Pulzar

Partyajánló

CNN sumer music fest @ Club New Night, Tiszakécske

Fellépők
Dátum 2007-08-18
Helyszín Club New Night, Tiszakécske, 6060 Vadász út 2.
Stílus Progressive House, House
CNN sumer music festClub New Night, Tiszakécske, 6060 Vadász út 2.

CNN sumer music fest @ Club New Night, Tiszakécske

A nyár végi partidömpingből igényességével és kivételes zenei szelekciójával emelkedik ki a Club New Night Summer Fesztiválja. Mindenki kedvenc Tisza-parti klubjának nyári szezonja eddig is izgalmas és előremutató művészekkel lepte meg lelkes közönségét.Így lesz ez a nyár csúcsrendezvényén is, hiszen a világ elektronikus zenei palettájáról a legnaprakészebb produkciók érkeznek, legyen szó a house klasszikus vagy épp a modernebb fajtájáról. Sokan vagyunk, akik unjuk már a hazajáró DJ-ket, akik 2-3 évvel ezelőtt voltak pályájuk csúcsán. Végre lehetőség adódik arra, hogy egy nagyszabású rendezvényen itthon halgassuk meg Nyugat-Európa és Dél-Amerika klubjainak aktuális kedvenceit.
Három különböző zenei arculatú helyszínen a következő generációs világsztárok mellett a hazai színeket is a különleges zenei élményt ígérő DJ-k képviselik. Legyen szó megőrülésről a szabad ég alatt a fiatal német tehetségek nevével fémjelzett Admirable teraszon, komoly house fiesztáról a klub arénájában ahol bármikor szembejöhet a Big Love, vagy igazi tekerésről amiről a hazai törtlovagok (valamint lovagina) gondoskodnak a kisteremben.
A klub belső része a Debut Arena névre hallgat ezúttal ahol a legnagyobb sztár a brightoni illetőségű Pete Heller aki az ezredforduló óta jegyeznek igen magasan, ekkor jelent meg a gigasláger Big Love. A Hernan Cattaneo óta képbe került dél-amerikai vonalat az a Ricky Ryan képviseli aki azon túl, hogy a legkeresettebb DJ a régióból a legnagyobb brit szakmai magazin a DJMag kikiáltotta a tavalyi év legnagyobb felfedezettjének. Itt fog még szerepelni a szemtelenül fiatal (alig több, mint 20 éves) német house-zseni Manuel Tur is.
Idén az Admirable-terasz legalább annyira izgalmas felhozatalt kínál, mint a klubrész. Erre garancia Martin Buttrich live act szettje. Ő az a német fiatalember akinek az egész modern house szcéna a lábai előtt hever, köszönhetően egyedi hangzású produceri munkáinak. Mellette honfiársa Dave DK is feltesz, aki a szépemlékű berlini Tresor és Globus klubok rezidenseként ismerhetett meg a világ.
A hazai line-up összeállításakor is az előremutatás és a maximális zenei élmény lebegett a szervezők szemei előtt. A visszatérő Duel formáció, valamint Laurine Frost élő zenei prezentációja mellett fellép még Add2Basket, Surprise, Naga és Beta, Chris Plastic, Kenny és Garay, valamint a házigazda Stuart is.

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Kis csibészből nagy betyár: Luke Fair

    Súlyos egyéniség, könnyed humor, homályba vesző, sötét gyerekkori emlékek, mindez egyetlen villáminterjúban, amit az egyik „Betyárral”, Luke Fairrel készítettünk pár nappal a budapesti fellépése előtt…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó