Pulzar

Partyajánló

Spectrum @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. december 8.
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Breakbeat, Breaks
SpectrumAdam Freeland, Tayo, Freq Nasty és Hyper után december 8-án a legendás THE FREESTYLERS DJ-ivel és MC SIR REAL-lel zárja az idei évet a Spectrum. Az angol klubest ezúttal a Citadellán várja közönségét egy vérbeli breakbeat-murira, ahol a brit házigazda PETE JORDAN és a projekt magyarországi rezidense, TB GON is rásegít, hogy szétrúgjuk a ház falát.Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

Spectrum @ Citadella, Budapest

Adam Freeland, Tayo, Freq Nasty és Hyper után december 8-án a legendás THE FREESTYLERS DJ-ivel és MC SIR REAL-lel zárja az idei évet a Spectrum. Az angol klubest ezúttal a Citadellán várja közönségét egy vérbeli breakbeat-murira, ahol a brit házigazda PETE JORDAN és a projekt magyarországi rezidense, TB GON is rásegít, hogy szétrúgjuk a ház falát.

A Freestylers DJs feat MC Sir Real buli aktualitása, hogy szinte még meleg az épphogy piacra dobott legújabb album, melyről a hazai forgalmazó Neonmusic a következőket írja:

Az elektronikus tánczene londoni illetőségű élcsapata, a Freestylers október közepén rukkolt elő friss lemezével, az Adventures In Freestyle-al, mely a DJ-producer páros, Aston Harvey és Matt Cantor negyedik stúdióalbuma.
Az új dalok valószínűleg meglepetéssel szolgálnak azoknak, akik a kezdetektől fogva nyomon követik a duó munkásságát. Saját bevallásuk szerint is az előző, Raw As Fuck albumról származó nagysikerű Push Up kislemez poposabb, mainstream közelibb hangzására alapoztak. De ez persze nem azt jelenti, hogy a fiúk eklektikus zenei ízlése ne tükröződne az új anyagon. A számokban felfedezhetjük a breakbeat, a downtempo, a hiphop, de még az electro-pop stílusjegyeit is.
Többször is hallható a lemezen MC SirReal, aki már számos alkalommal is besegített Aston-nak és Matt-nek, sőt, mára ő lett a harmadik, tiszteletbeli tag. Szintén nem először dolgozik együtt a párossal a drum&bass körökben jól ismert Pendulum, ennek ékes bizonyítéka egy korábbi Freestylers siker, a Fasten Your Seatbelts. Az utóbb említett kollaboráció gyümölcse az új album első kislemeze, a Painkiller.

***

A december 8-i Freestylers DJs feat MC Sir Real buli után a Spectrum ezt követően pihen egy kicsit, hogy aztán januárban friss hírekkel és bombasztikus meglepetéssel térjen vissza. Természetesen a Ti véleményetek is számít, amit a www.freee.hu fórumának Spectrum című topic-jában írhattok le, például arról, hogy kit látnátok jövőre szívesen. Mondjátok el, és mi utána járunk. Csak figyeljetek!

web: www.spectrum48k.com, www.neonmusic.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Cinetrip Workshop EP vol.2.

    Megérkezett a Workshop sorozat második darabja! A 12"-esen Naga "Styx"-ét dolgozta át Chris Carter, akinek ismét 1 remek darabbal sikerült öregbíteni hírnevét, megannyi sikeres megjelenés után Nagy-Britannia legnevesebb break kiadóinál. Az EP másik oldalán Kevin azaz Fine Cut Bodies szerepel egy közös produkcióval, a"Bounce"-a amiben segítségére volt az Ausztrál EK-val, valamint MC Spee, aki már szerepelt pár Terminalhead, valamint Dreadzone számban!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó