikus zenére megkérdőjelezhetetlen. Az Orbital életmű egész regimentnyi album és maxi, amelyeken olyan DJ szettekből, rádióból, filmekből és videoklipekből jól ismert számokkal ajándékozták meg a hallgatóságot, mint a Halcyon, The Box, Chime, Satan, Lush, Are We Here?, a Metallicás Kirk Hammettel újra felvett Satan vagy a The Saint, a Doctor Who és a Beach betétdalai, valamint a késői Nothing Left, a Funny Break vagy a One Perfect Sunshine.
Az Orbital - remélhetőleg csak átmeneti - szétválása után Phil Hartnoll újabb duót alapított, a Nick Smith-el (Dragonfly és Atmoic Records valamint filmzene Ridley Scott Hannibal c. filmjéhez) közös Long Range-t.
A Long Range továbbviszi az Orbital ambient befolyásolta hangzását, amelyet Phil és Nick törtütemekkel és filmzenei inspirációkkal egészít ki. A Long Range zenekarként is fellépett már néhányszor kiegészülve a Propellerheads-es Will White-tal a doboknál, valamint vonósok és énekesek kíséretében. A tervek szerint a Long Range Irvin Welsh (Trainspotting) és Chuck Palahnuik (Fight Club) írókkal közös multimédiás fellépésen ügyködik, amely megidézi a legendás Orbital koncerteket is.

www.loopz.co.uk
www.longrange.tv

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Son-Tec : újabb lépcsőfok

    Legutóbb a „Teriu”, tribal tech muzsika videóklippjét csodálhattuk meg, de máris itt az újabb dobás a „Wrack”.
  • Egy Fuse kiadvány az elmúlt 10 év technoiból.

    Belgium világhírű klubja a Fuse tíz éves fennállását egy dupla techno albummal ünnepli. A klub nem kevés ma világhírű techno dj-t "nevelt ki", ennek alapján íme a tracklista... --->

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó