Pulzar

Technical Itch

Mark Caro 1991-ben Birminghamban kezdett el Dj-zni, emellett a zenekészítésbe is belekóstolt. Elso EP-je, a Plasmic Life, Bizzy B kiadójánál a Brainnél jelent meg.

 Azonban Mark saját labelrõl álmodozott, így beindította a Tech Itch Recordingst, amely a kezdeti idõszakban nem volt túl sikeres, egészen addig amíg Kenny Ken be nem vállalt néhány Tech Itch szerzeményt rádiómûsorában. A Moving Shadow lecsapott Technical Itchre, Mark pedig a drum and bass kettes számú központjába, Bristolba tette át székhelyét. Technical Itch hamar a Moving Shadow sötétebb vonulatának egyik élharcosa lett, a sötét amenek és a brutális basszusmenetek védjegyszerû alkalmazásával. Néhány éve Dylannel haverkodott össze, amelynek eredménye a Freak Recordings és a Technical Freaks - Destruction Ritual címû nagylemez, amelyre saját közösködéseik mellé a haverok (Bad Company, Loxy, Concord Dawn, B Key, Paradox) zenéi is felkerültek. Mindemellet fontos tudni, hogy Technical Itch segédkezik az idén most már tényleg megjelenõ Goldie nagylemez, a Sine Tempus felvételeinél is.


Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • Drum and Bass

    Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.

Ajánlott rádiók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó