Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
Elővételben 2006. március 4.-ig1 500 Ft

Partyajánló

Drum Club - Technical Itch @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. március 4.
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Drum and Bass, Drum and Bass
Drum Club - Technical ItchVisszatér Technical Itch! A Citadellán a március 4-ei Drum Club bulin fellépnek még: Sunchase, DJ Vanya ,Stealth, Migu & SamulkowCitadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

Drum Club - Technical Itch @ Citadella, Budapest

Visszatér Technical Itch! A Citadellán a március 4-ei Drum Club bulin fellépnek még: Sunchase, DJ Vanya ,Stealth, Migu & Samulkow

Drum Club pres. Technical Itch + Sunchase
2006. március 4.
Citadella
belépõ: 1500 / 2000 HUF
elõvétel: Subvibe, Deep, Trancewave

line up
Technical Itch (Tech Itch, Moving Shadow, Freak)
Sunchase (Moving Shadow, Hostile, Recon, Full Force)
DJ Vanya (Bios Ukraine)
Stealth (Bladerunnaz)
Migu & Samulkow (Black Hoe)


Technical Itch (Tech Itch, Moving Shadow, Freak)

Mark Caro 1991-ben Birminghamban kezdett el Dj-zni, emellett a zenekészítésbe is belekóstolt. Elso EP-je, a Plasmic Life, Bizzy B kiadójánál a Brainnél jelent meg. Azonban Mark saját labelrõl álmodozott, így beindította a Tech Itch Recordingst, amely a kezdeti idõszakban nem volt túl sikeres, egészen addig amíg Kenny Ken be nem vállalt néhány Tech Itch szerzeményt rádiómûsorában. A Moving Shadow lecsapott Technical Itchre, Mark pedig a drum and bass kettes számú központjába, Bristolba tette át székhelyét. Technical Itch hamar a Moving Shadow sötétebb vonulatának egyik élharcosa lett, a sötét amenek és a brutális basszusmenetek védjegyszerû alkalmazásával. Néhány éve Dylannel haverkodott össze, amelynek eredménye a Freak Recordings és a Technical Freaks - Destruction Ritual címû nagylemez, amelyre saját közösködéseik mellé a haverok (Bad Company, Loxy, Concord Dawn, B Key, Paradox) zenéi is felkerültek. Mindemellet fontos tudni, hogy Technical Itch segédkezik az idén most már tényleg megjelenõ Goldie nagylemez, a Sine Tempus felvételeinél is.

Sunchase (Moving Shadow, Hostile, Recon, Full Force)

A Sunchase név az ukrán Alexander Pavlenko-t takarja, aki az Orbital, Chemical Brothers, Dj Shadow, Crystal Method, Ed Rush & Optical zenéjének hatására kezdett el zeneírással foglalkozni 15 évesen. Egy Oxide nevû sráccal közösen az akkori poszt-szovjet országok egyik legsikeresebb formációját hozták létre Static Nitros néven.
Sunchase 2002-ben kezdett szólókarrierbe, elsõ önálló munkái között volt a 'Remember Me', a lett Yana Kay énekesnõvel, amelyet olyan nevek játszottak ronggyá, mint Fresh, a Pendulum, John B vagy a Concord Dawn.
Emberünk azóta töretlenül halad - elsõsorban a technoid és más morcosabb irányzatok körében - a premier liga felé, többek között olyan producerekkel együttmuködve, mint a Counter Strike, Resound, Cyb Orc, vagy Dissident.

Ajánlott lemezek

  • James Zabiela- Alive

    Megjelent a londoni break világ felfedezettjének James Zabiela-nak egyedi hangvételű remekműve, amely egy két korongból álló mixet tartalmaz, természetesen a Renaissance recordings gondozásában.

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Bladerunnaz

    A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó