Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
Elővételben 2006-03-02-ig1 500 Ft

Partyajánló

Technical Itch + Sunchase

Fellépők
Dátum 2006-03-04
Stílus Drum and Bass
Technical Itch + SunchaseVisszatér Technical Itch! A Citadellán a március 4-ei Drum Club bulin fellépnek még: Sunchase, DJ Vanya ,Stealth, Migu & Samulkow

Technical Itch + Sunchase

Visszatér Technical Itch! A Citadellán a március 4-ei Drum Club bulin fellépnek még: Sunchase, DJ Vanya ,Stealth, Migu & Samulkow

Drum Club pres. Technical Itch + Sunchase
2006. március 4.
Citadella
belépő: 1500 / 2000 HUF
elővétel: Subvibe, Deep, Trancewave

line up
Technical Itch (Tech Itch, Moving Shadow, Freak)
Sunchase (Moving Shadow, Hostile, Recon, Full Force)
DJ Vanya (Bios Ukraine)
Stealth (Bladerunnaz)
Migu & Samulkow (Black Hoe)


Technical Itch (Tech Itch, Moving Shadow, Freak)

Mark Caro 1991-ben Birminghamban kezdett el Dj-zni, emellett a zenekészítésbe is belekóstolt. Elso EP-je, a Plasmic Life, Bizzy B kiadójánál a Brainnél jelent meg. Azonban Mark saját labelről álmodozott, így beindította a Tech Itch Recordingst, amely a kezdeti időszakban nem volt túl sikeres, egészen addig amíg Kenny Ken be nem vállalt néhány Tech Itch szerzeményt rádiómûsorában. A Moving Shadow lecsapott Technical Itchre, Mark pedig a drum and bass kettes számú központjába, Bristolba tette át székhelyét. Technical Itch hamar a Moving Shadow sötétebb vonulatának egyik élharcosa lett, a sötét amenek és a brutális basszusmenetek védjegyszerû alkalmazásával. Néhány éve Dylannel haverkodott össze, amelynek eredménye a Freak Recordings és a Technical Freaks - Destruction Ritual címû nagylemez, amelyre saját közösködéseik mellé a haverok (Bad Company, Loxy, Concord Dawn, B Key, Paradox) zenéi is felkerültek. Mindemellet fontos tudni, hogy Technical Itch segédkezik az idén most már tényleg megjelenő Goldie nagylemez, a Sine Tempus felvételeinél is.

Sunchase (Moving Shadow, Hostile, Recon, Full Force)

A Sunchase név az ukrán Alexander Pavlenko-t takarja, aki az Orbital, Chemical Brothers, Dj Shadow, Crystal Method, Ed Rush & Optical zenéjének hatására kezdett el zeneírással foglalkozni 15 évesen. Egy Oxide nevû sráccal közösen az akkori poszt-szovjet országok egyik legsikeresebb formációját hozták létre Static Nitros néven.
Sunchase 2002-ben kezdett szólókarrierbe, első önálló munkái között volt a 'Remember Me', a lett Yana Kay énekesnővel, amelyet olyan nevek játszottak ronggyá, mint Fresh, a Pendulum, John B vagy a Concord Dawn.
Emberünk azóta töretlenül halad - elsősorban a technoid és más morcosabb irányzatok körében - a premier liga felé, többek között olyan producerekkel együttmuködve, mint a Counter Strike, Resound, Cyb Orc, vagy Dissident.

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó