Pulzar

Belépő
Lányoknak1 000 Ft
Fiúknak2 000 Ft

Partyajánló

The Debut Spring @ Citadella, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. április 18.
Helyszín Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Stílus House, Tech-house
The Debut Spring"Lassan már 8 éve, hogy „pörgünk” hónapról hónapra megállás nélkül, éppen ezért úgy gondoltuk, hogy a nagy nyári partyjaink előtt hosszabb tavaszi szünetet tartunk."Citadella, Budapest, I.ker.Citadella sétány 2.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: curtisj
összes résztvevő megtekintése

The Debut Spring @ Citadella, Budapest

"Lassan már 8 éve, hogy „pörgünk” hónapról hónapra megállás nélkül, éppen ezért úgy gondoltuk, hogy a nagy nyári partyjaink előtt hosszabb tavaszi szünetet tartunk."

"Közkívánatra azonban ettől most eltekintünk. A márciusi Citadellás rendezvényünk oly jóra sikeredett, hogy több száz üzenetet kaptunk, hogy ismételjük meg a partyt a Kupolában."

 

"Tehát április 18.-án újra Ciutadella Kupola terem. Úgy gondoltuk , hogy ha már partyt rendezünk, akkor megpróbáljuk még emlékezetesebbé tenni, még pedig úgy, hogy ez a buli lesz az új rezidensek bemutatkozó estje"

 

Kik is az új rezidensek: Zee és a Rizkid – Kormix páros.

 

A Rizkid és Kormix páros éppen a márciusi partyn bizonyították, hogy megérettek a feladatra, míg Zee már rengetegszer húzta el a „nótánkat”.

 Természetesen a régi házigazdák Add 2 Basket és Garay is maradnak. Így már mondhatjuk, hogy teljes a paletta a deep housetól a tech houseig.

 

"Tartogattunk még egy meglepetést , akit most húzunk elő a kalapból, ő pedig nem más mint mindannyiunk Bélája azaz Beta. Beta hosszú idő után tér hozzánk vissza egy este erejéig, hogy megmutassa , hogy houseban is roppant tehetséges."

 

"Ez a party lesz clubzáró rendezvényünk és nyártól szabadtéren téren és vízen térünk  vissza a már jól bevált projectekkel."

 

U.i.: Add 2 Basket helyet ezen az estén a Made Inn csapat üdvöskéje Rocha lép fel.

Add 2 Basket ezúttal igazoltan hiányzik, hiszen Dél és Észak – Amerikai turnéra indult .

A turné állomás helyszínei : Brazila – 4 város , Argentina – Buenos Aires, Mexiko – 3 város, Kanada – Toronto, Usa – New York, Los Angeles, Hawaii és Holland Antillák – Aruba.

Most már nyugodtan kijelenthetjük ő Magyarország legkelendőbb export cikke ebben a műfajban, hiszen nála több helyen szerte a világban még egy hazai lemezlovas sem zenélt

Néhány érdekesebb helyszín az elmúlt 2 évből: Sao Paolo – Pacha, Dubai , Shanghai, Gplus@Hangzho  (Kína), Brazilia,Mexiko,Argentína és Urugay nagyobb városai, Miami, Oroszország – 8 Város!,Stockholm, Varsó, Ankara, Istambul, Bécs, Prága, Helsinki………………

 

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Kis csibészből nagy betyár: Luke Fair

    Súlyos egyéniség, könnyed humor, homályba vesző, sötét gyerekkori emlékek, mindez egyetlen villáminterjúban, amit az egyik „Betyárral”, Luke Fairrel készítettünk pár nappal a budapesti fellépése előtt…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó