Pulzar

CikkInterjú

Kis csibészből nagy betyár: Luke Fair

Létrehozva 2010. április 21.
Stílus Minimal, House, Jazz, Drum and Bass, Progressive House, House, House
  0.00

Kis csibészből nagy betyár: Luke Fair

Súlyos egyéniség, könnyed humor, homályba vesző, sötét gyerekkori emlékek, mindez egyetlen villáminterjúban, amit az egyik „Betyárral”, Luke Fairrel készítettünk pár nappal a budapesti fellépése előtt…

Amit eddig még nem tudtatok az Add2Baskettel közös Rouge Showjukról, azt most Luke summázza. Vigyázat, nem kell minden szavát komolyan venni!

Hogyan mutatnád be a saját szavaiddal a Rouge Showt azoknak, akik még sohasem hallottak róla?

Eredetileg ez egy havonta jelentkező kétórás válogatásnak indult a legjobb zenékkel. Nagy gonndal készülnek ezek a mixek, régi és új felvételek egyaránt felcsendülnek bennük, nem pusztán egy promóciós válogatásról van szó, amiben a legújabb zenéinket mutatjuk be.

Egyébként milyen régen ismeritek egymást? Hol, hogyan ismerkedtetek meg?

Ez még 1985-ben kezdődött. Együtt nőttünk fel Compton főutcáin, tettük, amit tennünk kellet, hogy életben maradjunk. Nem volt valami felemelő, s nem is vagyunk túl büszkék néhány dologra, amit akkoriban műveltünk, de ezek keményítettek meg minket, és csiszolták a jellemünket.

 

Bár még az elején vagyunk nagyon, de mégis mondd el, kérlek, milyen a közös munka?

Hogy érzed, menni fog?

Nagyszerű lesz Andrew-val dolgozni a sok-sok kitűzött cél érdekében. Ő is öreg és házsártos, akárcsak én. Mindketten notórius halogatók vagyunk, szóval talán végre sikerül ezen felülemelkednünk a közös munka révén, és végre elkészülnek az éppen aktuális anyagok. És a végső célom, hogy ne csináljon viccet folyton a kanadai akcentusomból.

Mit vársz ettől a projekttől?

Vár ránk pár közös show az idén, úgyhogy én már éppen eléggé izgatott vagyok. A podcast pedig tényleg egy remek lehetőség arra, hogy szélesebb körben is terjesszük a zenét, és remélhetőleg még több helyen találunk majd támogatókra. Aztán majd tíz év múlva remek háttérzene lesz belőlük, amikor a saját yachtunkon pezsgőt szürcsölgetünk az Amalfi parton (Olaszország).

Ami pedig még most sem derült, arról már csakis személyesen tudtok meggyőződni. A jó hír, hogy erre már nem is kell sokat várni: Luke Fair és Add2Basket közös új projektje, a Rouge Show ezen a héten mutatkozik be a Debut estjén, a Tölgyfa utcai Club Prestige-ben.

Készítette: a VAMP

Archív partyajánlók

Még több interjú

 • „Irány a csúcsok csúcsa!” – egy 20 éves barátság igaz története

  Mostanában felbolydult a legendás Strictly! csapat körül az élet, s a két régi jó barát, Slam Jr. és Borbély Gyula újra együtt dolgozik. A barátságuk két évtizede alatt kaptak hideget és meleget, de ez mit sem változtatott a hozzáállásukon, a zene és a közönség iránti szeretetükön, tiszteletükön. A két örökifjú mára azonban nemhogy lenyugodott, inkább még nagyobb vehemenciával néz a jövő elé. Kulisszatitkokról, barátságukról és a jelen legfontosabb történéseiről is sok minden kiderül most a hétvégi Akváriumos bulijuk kapcsán.
 • „Már nem zavarnak a változások” – Interjú Dave Clarke-kal

  November 21-én ismét felcsendülnek a Bónusz Fesztivál techno ütemei a Hungexpo falai között. Ezúttal a techno báró, Dave Clarke is a meghívott headlinerek között szerepel, melynek apropóján egy rövid interjút készítettek vele.
 • 5 years of Move

  A szerdai május 20-át biztosan péntekre kereszteljük majd, hiszen nem kisebb meglepetéssel jelentkezik a MOVE, mint Romániából hozzánk látogató BARAC. Az ötödik éves fennállását ünneplő sorozat rezidensei, minden idők legütősebb szerda esti partijára készülnek, ahol a buli végének csak Ti szabhattok határt. Még nem késő szabadságot intézni csütörtökre!
 • SNILLOC: „A legfontosabb dolog a kitartás”

  Hazánk egyik produceri büszkeségét, Snillocot faggatták ki az Elektra klubest szervezői, csehországi fellépése előtt. Gábort korábban a Collins & Behnam duóból ismerhetjük sokan, de Snillocként is olyan neves lemezlovasok rendszeres támogatását élvezi manapság, mint Loco Dice, Marco Carola, Oliver Koletzki vagy Hot Since 82. Gabi nem először zenélt e neves külföldi rendezvényen, de az interjúban a kezdő producereknek is adott pár értékes tanácsot. Kellemes olvasást!
 • Hyperspace: Pan-Pot interjú

  Az április 26-án megrendezésre kerülő Hyperspace egyik fellépőjével, pontosabban fellépő párosával, azaz Pan-Pot-tal készült interjút olvashatjátok.
 • Björn Torwellen interjú

  A szeptemberi debütáló buliról már ismert MUTE csapat, november 2-án ismét techno őrületet tervez elszabadítani a Corvintető falai között, melynek egyik prominens résztvevője Björn Torwellen lesz. Ennek apropóján igyekeztünk kifaggatni egy-két dologról a német származású extrém úriembert.
 • CRISTIAN VARELA interjú

  Az október 12-i BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL egyik kiemelt sztárvendége lesz a spanyol Cristian Varela. A friss DJ Awards győztes lemezlovassal készült interjúnkat olvashatjátok!
 • Goodspeed interjú

  Épp, hogy csak elkezdted produceri munkádat már olyan műsorokban játsszák a felvételed, mint a John Digweed nevével fémjelzett Transitions. A Diablo EP az eddigi legjobb munkád?
 • MUTE, avagy Musical Temptation

  A frissen alakult rendezvényszervező brigád debütáló partyjának szeptember 7-én lehettünk szem és fültanúi a Corvintetőn. Azon szerencsések, akik részt vettek eme eseményen, talán egyetértenek abban, hogy ez a kísértés – temptation – dolog bejött… hiszen nagyon sokan elcsábultak, és nem kis sikerrel zárult a buli mindenki örömére. Ennek apropóján ültünk le kicsit beszélgetni a rendezvény magyar főszervezőjével, Ágoston Dániellel, hogy megtudjuk, pontosan mivel is igyekeznek frissíteni Budapest elektronikus zenei „vérkeringését”.
 • IAN Autorun - Interjú

  A hazai drum’n’bass szcénában egyre többször hallani IAN Autoron nevét. Ez köszönhető annak, hogy egy nagyon tehetséges fiatalembert tisztelhetünk személyében, amelyet bizonyít az is, hogy a 2012-es IPC Közönségszavazás Drum & Bass – Legjobb hazai DJ kategóriájának harmadik helyezését kaparintotta meg. Ezen felbuzdulva vettük a bátorságot, és kicsit kifaggattuk a múltról és a jövőben várható eseményekről.

Ajánlott videók

 • TECHNOKUNST BD-03 / DAVE CLARKE

  Vonatkozó partyajánló: http://www.pulzar.hu/partyajanlok/2013/12/14/technokunst-bd-03-dave-clarke.a38-budapest
 • I Love Deep Szilveszter 2010

  2009. december 31. csütörtök I Love Deep Szilveszter 2010 Hotel Royal - Royal Club Jimpster (Freerange Records - UK)| Budai | Vic | Nigel Snorter | Madox | Lank | Skiz | Nova | Rony Breaker | Blatti | Bios jegyelővétel december 30-ig: http://www.ticketportal.hu vagy http://www.heavenstore.hu

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó