Pulzar

Belépő
Mindenkinek4 500 Ft
Az első 100 jegy2 500 Ft
utána3 500 Ft

Partyajánló

NVC Presents: James Holden @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2010-04-23
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus Electro, House, Minimal, Tech-house,
Techno
NVC Presents: James HoldenAz elmúlt években James Holden olyan hírnévre tett szert az elektronikus zenei szcénában, hogy arról a legtöbb producer és dj csak álmodhat.Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.

NVC Presents: James Holden @ Citadella, Budapest

Az elmúlt években James Holden olyan hírnévre tett szert az elektronikus zenei szcénában, hogy arról a legtöbb producer és dj csak álmodhat.

Ezen persze nem csodálkozhatunk, hiszen egyedi, eklektikus szerzeményeivel igen magasra tette a mércét.
A fiatal James először a zongorán és a hegedűn keresztül került kapcsolatba a zenével, de figyelme hamar az elektronika felé fordult. Az Oxford Egyetem matematika szakának hallgatójaként írta meg első slágerét, a “Horizons”-t, amelyet a Mixmag minden idők 100 legnagyobb dance slágere közé választott.
A széleskörű ismeretséget azonban egyértelműen a 2003-ban útnak indított kiadója, a Border Community hozta meg számára, melynek első megjelenésére, a saját maga által jegyzett Break In The Clouds-ra az egész német minimal szcéna felkapta a fejét.

Itt jelent meg 2006-ban az Idiots Are Winning is, melyet a The Guardian a Boards Of Canada első lemeze óta megjelent legjobb debüt albumként jellemzett.
Holdent remixerként is a legjobbak között van, ki ne emlékezne például a The Sky Was Pink az eredetit is szinte felülmúló átdolgozására, de már készített remixet többek között a Depeche Mode-nak, Madonnának, Four Tetnek vagy a New Ordernek is. Kiadójánál olyan előadókat indított útjára, mint pl. az Extrawelt, Nathan Fake, Fairmont, Ricardo Tobar vagy Petter, közülük csapatunk közreműködésével a magyar közönség is többeket meghallgathatott.
 
Line up:
James Holden (Border Community) UK
Cadik (Real your nature, Rewind)
Subotage + Tempo! (NVC)
Dr Zoidberg + Sinko (NVC)
Panorama Bar:
Steven + Swain (Two-b-music)
Crimson + Chrom (LTC!)
Andras Toth (Hairy)
Vetítés: Kiégő Izzók, Illuvision
Helyszín: Citadella (Budapest, Citadella sétány 1.)
Jegyár:
Az első 100 jegy 2500 Ft, utána 3500 Ft, majd 4500 Ft
Elővételes jegyek korlátozott számban kaphatók:
Merlin (Budapest, Gerlóczy utca 4.) Akt Records (Budapest, Lovag utca 17.)
 
 
info:
http:/​/​nvc.hu
http:/​/​bordercommunity.com
http:/​/​jamesholden.org
http:/​/​myspace.com/​novidracrew
http:/​/​myspace.com/​bordercommunityfans
http:/​/​myspace.com/​iamtherealjamesholden

Szervező

 • NVC

  2004 nyarán született meg a No Vidra Crew (NVC), melynek megálmodói és megteremtői zenészek, fanatikus zenekedvelők és nem utolsó sorban barátok. Idő közben a “mag” köré épült egy teljes dj-kből, vizuálosokból, producerekből, fotósokból álló brigád. A hazai partykultúrában évek óta jelenlevő promoter csapatunk eddigi tevékenysége során számtalan előremutató nemzetközi előadót hozott el a magyarközönségnek a minimal, techno, tech-house színtérről. Fő profilunk mellett szerveztünk már space-rock koncertet, psytrance bulikat és a tört ritmusok felé is nyitottunk. 2007 nyarán beindítottuk saját klubsorozatunkat Casino Bangkok néven, ahol a hazai szcéna színe-java mellett a kezdetek óta teret adunk a feltörekvő tehetségeknek is. Állandó bázisaink, a Merlin, a Mono és az A38 mellett megfordultunk már a Citadellán, a Mokka Cukában, a Trafóban, valamint a nagyobb hazai fesztiválokon is rendszeresen képviseltetjük magunkat (Balaton Sound, Sziget, Ozora), továbbá külön színpadunk volt a 2009-es MTV Ema Regional Award Show-n rendezvényen. Együttműködésben állunk többek között a Német Nagykövetséggel és aBest Hollywood filmforgalmazó céggel a német újraegyesítéshez kapcsolódó rendezvények és a Berlin Calling c. film kapcsán. Akiket eddig vendégül láttunk: Ellen Allien, Apparat, Paul Kalkbrenner, Sascha Funke, Thomas Muller, Extrawelt, Oliver Huntemann, T. Raumschmiere, Nathan Fake, Fairmont, Petter, Oliver Koletzki, Florian Meindl, Martin Eyerer, Ramon Tapia, Butch, Axel Bartsch, Kanio, Roland M. Dill, Current Value, Hidria Spacefolk, X-Dream, Fuzzion…

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

 • Electronic Beats Appok – Letöltötted már őket?

  Exkluzív dj-mixek és fesztiválhanganyagok? EB rádió-applikáció. Videó streamek és koncertfelvételek? EB videó-applikáció. Rögtön tudni szeretnél mindent? EB hírek-applikáció.
 • Selected Sounds: Nathan Fake beszámoló

  Nathan Fake november 16-án ismét Budapesten járt. Live fellépése során, ezúttal a régi nagy kedvencek mellett, a szeptemberben megjelent Steam Days című albumából kaphattunk ízelítőt. A Border Community kiadó oszlopos tagját most is az NVC szervezőcsapat hívta meg Budapestre, ahogy az elmúlt évek során ezt már megszokhattuk.
 • NVC Selected Sounds Interjú

  Az NVC legújabb sorozata a Selected Sounds kapcsán készítettünk a csapattal egy villáminterjút, hogy mi is ez az előremutató, új sorozat, és mire számíthatunk a jövőben.
 • James Holden Biztosan Jön

  A mai napon újra beindult az európai légi forgalom, már Heathrow-ról is megérkeztek az első járatok.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó